Menu verspringt

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:14:00
Quote Anchor link
Beste forum bezoeken ik heb een fout op mijn site in het bovenste menu. heb geen voorbeeld van de site maar de site is te download op onderstaande url. Als je met je muis over het menu gaat kijg je een dropdown en als je daan naar een menu item gaat verspringt de tekst. Weet iemand hier raadt mee?
http://www.bobbob.nl/webfout.rar

Groetjes,

Bob

Edit:
Hier de code:
css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
/* Header */

#header {
    width: 980px;
    height: 90px;
    margin: 0 auto;
}
/* Menu */

#menu {
    float: right;
}

#menu ul {
    margin: 0;
    list-style: none;
    line-height: normal;
}

#menu li {
    padding-left: 20px;
}

#menu a {
    text-transform: lowercase;
    text-decoration: none;
    font-weight: bold;
}

#menu a:hover {
    text-decoration: underline;
}

ul.dropdown ul {
    position: absolute;
    padding: 3px 6px;
    border: none;
    background-color: #FFFFFF;
    visibility: hidden;
}
ul.dropdown a, ul.dropdown span {
    display: block;
    padding: 4px 6px;
}
ul.dropdown, ul.dropdown li, ul.dropdown ul {
    list-style: none;
}
ul.dropdown {
    position: relative;
    float: left;
}
ul.dropdown li {
    float: left;
}
ul.dropdown li.hover, ul.dropdown li:hover {
    position: relative;
    
}
ul.dropdown ul li {
    float: none;
}
ul.dropdown li:hover > ul {
    visibility: visible;
}

de pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<div id="header">
    <div id="logo">
        <h1><a href="#">Bobbob.nl</a></h1>
        <h2>Carp fishing, my way of life</h2>
    </div>
    <div id="menu">
        <ul id="nav" class="dropdown">
    <li><a>Algemeen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Home</a></li>
            <li><a href="./">Foto album</a></li>
            <li><a href="./">Links</a></li>
            <li><a href="./">Foto van de maand</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a>Artikelen</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Rigs & knopen</a></li>
            <li><a href="./">Aas & voer</a></li>
            <li><a href="./">Vis strategien/technieken</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Nederland</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in Frankrijk</a></li>
            <li><a href="./">Vissen in het buitenland</a></li>
            <li><a href="./">Overige verhalen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Forum</a></li>
    <li><a>Gebruiker</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Bekijk profiel</a></li>
            <li><a href="./">Gegevens wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Afbeelding wijzigen</a></li>
            <li><a href="./">Wachtwoord wijzigen</a></li>
        </ul>
    </li>
    <li><a href="./">Nieuws</a></li>
    <li><a href="./">Contact</a>
        <ul>
            <li><a href="./">Vragen</a></li>
            <li><a href="./">Foto opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Artikel opsturen</a></li>
            <li><a href="./">Adverteren</a></li>
        </ul>
    </li>
</ul>
    </div>
</div>


EDIT: Probleem opgelost
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 01:27:10
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Ik zou toch graag willen dat je even ergens een online voorbeeldje hebt. Of iig gewoon via hier de code geeft (alleen relevant).
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:18:00
Quote Anchor link
Ken het probleem, weet alleen niet exact wat erachter mis was, vaak een foute margin/padding/positioning. :)

Maarja, ik ga liever niets downloaden. Kan je het niet gewoon online plaatsen?
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:23:00
Quote Anchor link
Heb de code toegevoegd ;-)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Ik mis op het eerste gezicht al li { float: left; } of li { display: inline;}. Geen idee welke browser je gebruikt, maar in IE krijg je dan een "inspring" effect waardoor ze rechtsonder elkaar gaan stapelen.

Geen visibility gebruiken, maar display: none; en display: block;. Maak je ul/li dropdown ook eens in een vaste breedte inplaats van ieder blokje zijn eigen grootte te laten hebben op basis van content.

Na dit aan te hebben gepast, zeg dan maar of het probleem er nog is. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:38:00
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert en het maakt niet uit ;-).
Een voorbeeld is te zien op http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bob Duisters
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Voorbeeldje werkt niet en overigens ook al werkt het niet, die manieren die ik opnoem zijn toch the way 2 go. Als je het op de manier blijft doen zoals je nu doet, dan gaat het nooit werken of zal het lelijk worden. ;)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:46:00
Quote Anchor link
Ik heb het toegevoegd maar ik heb nog steeds het probleem.
Sorry had een type foutje gemaakt in de link, zie hier de goede link:
http://www.bobbob.nl/bobbob/

Groetjes
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Ik krijg helemaal geen submenu... ? Dus verspringen doet het ook niet :)
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:48:00
Quote Anchor link
Welke Browser gebruik je? Hier in FF 3.x merk ik er niets van. Alhoewel, je wel een rare (grote) padding/margin aan de linker kant hebt.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:49:00
Quote Anchor link
ik gebruik IE maar het probleem doet zig voor als je in het bovenste menu boven de header bent en dan op een woord gaat staan zodat je de drop down krijgt en dan met je cursor over een menu item gaat.
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:50:00
Quote Anchor link
Idd in mozilla heb je geen last van dit probleem maar bij mozilla worden de woorden onder elkaar geplaatst in plaats van 1 regel per menu item
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 13:55:00
Quote Anchor link
Ah, nou zie ik wat je bedoeld. IE rendert zoals gewoonlijks weer eens verkeerd en FF doet het goed. Probeer eens de font-size te verkleinen of een grotere breedte te geven?

Opzich is dit probleem normaal, zodra een tekst niet past gaat het naar de volgende regel. :)
 
Bob Duisters

Bob Duisters

16/04/2009 13:56:00
Quote Anchor link
haha idd maar ik wil het eigenlijk op 1 regel maar zal is gaan proberen met de tips van je.
 
Mitchell

Mitchell

16/04/2009 14:01:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding-left: 0;
}

Dat haalt die irritant linker padding weg. ;)
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

16/04/2009 14:04:00
Quote Anchor link
Het is handiger om
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
#menu li ul li {
padding: 0;
}

te gebruiken. Zo kun je ook snel aan de top wat geven.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
#menu li ul li {
padding: 10px 5px 20px 15px;


Is hetzelfde als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
#menu li ul li {
padding-top: 10px;
padding-right: 5px;
padding-bottom: 20px;
padding-left: 15px;


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
// 1 waarde telt voor top right bottom left
padding: 5px;

// 2 waardes tellen voor top en bottom en right en left
padding: 5px 10px;

Snap-ge-vous?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dennis Mertens
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.