Members teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:09:00
Quote Anchor link
Beste ... ,
Sinds kort heb ik een forum Klik hier voor het forum.
Maar daar wil ik in de Titel waar nu staad HipHopMusic Forum
Wil ik graag hebben staan HipHopMusic Forum heefd nu ... aantal gebruikers
De titel kan ik wel veranderen maar ik wil graag dat bij ... een teller komt van de members
Wie kan mij daar bij helpen.. ?

groetjes Jurrien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 11:37:31
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 00:12:00
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Dus word het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>HipHopMusic heefd SELECT COUNT(column_name) FROM table_name gebruikers</titel>


En dan natuurlijk wel collumn_name en Table_name veranderen

??
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/12/2009 01:22:00
Quote Anchor link
Zoals jij het opgeeft word de query niet uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT * FROM Gebruikers ORDER BY id");
 $countUsers = mysql_num_rows($countUsers);
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

30/12/2009 01:33:00
Quote Anchor link
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:07:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??
 
Stefan

Stefan

30/12/2009 02:40:00
Quote Anchor link
Omdat er anders geen output is.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 30.12.2009 02:07:
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??

Meen je dit serieus?

Jurrien schreef op 30.12.2009 02:43:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..

Error 1: Precies wat er staat eigenlijk.
De headers zijn al verzonden. Waarschijnlijk heb je al output voor session_start(), en dan krijg je die fout.

Error 2: Wat je ook in die functie hebt gestopt, het is geen mysql result.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:48:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
        <!-- Pagina titel -->
        <title>HipHopMusic Forum</title>


moet het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
        <!-- Pagina titel -->
        <?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Worden??

Staad gewoon boven aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
[
/code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:02:00
Quote Anchor link
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:05:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:02:
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding


word het dan niet..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 <
title>echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';</title>
?>
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:10:00
Quote Anchor link
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:13:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:10:
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.

Beginnershandleidingen ben ik nu mee bezig..
T forum heb ik idd niet helemaal zelf gescript.
K heb t nu aangepast en op mn server gezet
Maar er veranderd niets..
T kan ook aan mn hosting liggen dat het even duurt maar normaal gesproken niet.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:19:00
Quote Anchor link
mjah k laat t maar.
Blijkbaar ben ik er nog niet klaar voor =D
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

30/12/2009 08:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
?>


<title>We hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row; ?>
leden</title>



gewoon zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/12/2009 09:32:00
Quote Anchor link
@Overdatum

echo $row; geeft array; Je moet nog wel $row['a'] weergeven!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.