menu staat niet goed in IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Jos bosb

Jos bosb

04/11/2013 20:03:05
Quote Anchor link
Hoi, Ik probeer een website te maken. Het enige probleem is dat het menu in IE onder elkaar komt te staan ipv naast elkaar. Ik heb op internet gezocht en kwam een aantal keer tegen dat het waarschijnlijk kan liggen omdat IE geen .hover accepteert en dat ik gebruik moest maken van .display:block;

Dit heb ik geprobeert maar helaas werkt het niet :-/

Weet iemand wat ik nog meer kan proberen?

Alvast erg bedankt!

PS; hier een stuk css

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
nav {
    padding:0px;
    margin:0px;
}
nav ul{
    margin:0px;
    padding:0px;
    list-style:none;
}
nav ul a {
    font-family:Vinyl, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size:18px;
    text-transform:uppercase;
    color:#f6efdf;
    text-decoration:none;
    letter-spacing:4px;
    text-align:center;
}
nav ul li {
    display:block;
    float:left;
    position:relative;
}
nav li ul {
    text-align:center;
    margin:20px 0 0 0;
    padding:0;
    display:block;
}
nav li ul li{
    margin:0;
    padding:0;
    width:100%;
    display:block;
}
nav li:hover ul {
    display: inline;
    text-align:center;
}
nav ul a:hover {
    color:#f6efdf;
}
nav li{
    padding:15px 0px;
    text-align:center;
    width:100%;
    margin:0px;
    display:inline;
}
nav li:hover {
    background-color:#000000;
    display:inline;
}
.active {
    background-color:#000000;
    display:block;
}
.current-menu-item {
    background-color:#000;
    display:block;
}
.current-menu-item ul{
    display:block;
}
Gewijzigd op 04/11/2013 20:04:46 door Jos bosb
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 05:39:48
 

04/11/2013 20:51:17
Quote Anchor link
Heb je ergens een demo?
IE accepteert wel :hover alleen als je browser te oud is accepteert hij geen HTML5 elementen.
 
Jos bosb

Jos bosb

05/11/2013 19:35:31
Quote Anchor link
Hoi, bedankt voor de reactie! De gene waarvoor de site is heeft liever niet dat ik de link hier plaats (geen idee waarom :-S). Dus er moet geen gebruik gemaakt worden ban html5? .. hoe verander ik dat?
 
Reshad F

Reshad F

05/11/2013 21:16:56
Quote Anchor link
heb je htmlshiv erin staan?

zet dit in je <head></head>

<!--[if IE]><script src="http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
 
Jos bosb

Jos bosb

05/11/2013 22:07:09
Quote Anchor link
Hoi, Het werkt!
ik heb
<!--[if IE]><script src="http://html5shiv.googlecode.com/svn/trunk/html5.js"></script><![endif]-->
in de header gezet en het werkt! Hoe kan dat? Wat doet het preccies?

Dankjewel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/11/2013 22:29:08
Quote Anchor link
Het voegt meer HTML5 compatibility toe: https://github.com/aFarkas/html5shiv
 
Steven Huynen

Steven Huynen

05/11/2013 23:18:28
Quote Anchor link
Ik denk dat je dit ook had kunnen oplossen met "float:left;"
 
Reshad F

Reshad F

05/11/2013 23:37:07
Quote Anchor link
@Steven huynen weet je wel wat html5shiv doet? het zorgt ervoor dat alle elementen door IE worden opgemerkt die er standaard niet in staan..
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/11/2013 08:03:31
Quote Anchor link
@Rick, IE ondersteund :hover gedeeltelijk. Vooral als je :hover op niet klikbare elementen doet bv li:hover zal niet werken in verouderde IE browsers.
 
Jos bosb

Jos bosb

06/11/2013 19:30:04
Quote Anchor link
dankjewel, ik begrijp het nu een beetje! bedankt voor de tips en uitleg.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.