menu rechtsbovenaan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »
Nick

Nick

16/05/2009 22:31:00
Quote Anchor link
Ik heb al lopen probreren om daar een menu te krijgen kijk plaatje maar dat lukte niet zou iemand weten dus hoe dat zou moeten.
groetjes nick

Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:04:51
 
Kay Kay

Kay Kay

16/05/2009 22:37:00
Quote Anchor link
niet zo moeilijk toch?
Ga eens CSS leren en HTML.

clue: float: right;
 
Victor Php

Victor Php

16/05/2009 23:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="Hier je site page">DE naam die er moet staan</a>


Verder kan je hem aanpassen naar wat je wilt en e.v.t. de inlog niet linken maar gewoon een inlogscript gaan maken en die includen.

CSS leren;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Victor Php
 
Kay Kay

Kay Kay

16/05/2009 23:39:00
Quote Anchor link
@victor: What the hell moet dat voorstellen?
Dat is enkel een link ..

Voor een menu is dit de beste opbouw:
<ul>
<li><a></a></li>
<li><a></a></li>
etc
</ul>
 
Roel -

Roel -

16/05/2009 23:53:00
Quote Anchor link
Ja maar dan moet je je <ul> wel even in je CSS vermelden.
 
Kay Kay

Kay Kay

17/05/2009 00:22:00
Quote Anchor link
Ja, daarom moet hij ook CSS leren..
 
Henktrol

henktrol

17/05/2009 12:18:00
Quote Anchor link
ach met ul is flauwekul xD
dan moet je weer list-style: none
gewoon wat padding-right tussen de links doen.

ik heb dat ook op mijn site toegepast:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<a href="contact.php" id="tiny"><img src="images/arrow.gif" border="0"> Contact </a>
<a href="route.php" id="tiny"><img src="images/arrow.gif" border="0"> Route </a>
<a href="index.php" id="tiny"><img src="images/arrow.gif" border="0"> Home </a>


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#tiny {
    float: right;
    background: url('images/back.jpg') center;
    padding-left: 8px;
    padding-top: 2px;
    padding-right: 10px;
    padding-bottom: 4px;
    color: white;
}


Volgende keer zelf even wat beter kijken op Google.
Je kan op internet ALLE CSS codes vinden.

Ik neem aan dat je niet zo dom bent dat je niet weet hoe je naar #tiny moet linken -_-' Verder moet je het zelf maar ff uitzoeken

En een bedankje is zeker op zn plaats.

PS: coole naam :P zo heet ik ook ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door henktrol
 
Niek Weevers

Niek Weevers

17/05/2009 13:59:00
Quote Anchor link
@henktrol, dus jij bent zo lui om enkele extra regels css te typen, zodat je semantischere code zou krijgen. Jij praat niet zo slim. Het beste om een menu op te bouwen is inderdaad met een <ul>.
En zo te merken aan je taalgebruik zou ik denken dat jij slim genoeg zou zijn om te weten dat je maar één id met dezelfde naamgeving mag gebruiken per pagina. In jouw geval moet je er dus class="tiny" van maken en dus .tiny in je css.
 
Ivo K

Ivo K

17/05/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Dit is dus totaal offtopic maar even een vraag:

Waarom moet een menu altijd met <ul> ? Of hoeven niet-nested menu's dat niet ?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/05/2009 14:13:00
Quote Anchor link
Het mooiste is met ul, dan staat het altijd keurig bij elkaar. Een menu vormt ook één geheel, allemaal losse links zijn geen geheel, maar bij elkaar geraapte stukjes.
 
Kay Kay

Kay Kay

17/05/2009 21:32:00
Quote Anchor link
Ook als CSS is uitgeschakeld (zoals bij mobile browsers) moet er binnen de website nog goed te navigeren zijn.
Een menu in een lijstje ziet er heel netjes uit en je kan het makkelijk stijlen met CSS.

@henktrol: omg! Dit is echt heel laag
 
Henktrol

henktrol

18/05/2009 16:33:00
Quote Anchor link
Pff als jullie ul mooi vinden dan ben je echt een mongool xD
En waarom zou je een inlogsysteem met ul doen?

Niek:
@henktrol, dus jij bent zo lui om enkele extra regels css te typen, zodat je semantischere code zou krijgen. Jij praat niet zo slim. Het beste om een menu op te bouwen is inderdaad met een <ul>.
En zo te merken aan je taalgebruik zou ik denken dat jij slim genoeg zou zijn om te weten dat je maar één id met dezelfde naamgeving mag gebruiken per pagina. In jouw geval moet je er dus class="tiny" van maken en dus .tiny in je css.


Het is maar een voorbeeld. Ik laat tenminste iets zien hoe het ongeveer moet
en als je commentaar hebt, waarom doe je het zelf niet!
Vertel dan zelf hoe het beter moet.

Dragy:
@henktrol: omg! Dit is echt heel laag

En als jij nou ff je bek houd en ook iets zegt hoe het moet, dan kan ik het evt ook veranderen.
En als je dan ook eens kijkt naar een van je tutorials.
Nee die zijn goed zeg! http://phphulp.nl/php/tutorials/4/614/

Dus ga nou niet achter die boom staan en jezelf verbergen en praat vooral niet tegen de spiegel.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

18/05/2009 18:29:00
Quote Anchor link
Het heeft dus weinig zin om zinvolle kritiek te geven tegen een arrogant figuur met een enorm hoge eigendunk en met te weinig kennis op dit gebied.
Jij zegt dat jij laat zien hoe het ongeveer moet, dan heb je het fout. Het is wel een manier, maar geen goede. En ik doe het zelf ook altijd, dus ook dat heb je weer helemaal verkeerd gezien.
Ik denk dat jij meer een typ bent wat beter werkloos op de bank kan gaan liggen, zodat je anderen niet tot last bent.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/05/2009 18:40:00
 
Ivo K

Ivo K

18/05/2009 18:48:00
Quote Anchor link
@Henktrol

Denk je echt dat het ver gaat schoppen zo ? Ook vind ik het typisch dat je commentaar hebt op Niek en Dragy, maar zoals je hier kunt lezen
Ivo schreef op 17.05.2009 14:03:
Dit is dus totaal offtopic maar even een vraag:

Waarom moet een menu altijd met <ul> ? Of hoeven niet-nested menu's dat niet ?

heb ik die vraag al gesteld en is daar toen een duidelijk antwoord op gekomen:
Jezpur schreef op 17.05.2009 14:13:
Het mooiste is met ul, dan staat het altijd keurig bij elkaar. Een menu vormt ook één geheel, allemaal losse links zijn geen geheel, maar bij elkaar geraapte stukjes.


Kortom, het heeft geen zin om Dragy's Tuts door te bladeren en een slechte eruit te vissen en hem daarop af te rekenen, maar je kan beter gewoon lezen wat het antwoord is ;-)
 
Nick

Nick

19/05/2009 21:58:00
Quote Anchor link
Het is gelukt dankjewel allemaal

ps: ik ben al twee jaar met HTML en CSS en PHP aan de gang alleen een tijdje niet gedaan wegens school.

MVG.
Nick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.