Members teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:09:00
Quote Anchor link
Beste ... ,
Sinds kort heb ik een forum Klik hier voor het forum.
Maar daar wil ik in de Titel waar nu staad HipHopMusic Forum
Wil ik graag hebben staan HipHopMusic Forum heefd nu ... aantal gebruikers
De titel kan ik wel veranderen maar ik wil graag dat bij ... een teller komt van de members
Wie kan mij daar bij helpen.. ?

groetjes Jurrien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:33:16
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 00:12:00
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Dus word het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>HipHopMusic heefd SELECT COUNT(column_name) FROM table_name gebruikers</titel>


En dan natuurlijk wel collumn_name en Table_name veranderen

??
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/12/2009 01:22:00
Quote Anchor link
Zoals jij het opgeeft word de query niet uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT * FROM Gebruikers ORDER BY id");
 $countUsers = mysql_num_rows($countUsers);
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

30/12/2009 01:33:00
Quote Anchor link
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:07:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??
 
Stefan

Stefan

30/12/2009 02:40:00
Quote Anchor link
Omdat er anders geen output is.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 30.12.2009 02:07:
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??

Meen je dit serieus?

Jurrien schreef op 30.12.2009 02:43:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..

Error 1: Precies wat er staat eigenlijk.
De headers zijn al verzonden. Waarschijnlijk heb je al output voor session_start(), en dan krijg je die fout.

Error 2: Wat je ook in die functie hebt gestopt, het is geen mysql result.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:48:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
        <!-- Pagina titel -->
        <title>HipHopMusic Forum</title>


moet het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
        <!-- Pagina titel -->
        <?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Worden??

Staad gewoon boven aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
[
/code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:02:00
Quote Anchor link
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:05:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:02:
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding


word het dan niet..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 <
title>echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';</title>
?>
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:10:00
Quote Anchor link
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:13:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:10:
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.

Beginnershandleidingen ben ik nu mee bezig..
T forum heb ik idd niet helemaal zelf gescript.
K heb t nu aangepast en op mn server gezet
Maar er veranderd niets..
T kan ook aan mn hosting liggen dat het even duurt maar normaal gesproken niet.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:19:00
Quote Anchor link
mjah k laat t maar.
Blijkbaar ben ik er nog niet klaar voor =D
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

30/12/2009 08:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
?>


<title>We hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row; ?>
leden</title>



gewoon zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/12/2009 09:32:00
Quote Anchor link
@Overdatum

echo $row; geeft array; Je moet nog wel $row['a'] weergeven!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.