Menu aanmaken!!!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

10/02/2006 18:22:00
Quote Anchor link
Mensen even jullie aandacht!!!

Het is de bedoeling om een pagina te maken en in die paginas staat op meeste websites
MENU dus ik wil een menu maken dat ik alleen meer een keer iets toevoeg of schrijf en dan in de andere paginas automarisch verandert zie
vb

INDEX
MUZIK
GAMES
SPORT
enz


maar als ik nu iets wil bij voegen vb WOORDENBOEK
dan wil ik dat in alle andere paginas woordenboek op staat.

vb
INDEX
MUZIK
GAMES
SPORT

WOORDENBOEK

enz

hoe zou ik best een script of wat raad je mij aan te doen het is de bedoeling om alleen op een pagina het in te vullen en op de andere paginas dat het auto komt te voor scheinen anders moet ik het in alle paginas veranderen en dat vraagt veel tijd!!!!

Mensen bedankt voor de tijd
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 23:10:59
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/02/2006 18:34:00
Quote Anchor link
er vanuit gaande dat je php hebt moet je gewoon een aparte php pagina aanmaken met de code voor je menu.

en dan op de pagina's waar dat menu moet komen zet je de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('menu.php');
?>


als je het helemaal professioneel wilt doen maak je een admin waar je het kunt wijzigen, maar dat lijkt mij een beetje overbodig in jouw geval.
 
Une2008

une2008

10/02/2006 19:12:00
Quote Anchor link
Oke dat is mij gelukt

Hoe kan ik nu tabel maken ????


ik wil een pagina van boven van 1024 breed

een rechts van 140 breedt
midden is gelijk de breedt
links 140 breedt

als het mogelijk is om nog een pagina te zetten onder de
MIDDEN pagina dat ook kan scrollen

dank u wel
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/02/2006 19:23:00
Quote Anchor link
basis html, maargoed.

<table>
<tr>
<td width="140">hier tekst</td>
<td width="">hier tekst</td>
<td width="140">hier tekst</td>
</tr>
</table>

voor de rest moet je de breedte van de middelste kolom even zelf invullen, want ik snap je niet helemaal. ook snap ik niet wat je bedoelt met een zetten onder "de midden pagina"(?).
Gewijzigd op 10/02/2006 19:23:00 door Stefan van Iwaarden
 
Une2008

une2008

10/02/2006 19:27:00
Quote Anchor link
Ik bedoel een pagina maken gelijk die paginas van links en rechts wil ik ook een paginas zetten ONDER
de pagina van midden dat kan meegeschrollt worden.
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/02/2006 19:29:00
Quote Anchor link
sorry, maar of ik kan gebrekkig nederlands, of jij schrijft niet echt duidelijk. hetgeen wat ik nu uit je post haal is dat jij iets met frames wilt. maar echt duidelijk vind ik het niet.
Gewijzigd op 10/02/2006 19:29:00 door Stefan van Iwaarden
 
Une2008

une2008

10/02/2006 19:33:00
Quote Anchor link
<table border="10">
<tr>
<td width="140">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include("links.php"); ?>
</td>
<td width="700"center</td>
<td width="140">rechts</td>
</tr>
</table>


ik krijg de paginas Links goed op zijn plaats normaal gezien moet Center in midden staat maar zo is het niet en rechts moet rechts staan maar nee center en rechts staan onder de paginas LINKS???

hoe komt het
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

10/02/2006 19:37:00
Quote Anchor link
je hebt een dingetje verwijderd (de >) het moet namelijk zijn

<table border="10">
<tr>
<td width="140">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include("links.php"); ?>
</td>
<td width="700">center</td>
<td width="140">rechts</td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 10/02/2006 19:38:00 door Stefan van Iwaarden
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

10/02/2006 19:39:00
Quote Anchor link
Ik heb even snel wat gemaakt, betwijfel alleen of het werkt in IE, maar daar ga ik atm niet extra veel moeite voor doen.

http://test.i-cey.net/test/test.htm

Persoonlijk zou ik het anders aanpakken, werken met vaste waardes is niet handig. Ik zou het doen met percentages.

Echt nette css is het niet, niet zo mooier als v2 van mijn nieuwssysteem, maarhey, als voorbeeld is het prima.
Gewijzigd op 10/02/2006 19:39:00 door Arjan Kapteijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.