Menu in elke pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Massimo W

Massimo W

05/06/2006 23:18:00
Quote Anchor link
Hallo,

Even een korte vraag over een menutje.

Ik wil graag een menu met links naar de diverse onderdelen van de site hebben. Dit menu moet makkelijk aan te passen zijn, maar ik wil dit niet elke keer op elke pagina van de site moeten wijzigen. Met php gaat dit allemaal heel simpel, maar ik moet het in html hebben.

Is er in html een soort include functie of kan je met java een bestand includen?

Alvast vriendelijk bedankt.

Massimo
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:39:30
 
Kalle P

Kalle P

05/06/2006 23:26:00
Quote Anchor link
menu is overal het zelfde hoor. Maar als ik je wat kan aanraden een css menu. En anders frames (wat ik overigens niet aanraad)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

05/06/2006 23:32:00
Quote Anchor link
Kalle, hij bedoelde een menu op elke pagina. Dus zodra hij een nieuw item aanmaakt, hij alle pagina's zou moeten aanpassen.
Maar dan zou een iframe kunnen inderdaad. Maar is gewoon bagger.
Met JAVA zou ik afraden, wordt je website niet echt snel van. En of het met javascript kan, dat weet ik eignelijk niet :)
 
Massimo W

Massimo W

05/06/2006 23:32:00
Quote Anchor link
ik heb nu een pagina in een tabel gemaakt. met een menu. dit menu heb ik gekopieerd op elke pagina.

Als ik nu een nieuw item in het menu wil zetten, moet ik op elke html pagina de nieuwe link erinzetten.

tis een website voor mijn vriendin.

De website is gewoon gehost bij mijn provider waar ik nu dus geen php mogelijkheden heb.

check http://www.patty88.tk (ja ik weet tk is niet de juiste keus, maar het gaat even om het idee.)

neem even een kijkje bij Photos, dan begrijp je wel wat ik bedoel.
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/06/2006 08:59:00
Quote Anchor link
al werk je gewoon met divs en include je pagina gewoon met $_GET['url']
door de link www.domein.com/index.php?url=jepagina.php
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/06/2006 09:10:00
Quote Anchor link
Wout:
al werk je gewoon met divs en include je pagina gewoon met $_GET['url']
door de link www.domein.com/index.php?url=jepagina.php


De host ondersteunt geen PHP.. dat is zijn probleem ook.

Kijk hier eens:

http://www.mijnhomepage.nl/ssi/les4.php

Deze heb je denk ik ook wel wat aan:

http://webguide.fgov.be/nl/guide/technology/ssi/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.