Melding automatisch zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:08:38
Quote Anchor link
Op mijn website staat onderaan een contact formulier. Deze werkt nog niet maar dat probeer ik zelf uit te zoeken. Ik wil tijdelijk een soort van melding. Ik heb met behulp van w3school Tryit Editor deze box gemaakt. Nu is de bedoeling dat die melding automatisch zichtbaar word als je naar beneden scrolt en bij het contactformulier bent, niet eerder dus! Hoe werkt dit, iemand enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
div.melding
{
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
}
a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
a:hover {color:red; text-decoration:underline;}  /* mouse over link */
a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 19:55:25 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:36:41
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:17:45
Quote Anchor link
Met jQuery Scroll() kun je iets tonen wanneer je een gedeelte naar beneden bent gescrollt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('fast');
        }
    });
});


Edit:
Lijkt erop dat de div wel perse position fixed moet hebben
Gewijzigd op 16/12/2013 15:31:27 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:31:55
Quote Anchor link
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/12/2013 15:37:26
Quote Anchor link
Die 200
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:38:23
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:31:55:
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?


Het getal 200. Als de ruimte vanaf de top meer dan 200 is komt de div tevoorschijn.
Voorbeeld
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:40:27
Quote Anchor link
Ja ik had het zelf al gevonden. Hij wordt nu op de goede plaats zichtbaar alleen als je op de website komt staat hij er meteen. Pas als je een klein beetje naar benedenscrolt gaat hij weg? Hoe kan ik dit voorkomen?

Code nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script>
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 3200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('slow');
        }
    });
 
    $('.melding').click(function() {
        $('body,html').animate({scrollTop:0},4000);
    });    
});
</script>
<style>
div.melding
{
position:fixed;
top:70px;
right:10px;
float: right;
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
opacity:0.6;
filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */
}
div.melding a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
div.melding a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
div.melding a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
div.melding a:hover {color:red; text-decoration:underline;} /* mouse over link */

div.melding:hover                             /* mouse over link */
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}  
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 15:40:50 door Bart Matsko
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:41:52
Quote Anchor link
In de css display:none meegeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
div.melding{display:none;}


edit: regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
Gewijzigd op 16/12/2013 15:45:21 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:44:10
Quote Anchor link
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:46:10
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

17/12/2013 12:17:26
Quote Anchor link
Michael - op 16/12/2013 15:46:10:
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.


Ah oke!

Zijn er nog meer mogelijkheden voor de snelheid naast 'slow' en 'fast'? Is er ook een middenweg, aangezien ik de slow te langzaam vind en fast te snel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2013 12:21:30
Quote Anchor link
Als je de functie ervan eens in Gogole gooit:
http://api.jquery.com/fadeOut/

Ja, je kan ook een getal invoeren in milliseconden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.