Menu volgorde veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »
Kevin Tuns

Kevin Tuns

15/05/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb voor mijn vaders website een systeem gescript waardoor hij zijn website online kan aanpassen. Hij kan dus de inhoud van de pagina veranderen, nieuwe pagina's toevoegen en de titel van de pagina's veranderen. ect.

Nu is mijn vraag hoe krijg je zo'n box waar je de volgerde mee kan aanpassen van je pagina's. Ik heb nu alle pagina's een ID gegeven en ik order ze ASC. Dus de pagina met id 1 komt als eerste in het menu. ik wil nu dus dat hij de volgorde kan aanpassen in het adminpaneel alleen ik weet niet hoe zo'n box heet die ik bedoel. Dan zie je alle name van de pagina's en kan je ze naar boven of beneden doen en dan submitten.

Zou iemand me hier een voorbeeld van kunnen geven of de naam van zoiets kunnen geven?

Bvd
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 08:05:56
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/05/2007 21:59:00
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

15/05/2007 22:09:00
Quote Anchor link
ja, erg bedankt. Dit lijkt veel op wat ik bedoel maar ik zou het graag in zo'n box willen hebben die ze vaak op andere websites hebben. Dus dat je ze gemakkelijk naar boven of naar beneden kan doen door ze te selecteren en op het pijltje te klikken.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/05/2007 22:23:00
Quote Anchor link
Ik heb een tijdje geleden zoiets gemaakt, zal even voor je kijken.
Edit:
Het is niet echt een heel simpel script, vrees ik. Hoe ver ben je met PHP?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

15/05/2007 22:38:00
Quote Anchor link
Redelijk ver. Maar ik had geen idee hoe ik dit script moest noemen. Ik weet dat het met javascript of met ajax zallen moeten werken, maar omdat er toch zoveel in de ronde zijn dacht ik dat ik het net zo goed even kon vragen.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

15/05/2007 22:42:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/05/2007 23:12:00
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/05/2007 08:09:00
 
Kevin Tuns

Kevin Tuns

16/05/2007 08:18:00
Quote Anchor link
Jullie zijn erg hard op zoek voor me, maar voor mij hoeft het niet drag en drop te zijn. Hetgeen dat ik echt wil zit een een box en alle namen van de links die in het menu staan staan daar netjes onder elkaar en je kan de volgorde simpel veranderen door er eentje aan te klikken en op een pijltje te drukken dat ergens aan de zijkant of onderin staat.

Als dit echt niet te vinden is dan zal ik genoegen moeten nemen met wat jullie me nu hebben laten zien.

p.s. ben nog steeds benieuwd of Jan Koehoorn hetgeen heeft dat ik zoek.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/05/2007 08:21:00
Quote Anchor link
@Kevin Dat is prima te vinden. Maar ik denk dat de mogelijkheid die ik je gegeven heb net zo makkelijk is om te implementeren en voor je vader een stuk prettiger om mee te werken :)

Als je gewoon die betreffende tutorial leest zul je zien dat dit vrij vanzelfsprekend en logisch is. Verder ben ik niet te beroerd om je daarmee te helpen mocht je dat willen :)

Edit:

No even een toevoegingkje op bovenstaand script (ie only)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <li><a href="#" ondragdrop="return false"></a></li>


Bovenstaande code zorgt er in IE voor dat als je op de link gaat drag-droppen dat hij dan niet naar de pagina van die betreffende link gaat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/05/2007 09:36:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="link.php" onclick="return false">link</a>


Deze is voor alle browsers.. en zet er ook altijd gewoon nog een link in als het kan.. want als iemand javascript nu heeft uitgeschakelt gaat ie teminste nog ergens naar toe:)

Edit:
SplaakGeblek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Jacco Engel

Jacco Engel

16/05/2007 09:39:00
Quote Anchor link
@Mebus ik denk dat de point je een beetje ontgaan is. Met mijn oplossing als je in de lijst de volorde verandert gebeurt er niets. Als je er gewoon op klikt wel
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

16/05/2007 09:42:00
Quote Anchor link
IE only... IE weer natuurlijk hè...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.