Menu verspringt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Beste forum bezoeken ik heb een fout op mijn site in het bovenste menu. heb geen voorbeeld van de site maar de site is te download op onderstaande url. Als je met je muis over het menu gaat kijg je een dropdown en als je daan naar een menu item gaat verspringt de tekst. Weet iemand hier raadt mee?
http://www.bobbob.nl/webfout.rar

Groetjes,

Bob

Edit:
Hier de code:
css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
/* Header */

#header {
    width: 980px;
    height: 90px;
    margin: 0 auto;
}
/* Menu */

#menu {
    float: right;
}

#menu ul {
    margin: 0;
    list-style: none;
    line-height: normal;
}

#menu li {
    padding-left: 20px;
}

#menu a {
    text-transform: lowercase;
    text-decoration: none;
    font-weight: bold;
}

#menu a:hover {
    text-decoration: underline;
}

ul.dropdown ul {
    position: absolute;
    padding: 3px 6px;
    border: none;
    background-color: #FFFFFF;
    visibility: hidden;
}
ul.dropdown a, ul.dropdown span {
    display: block;
    padding: 4px 6px;
}
ul.dropdown, ul.dropdown li, ul.dropdown ul {
    list-style: none;
}
ul.dropdown {
    position: relative;
    float: left;
}
ul.dropdown li {
    float: left;
}
ul.dropdown li.hover, ul.dropdown li:hover {
    position: relative;
    
}
ul.dropdown ul li {
    float: none;
}
ul.dropdown li:hover > ul {
    visibility: visible;
}

de pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<div id="header">
    <div id="logo">
        <h1><a href="#">Bobbob.nl</a></h1>
        <h2>Carp fishing, my way of life</h2>
    </div>
    <div id="menu">
        <ul id="nav" class="dropdown">
    <li><a>Algemeen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Home</a></li>
            <li><a href="./">Foto album</a></li>
            <li><a href="./">Links</a></li>
            <li><a href="./">Foto van de maand</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a>Artikelen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Rigs & knopen</a></li>
            <li><a href="./">Aas & voer</a></li>
            <li><a href="./">Vis strategien/technieken</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Nederland</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Frankrijk</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in het buitenland</a></li>
            <li><a href="./">Overige verhalen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Forum</a></li>
    <li><a>Gebruiker</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Bekijk profiel</a></li>
            <li><a href="./">Gegevens wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Afbeelding wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Wachtwoord wijzigen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Nieuws</a></li>
    <li><a href="./">Contact</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Vragen</a></li>
            <li><a href="./">Foto opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Artikel opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Adverteren</a></li>
        </ul>
    </li>
</ul>
    </div>
</div>


EDIT: Probleem opgelost
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 05:52:50
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Ik zou toch graag willen dat je even ergens een online voorbeeldje hebt. Of iig gewoon via hier de code geeft (alleen relevant).
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:18:00
Quote Anchor link
Ken het probleem, weet alleen niet exact wat erachter mis was, vaak een foute margin/padding/positioning. :)

Maarja, ik ga liever niets downloaden. Kan je het niet gewoon online plaatsen?
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Heb de code toegevoegd ;-)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Ik mis op het eerste gezicht al li { float: left; } of li { display: inline;}. Geen idee welke browser je gebruikt, maar in IE krijg je dan een "inspring" effect waardoor ze rechtsonder elkaar gaan stapelen.

Geen visibility gebruiken, maar display: none; en display: block;. Maak je ul/li dropdown ook eens in een vaste breedte inplaats van ieder blokje zijn eigen grootte te laten hebben op basis van content.

Na dit aan te hebben gepast, zeg dan maar of het probleem er nog is. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert en het maakt niet uit ;-).
Een voorbeeld is te zien op http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Voorbeeldje werkt niet en overigens ook al werkt het niet, die manieren die ik opnoem zijn toch the way 2 go. Als je het op de manier blijft doen zoals je nu doet, dan gaat het nooit werken of zal het lelijk worden. ;)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Ik heb het toegevoegd maar ik heb nog steeds het probleem.
Sorry had een type foutje gemaakt in de link, zie hier de goede link:
http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Ik krijg helemaal geen submenu... ? Dus verspringen doet het ook niet :)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Welke Browser gebruik je? Hier in FF 3.x merk ik er niets van. Alhoewel, je wel een rare (grote) padding/margin aan de linker kant hebt.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:49:00
Quote Anchor link
ik gebruik IE maar het probleem doet zig voor als je in het bovenste menu boven de header bent en dan op een woord gaat staan zodat je de drop down krijgt en dan met je cursor over een menu item gaat.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Idd in mozilla heb je geen last van dit probleem maar bij mozilla worden de woorden onder elkaar geplaatst in plaats van 1 regel per menu item
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Ah, nou zie ik wat je bedoeld. IE rendert zoals gewoonlijks weer eens verkeerd en FF doet het goed. Probeer eens de font-size te verkleinen of een grotere breedte te geven?

Opzich is dit probleem normaal, zodra een tekst niet past gaat het naar de volgende regel. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:56:00
Quote Anchor link
haha idd maar ik wil het eigenlijk op 1 regel maar zal is gaan proberen met de tips van je.
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 14:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding-left: 0;
}

Dat haalt die irritant linker padding weg. ;)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 14:04:00
Quote Anchor link
Het is handiger om
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding: 0;
}

te gebruiken. Zo kun je ook snel aan de top wat geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#menu li ul li {
padding: 10px 5px 20px 15px;


Is hetzelfde als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#menu li ul li {
padding-top: 10px;
padding-right: 5px;
padding-bottom: 20px;
padding-left: 15px;


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// 1 waarde telt voor top right bottom left
padding: 5px;

// 2 waardes tellen voor top en bottom en right en left
padding: 5px 10px;

Snap-ge-vous?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.