Members teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:09:00
Quote Anchor link
Beste ... ,
Sinds kort heb ik een forum Klik hier voor het forum.
Maar daar wil ik in de Titel waar nu staad HipHopMusic Forum
Wil ik graag hebben staan HipHopMusic Forum heefd nu ... aantal gebruikers
De titel kan ik wel veranderen maar ik wil graag dat bij ... een teller komt van de members
Wie kan mij daar bij helpen.. ?

groetjes Jurrien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:06:20
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 00:12:00
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Dus word het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>HipHopMusic heefd SELECT COUNT(column_name) FROM table_name gebruikers</titel>


En dan natuurlijk wel collumn_name en Table_name veranderen

??
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/12/2009 01:22:00
Quote Anchor link
Zoals jij het opgeeft word de query niet uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT * FROM Gebruikers ORDER BY id");
 $countUsers = mysql_num_rows($countUsers);
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

30/12/2009 01:33:00
Quote Anchor link
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:07:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??
 
Stefan

Stefan

30/12/2009 02:40:00
Quote Anchor link
Omdat er anders geen output is.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 30.12.2009 02:07:
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??

Meen je dit serieus?

Jurrien schreef op 30.12.2009 02:43:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..

Error 1: Precies wat er staat eigenlijk.
De headers zijn al verzonden. Waarschijnlijk heb je al output voor session_start(), en dan krijg je die fout.

Error 2: Wat je ook in die functie hebt gestopt, het is geen mysql result.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:48:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
        <!-- Pagina titel -->
        <title>HipHopMusic Forum</title>


moet het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
        <!-- Pagina titel -->
        <?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Worden??

Staad gewoon boven aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
[
/code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:02:00
Quote Anchor link
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:05:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:02:
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding


word het dan niet..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 <
title>echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';</title>
?>
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:10:00
Quote Anchor link
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:13:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:10:
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.

Beginnershandleidingen ben ik nu mee bezig..
T forum heb ik idd niet helemaal zelf gescript.
K heb t nu aangepast en op mn server gezet
Maar er veranderd niets..
T kan ook aan mn hosting liggen dat het even duurt maar normaal gesproken niet.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:19:00
Quote Anchor link
mjah k laat t maar.
Blijkbaar ben ik er nog niet klaar voor =D
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

30/12/2009 08:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
?>


<title>We hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row; ?>
leden</title>



gewoon zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/12/2009 09:32:00
Quote Anchor link
@Overdatum

echo $row; geeft array; Je moet nog wel $row['a'] weergeven!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.