memory

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 18:36:36
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een PHPscriptje, maar als ik het script probeer te runnen krijg ik deze error:
Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 30720 bytes)

Ik heb geprobeerd met ini_set("memory_limit","24M"); de memory limit te verhogen, Maar tot 500M werkt nog steeds helemaal niks. EDIT: Ook verandert er niks.

Volgens NotePad++ is mijn bestandje (maar) 1214 bytes en heeft 45 regels, waarvan 3 leeg zijn.

heeft iemand een oplossing op mijn probleem, of hebben jullie meer info nodig..?

UPDATE 1, 2.
Het script checkt of je bent ingelogd, je mail geactiveerd is en of je PowerPlayer bent (dat ben je als je betaald hebt voor extra opties):
(is weet dat ik niet inspring, en dat het slordig is)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?
$checksql
= "SELECT * FROM accounts WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."' AND pass = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['pass'])."'";
$checkres = mysql_query($checksql);
if(mysql_num_rows($checkres) == 0){
unset($_SESSION['id']);
unset($_SESSION['naam']);
unset($_SESSION['pass']);
echo '
<html>
    <Title>...</title>
    <head>
    <script language="JavaScript">
<!--
function omleiding(){
location=\'index.php\'
}
//-->  
</script>

    </head>
    <body onLoad="setTimeout(\'omleiding()\',1);">  
    </body>
    </html>
'
;
exit();
}


$rowacc = mysql_fetch_assoc($checkres);
if($rowacc['activatie'] != "actief"){
include 'activeer_mail.php';
exit();
}


if($rowacc['ppd'] >= date('Ymd')){
$ppupd = "UPDATE `randomnumber`.`accounts` SET pp = '1' WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'";
}
else{
$ppupd = "UPDATE `randomnumber`.`accounts` SET pp = '0' WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'";
}

if($rowacc['punten'] < 0){
$ppupd2 = "UPDATE `randomnumber`.`accounts` SET punten = '0' WHERE id = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['id'])."'";
mysql_query($ppupd2);
}

mysql_query($ppupd);
?>

Hij geeft de fout op regel 40

het enige wat ik doe, voor ik de pagina include is session_starten en de databaseconnect includen (alleen verbinden met de database):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<? session_start();
include 'dbcfg.php';
include 'safecheck.php';
?>


Alvast bedankt :)
Ro
Gewijzigd op 24/07/2010 20:59:36 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:25:23
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/07/2010 18:40:10
Quote Anchor link
Het gaat niet om de grootte van je script of het aantal regels. Zelfs met een paar regels kun je een script al om zeep helpen: denk aan een oneindige loop...

Nee, blijkbaar probeer je in je script iets te doen dat zo veel geheugen in beslag neemt, dat je deze foutmelding krijgt. Laat eens wat van je scriptje zien?
 

24/07/2010 18:41:14
Quote Anchor link
Dat ie een memory fout geeft ligt niet aan hoe groot het bestand is, maar aan wat het doet. Memory fouten ontstaan vaak bij 'beeldbewerking'. Wat doet jou script?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 18:44:51
Quote Anchor link
Update in 1e post ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/07/2010 18:57:21
Quote Anchor link
Ik zie zo in eerste instantie geen gekke dingen. Je zou eens wat delen van je script weg kunnen laten en het dan uitvoeren om te zien waar het probleem zit?
 

24/07/2010 20:18:04
Quote Anchor link
Het zit niet in dit bestand, of je hebt te het niet gekopieerd en hier geplakt, want er moet nog wat boven zitten.
Verder moet je effe goed opletten dat je het juiste bestand te pakken hebt, en op welke regel de error ontstaat en dat door includes de regelnummers veranderd. Je moet dus dit bestand en de include als een bestand zien.
En veranderde de foutmelding toen je de memory limit omhoog gooide?
 
Mark L

Mark L

24/07/2010 20:37:21
Quote Anchor link
Het enige dat ik kan verzinnen wat in deze code die fout op zou kunnen leveren, is dat het stukje code wat hier uitgevoerd word ook 'activeer_mail.php' is. Dan krijg je dus als $rowacc['activatie'] != "actief", een oneindige loop. Hij blijft dan namelijk activeer_mail.php includen. En opnieuw en opnieuw.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 20:57:03
Quote Anchor link
@karl ik heb het stukkie code dat er nog boven zit voordat ik het include ook in mn 1e post gezet. (dit is namelijk een bestand om te includen).
En btw: Als ik de ini set, Verandert er hélémaal niks ;)
Ik kan word op de pagina waarop geinclude word een ini gaan setten, maar mn site bestaat uit heel wat pagina's die een safecheck hebben.

@mark Dat doet hij toch maar 1x..? Ik exit hem daarna, dus.. Moet er misschien include_once in..?
EDIT: Include_once werkt niet..
Gewijzigd op 24/07/2010 21:13:20 door Maestro Roboroads
 
Mark L

Mark L

24/07/2010 22:02:07
Quote Anchor link
@ Roboroads:

De loop geld alleen als jouw stuk code ook activeer_mail.php is. Als dat zo is, dan begrijp ik je include niet. Want dan is dat zinloos. Dan voer je een stuk opnieuw uit, wat je al hebt uitgevoerd. Dit zou dan oneindig doorgaan.
De exit zou pas uitgevoerd nadat de oneindige loop van includes klaar zou zijn. Dus deze word niet uitgevoerd. Maar een include_once zou moeten werken. Zo niet; dan is dit niet het probleem.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 22:06:19
Quote Anchor link
Wachteven! Ik snap wat je bedoelt! Omg, dat ik er niet eerder aan geedacht had.. safecheck word inderdaad geinclude op mail_activeren ;)

Dankje!
 
Mark L

Mark L

24/07/2010 22:09:22
Quote Anchor link
Werkt het nu wel dan?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

24/07/2010 22:10:18
Quote Anchor link
Jha, Ik moest even de include van safecheck eruit halen, Nu werkt alles prima! nogmaals bedankt ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.