Menu (half)verstopt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 21:53:45
Quote Anchor link
Hallo,
Mijn log in menu van mijn website zit een beetje "verstopt", ik zou niet weten waarom... Als je klikt op "Log in" dan krijg je het menu, maar je moet even scrollen vooraleer je iets kan ingeven. In de tekstvelden komt ook de tekst van de pagina zelf. Dit is de link naar mijn website: http://www.dreamworld.cf/new. Ik hoop dat iemand hier het antwoord op weet.

Alvast bedankt!

EDIT:

HTML CODE
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
    <meta charset="UTF-8">
    <title>DreamWorld - <?php echo $title; ?></title>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/skeleton.css"/>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/style.css"/>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/fixed-navigation-bar.css"/>
</head>
<body>
<nav>
    <div id="wrap">
        <ul class="navbar">

            <li><a style="cursor: pointer;" href="../index.php"><img
                        style="padding-top: 15px; margin-left:30px; width:60px; height: auto;" src="../img/logo.png"></a>
            </li>

            <li><a class="nav-element" href="/"
                   style="<?php if ($home == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>">Home</a>
            </li>
            <li><a class="nav-element" href="/shop"
                   style="<?php if ($shop == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>">Shop</a>
            </li>
            <li><a class="nav-element" href="userarea/tickets.php"
                   style="<?php if ($tickets == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>">Tickets</a>
            </li>

                <li class="loginbutton">
                    <a style="<?php if ($login == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?> cursor: pointer; color: white; width: auto; <?php if ($tickets == true) { ?>color: rgba(255, 88, 109, 0.81); font-weight: bold; <?php } ?>"><img
                            class="img" src="https://minotar.net/avatar/steve/30.png"> Log in</a></li>
        </ul>
        </li>
        </ul>
    </div>
</nav>

<!-- LOG IN MENU -->
<div class="login">
    <div class="login-text">
        <h3><b>Log in</b></h3>
        <form action="userarea/login.php" method="POST">
            <input type="text" placeholder="MineCraft username" name="username"/>
            <br/>
            <input type="password" placeholder="Password" name="password"/>
            <br/>
            <input type="submit" name="submit" class="button" value="Log in"/>
        </form>

        <p>If you don't have an account, please click <a href="userarea/register.php">here</a>.</p>
    </div>
</div>

<!-- HEADER -->
<header class="header">
    <div class="header-text">
        <h1 class="header-title"><b>Dream</b>World</h1>
        <div class="header-description">
            <i>Where <b>your</b> dreams become true.</i>
        </div>
    </div>
</header>

<!-- INFORMATION -->
<div class="container">
    <section class="information">
        <h1 class="section-title">INFORMATION</h1>
        <div class="section-text">
            <p><b>DreamWorld</b> is different... The difference between us and most other server is that we want to
                offer
                something <b>new</b>. When we even think at a new gamemode, we will create it and optimize it to your
                likings!</p>
        </div>

        <hr/>
    </section>
</div>

<!-- SERVERS -->
<div class="container">
    <section class="server">
        <h1 class="section-title">SERVERS</h1>
</div>

<!-- SURVIVAL -->
<div class="survival-image">
    <div class="survival-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>My name is Oliver Queen,</p>
            <p>for five years I was stranded on an island,</p>
            <p>with only one goal, <b>SURVIVE</b>.</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/survival.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- PVP -->
<div class="pvp-image">
    <div class="pvp-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Be a pro, train like a pro! Discover PvP now!</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/pvp.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- MINIGAMES -->
<div class="minigames-image">
    <div class="minigames-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Do you want to play some minigames?</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/minigames.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- CRAFTVILLE -->
<div class="craftville-image">
    <div class="craftville-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Real life minecraft! Become rich!</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/craftville.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>

<!-- KINGDOM -->
<div class="kingdom-image">
    <div class="kingdom-image-extra">
        <div class="image-extra-text">
            <p>Divide et impera, be king, be powerful!</p>
            <a class="button" href="../gamemodes/kingdom.php">Learn more</a>
        </div>
    </div>
</div>
<div class="container">
    <hr/>
</div>

</section>

<!-- STAFF -->
<div class="container">
    <section class="staff">
        <h1 class="section-title">STAFF</h1>
        <div class="section-text">
            <p>You can find a list of <b>all</b> staff here! Hover over the images to see more details!</p>
        </div>

        <div class="staff-pics">
            <!-- ROW 1 -->
            <div class="row img-row">
                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/Christophe6.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Owner</b> - Christophe6</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/_DenMati_.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Admin</b> - _DenMati_</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/dewitte2250.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Admin</b> - dewitte2250</div>
                </figure>
            </div>

            <!-- ROW 2 -->
            <div class="row img-row">
                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/vandekerkhof.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Moderator</b> - vandekerkhof</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/thomas02091999.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Helper</b> - thomas02091999</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/FredCl_7.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Helper</b> - FredCl_7</div>
                </figure>
            </div>

            <!-- ROW 3 -->
            <div class="row img-row">
                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/hannesvangeel.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Builder</b> - hannesvangeel</div>
                </figure>

                <figure class="columns three">
                    <img class="staff-img" src="img/JoppeLehman.png"/>
                    <div class="figcaption"><b>Builder</b> - JoppeLehman</div>
                </figure>
            </div>
        </div>
        <hr/>
    </section>
</div>

<?php
include "../new/inc/footer.php";
?>


[/CODE]

CSS:

