Menu optie moet niet meer getoond worden na inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Peter Harts

Peter Harts

18/09/2019 21:40:39
Quote Anchor link
Hi all,

Ik zit met een menu probleem waarvan ik niet weet hoe ik dit op moet lossen. Ik weet weinig van PHP dus vandaar mijn vraag.
Op een webshop heb ik een menu staan met: INLOGGEN - AFREKENEN - WINKELMANDJE

Als je nu inlogd dan komt er de optie uitloggen bij: INLOGGEN - AFREKENEN - WINKELMANDJE - UITLOGGEN

Maar dan zou het logisch zijn als dan INLOGGEN niet meer te zien is, is dit makkelijk te veranderen?
Op de eerste regel staat HEADER_TITLE_LOGIN dit laat INLOGGEN zien, en dan staat er een "if" die er voor zorgt dat als je ingelogd bent er ook UITLOGGEN in het menu komt. Kan er dan misschien een "then" in die er voor zorgt dat regel 1 gedeactiveerd word of zoiets?

Als iemand mij hier mee kan helpen zou ik heel blij mee zijn.

Dit is de code van het menu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_LOGIN, null, tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')) . '</li>';
echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_CHECKOUT, null, tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL')) . '</li>' ;
echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_CART_CONTENTS . ($cart->count_contents() > 0 ? ' (' . $cart->count_contents() . ')' : ''
), 'cart', tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART)) . '</li>';
if (tep_session_is_registered('customer_id')) {
echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_LOGOFF, null, tep_href_link(FILENAME_LOGOFF, '', 'SSL')) . '</li>';
}

?>
Gewijzigd op 18/09/2019 21:43:56 door Peter Harts
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 05:01:45
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

18/09/2019 21:44:12
Quote Anchor link
zie de toegevoegde 1e regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if (!tep_session_is_registered('customer_id')) //toon login alleen indien NIET ingelogd
  echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_LOGIN, null, tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')) . '</li>';
echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_CHECKOUT, null, tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SHIPPING, '', 'SSL')) . '</li>' ;
echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_CART_CONTENTS . ($cart->count_contents() > 0 ? ' (' . $cart->count_contents() . ')' : ''
), 'cart', tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART)) . '</li>';
if (tep_session_is_registered('customer_id')) {
echo '<li>' . tep_draw_button(HEADER_TITLE_LOGOFF, null, tep_href_link(FILENAME_LOGOFF, '', 'SSL')) . '</li>';
}

?>
Gewijzigd op 18/09/2019 21:44:48 door Rob Doemaarwat
 
Peter Harts

Peter Harts

18/09/2019 21:49:17
Quote Anchor link
Hi Rob,

Jij bent er snel bij! Ik heb het er al ingezet en het werkt perfect!

Heel hartelijk bedankt voor de snelle reactie.

Met vriendelijke groet,
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.