memory_get_usage bij lege pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Water Lilly

Water Lilly

30/08/2012 15:31:27
Quote Anchor link
Een helemaal lege pagina met alleen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo memory_get_usage() ?>
geeft als resultaat ongeveer 316356. Is dit normaal voor een pagina die verder helemaal leeg is? Als ik er alleen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo memory_get_peak_usage(); ?>
neerzet krijg ik 323792 als resultaat.

Ik heb geen idee wat een normale waarde is voor een verder lege pagina. Is er iemand die hier misschien meer over weet?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:50:57
 
John Berg

John Berg

30/08/2012 15:40:23
Quote Anchor link
Lijkt me tamelijk normaal. Als ik na het basic opstarten het geheugen gebruik laat zien komt ik op ongeveer 411k.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.