Mening over mijn site.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

18/09/2006 19:00:00
Quote Anchor link
Hallo, willen jullie eens jullie mening geven over mijn site. Dit is een site voor KLJ zaffelare.

KLJ Zaffelare

Ik heb ook nog een vraag lopen.
Deze is het http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=5&id=21952
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 12:04:02
 
ArendJan

ArendJan

18/09/2006 19:04:00
Quote Anchor link
De indeling is goed, maar de uitvoering minder.

Let vooral op de afwerking en de kleurgebruik...
 
Ponzi

Ponzi

18/09/2006 19:44:00
Quote Anchor link
Hey Pieter,

Er zitten vind ik een paar hele mooie ideëen in, maar ze zijn niet zo heel mooi in een geheel gegoten, lijkt meer op een mix van verschillende dingen. Groen, blauw en rood/oranje samengieten is nooit een goed idee ;) . Verder zou ik je menu en content 'venstertjes' iets minder tegen de kant plakken, geeft een rustigere uitstraling.

Verder heel mooi dat je hem xHTML 1.0 valid maakt ;) ! Doe zo verder zou ik zeggen...
 
Leo

Leo

18/09/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Idd, verander je kleuren.. de rest is ookal gezegt dus dat ga ik niet herhalen.

*tip: haal die ontsettend lelijke advertentie weg, hij is te fel en super onduidelijk, en ook nog eens te groot..
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

18/09/2006 20:07:00
Quote Anchor link
ik ben het met de rest eens

[tip: vervang al dat blauwe door het oranje,
gebruik niet van die ronde hoeken wat je nu doet bij dat blauwe maar maak het strak zoals het login panel en stats,
en vervang al het licht grijze door wat donkerder grijs denk aan #333333,
laat de groene balk aan de zijkand weg of maak hem heel dun / denk aan 5px breed.]
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

18/09/2006 20:15:00
Quote Anchor link
Ik zal eens kijken wat ik ga doen, bedankt alleszins met jullie commentaar. Zo kan men site nog beter worden.

@Leo welke advertentie (onze affiche van onze fuif?)
 
Baken

Baken

18/09/2006 20:23:00
Quote Anchor link
Ja die :P
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

18/09/2006 20:27:00
Quote Anchor link
De affiche is verkleind, dat grijs heb ik ook aangepast.
De rest zal ik wel nog eens bekijken, of ik het ga veranderen.
 
Baken

Baken

18/09/2006 20:35:00
Quote Anchor link
Mooi dat je hem Xhtml 1.0 valid probeert te maken. Maar doe dit op iedere pagina dan, http://www.kljzaffelare.be/home.php?menu=sportfeest&submenu=Jongens is bijvoorbeeld niet Valid (en zo zijn er volgens mij velen).

Haal die logo'tjes ookweg als het niet zo is!

Jelmer
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

18/09/2006 20:38:00
Quote Anchor link
Hmm .. voor je kleuren wijs ik je door naar http://www.colorlovers.com
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

18/09/2006 20:45:00
Quote Anchor link
@Baken ja sommigen zijn nog niet echt xhtml 1.0 valid, maar ben er aan bezig. In die pagina krijg ik dit er niet uit. Dit is de url die gegeven wordt aan de afbeelding van xhtml valid zo doe ik het.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://validator.w3.org/check?uri=<?php echo 'http://www.kljzaffelare.be'.$_SERVER['REQUEST_URI']; ?>" target="_blank"><img src="http://www.w3.org/Icons/valid-xhtml10" alt="Valid XHTML 1.0!" height="31" width="88" border="0" /></a>
hoe moet ik dit oplossen

@andreas hier kan ik misschien iets met doen.
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

18/09/2006 21:03:00
Quote Anchor link
Ik snap niet echt wat je van mij vraagt. betreft de validatie?

Maar heb je de site al bekeken..

Nu weet je hoe al die templets gemaakt worden met verschillende kleuren.
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

18/09/2006 21:07:00
Quote Anchor link
nu weet ik ook niet wat je bedoeld met die site.

Edit:
Typo
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pieter Boussaer
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/09/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Ik sluit me bij de rest aan, plus: ga je verdiepen in CSS. Tabellen heb je niet nodig voor je lay-out. Ze maken je pagina trager en moeilijker te onderhouden.
 
Andreas Warnaar

Andreas Warnaar

18/09/2006 21:14:00
Quote Anchor link
http://www.colorlovers.com

de grootst collectie aan kleuren en kleur pallets..

Want je kleuren op je site kunnen niet samen.. Nou eigenlijk gebruik je te veel kleuren.. Probeer eens heel je website wit te maken en dan de contrasten te maken met je kleuren..
En begin bij je teksten..

Ik hoop dat je er wat aan hebt..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Andreas Warnaar
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

18/09/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Ik ga eerst de volledige site zo op punt stellen en dan ga ik me verdiepen in css en bouw ik de volledige site om.
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

08/10/2006 11:20:00
Quote Anchor link
@devon, heb al de blauwe balken vervangen door oranje. Kijk nog eens en zeg je mening KLJ zaffelare.
 
Crispijn -

Crispijn -

08/10/2006 11:30:00
Quote Anchor link
Hmm, ik ben er ook niet echt kapot van.

Wanneer je je font-family van je normale tekst al eens veranders naar iets anders ipv times new roman ziet 't meteen al een stuk beter uit.

Ook zou ik die kleuren en die gradients minder heftig doen...

Het is super moeilijk om een mooie rustige site te klussen. Ben het met je eens hoor! Alleen wat Andreas zei: daar ben ik 't mee eens. begin bij wit of bij een rustige achtergrond kleur en ga daar op verder. Zelf vind ik het altijd een pré dat de ctnent een witte achtergrond heeft. Dat leest het fijnst. de color moet dan net niet helemaal zwart zijn.

Nouja, doe ermee wat je wil!

Greetz
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

08/10/2006 12:53:00
Quote Anchor link
De volgende leden zijn online:

zou ik alleen plaatsen als er ook leden online zijn.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.