[CODE]
/* GETTING OUR FONTS */
@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Raleway:400,100,100italic,200,200italic,300,300italic,800,700italic,700,600italic,600,500italic,500,400italic,900italic,900,800italic|Raleway);

/* RESET ALL VALUES */
* {
    margin: 0;
    padding: 0;
}

/* MAIN STYLE */
body {
    font: normal 18px/22px "Raleway", sans-serif;
    background-color: rgba(254, 127, 255, 0.04)
}

hr {
    color: black;
}

/* NAVBAR */
a {
    text-decoration: none;
    color: #0099FF;
}

a:link,
a:visited,
a:hover,
a:active {
    text-decoration: none;
}

.fixed-nav-bar {
    box-shadow: 0px 0px 3px 0px rgba(50, 50, 50, 0.6);
}

/*HEADER*/
.header {
    height: 600px;
    background-image: url(../img/EpicPicture.png);
    background-size: contain;
    background-position: top center;
    background-attachment: fixed;
    background-repeat: repeat-x;
    margin-bottom: 0px;
}

.header-text {
    position: relative;
    top: 200px;
    text-align: center;
}

.header-text {
    top: 175px;
}

.header-title {
    font-size: 75px;
    color: ghostwhite;
}

.header-description {
    position: relative;
    top: 40px;
    color: ghostwhite;
    font-size: 25px;
}

p {
    margin-top: 5px;
}

/* LOG IN MENU */
.login {
    position: fixed;
    right: -260px;
    top: 100px;
    width: 260px;
    height: 350px;
    background: #DDD;
    opacity: 0;
    transition: opacity 0.3s linear 0s, right 0s linear 0s;
    cursor: pointer;
    background: black;
    border-radius: 25px;
}

.login-text {
    color: white;
    padding-left: 20px;
    padding-top: 15px;
    padding-right: 22px;
}

/* SECTIONS */
section {
    margin-top: 20px;
}

.section-title {
    font-size: 45px;
}

.survival-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/Survival.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.survival-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.pvp-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/pvp1.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.pvp-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.minigames-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/bedwars2.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.minigames-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.craftville-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/craftville1.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.craftville-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.kingdom-image {
    height: 400px;
    background-image: url(../img/kingdom1.png);
    background-position: top center;
    background-repeat: repeat-y;
    background-size: cover;
    background-attachment: fixed;
    position: relative;
    border-bottom: 1px solid black;
}

.kingdom-image-extra {
    background-color: rgba(0, 0, 0,0.5);
    position: absolute;
    top: 0;
    left: 0;
    right: 0;
    bottom: 0;
    display: flex;
    justify-content: center;
    align-items: center;
    /*opacity: 0;*/
}

.image-extra-text {
    color: white;
    font-weight: 100;
    font-size: 50px;
}

.button {
    height: 60px;
    font-size: 20px;
    text-decoration: none;
    color: white;
    border: 1px solid white;
    padding: 10px 20px;
    transition: all 0.3s ease-in-out;
}

.button:hover {
    background-color: white;
    color: black;
}

/* STAFF */
figure {
    margin-bottom: 20px;
    position: relative;
    opacity: 0;
    transform: translateX(20px);
    transition: all 0.3s ease-in-out;
    overflow: hidden;
}

/* STAFF */
.is-showing {
    opacity: 1;
    transform: translateX(0px);
}

.staff-img {
    border: 1px solid black;
    width: 160px;
    transition: all 0.3s ease-in-out;
    display: block;
}

figure:hover {
    border: 0px;
    transform: scale(1.1);
}

.figcaption {
    position: absolute;
    left: -100%;
    bottom: 10px;
    background: black;
    color: white;
    padding: 2px 8px;
    max-width: 140px;
    font-size: 11px;
    transition: all 0.3s ease-in-out;
}

/* FOOTER */
footer {
    background: black;
    color: white;
    padding: 40px 0;
    bottom: 0;
    width: 100%;
}

.footer-items {
    max-width: 1000px;
    margin: 0 auto;
}

.footer-link {
    color: white;
}

input {
    color: #666;
}
[/CODE]

JS (jQuery):

[CODE]
// OPEN LOG IN MENU
$(".loginbutton").click(function() {
    console.log('Clicked');
    if($(".login").css("opacity") == 0) {
        console.log('1');
        $(".login").css({'opacity':'1'});
        $(".login").css({'right':'-20px'});
    } else {
        console.log('2');
        $(".login").css({'opacity':'0'});
        $(".login").css({'right':'-260px'});
    }
});
[/CODE]
Gewijzigd op 06/07/2016 22:17:30 door John De Zon
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 12:02:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/07/2016 21:57:47
Quote Anchor link
Misschien handig om de relevante code te plaatsen.
 
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 21:58:50
Quote Anchor link
Die kan je met de developers functie van je browser raadplegen... Ik hoop dat dat niet te moeilijk is, anders plaats ik ze wel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/07/2016 22:12:46
Quote Anchor link
Dat weet ik.
Het is algemeen om de code ook in dit topic te plaatsen. Het forum is ook een knowledgebase voor anderen namelijk. Dit wordt anders juist teniet gedaan, wat erg jammer is.
 
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 22:17:58
Quote Anchor link
Ik heb het aangepast! ;)
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

06/07/2016 22:48:53
 
John De Zon

John De Zon

06/07/2016 23:10:01
Quote Anchor link
Bedankt voor de zeer goede tutorial! Ik heb het probleem verholpen met de z-index van de login op 1 te zetten!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.