menu vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »
Robert r

robert r

03/09/2012 16:25:01
Quote Anchor link
Ik heb een menu hier komt het alvast.

--dit staat in de head--

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css">


--dit in de body--




<div class="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>

</ul>
</div>


--dti is de css.css--

* {
padding: 0;
margin: 0;
font-family: Trebuchet MS;
}

.menu {
margin: 5px;
padding: 5px;
width: 180px;
border-right: 0px solid black;
}

.menu ul li {
padding: 0 5px;
line-height: 20px;
list-style-image: url(angle.png);
list-style-position: inside;
}

.menu ul li:hover {
list-style-image: url(angle.png);
list-style-position: inside;
}

.menu ul li a, a:link, a:visited, a:active {
color: #000;
text-decoration: none;
}



Nou is mijn vraagje; hoe zorg ik dat ik maar 1 menu bestand heb die op meerdere pagina's kan invoegen zodat ik steeds maar één bestand hoef aan te passen om er iets bij te zetten
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:54:29
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

03/09/2012 16:30:53
Quote Anchor link
Als je php gebruik is dat gewoon makelijk te doen
door het te include ik zelf doe altijd me layout include met boven en onder
dus zo iets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//Kleine voorbeeld!
//include van layout

include('layout/standart/boven.php');
//checken of de gevraagde pagina bestaat
if(file_exists('paginas/'.$_GET["p"].'.php'){
 //gevraagde pagina bestaat dus kan geinclude worden
 include('paginas/'.$_GET["p"].'.php');
}
else{
 //pagina bestaat niet:
  echo '<h1>404 error</h1> Pagina die u probeert te berijken is niet gevonden.';
}

//layout include
include('layout/standart/onder.php');
?>


en dan in de paginas (map) de paginas met tekst die je normaal er tussen in zet (tussen boven en onder!) ;)
Gewijzigd op 03/09/2012 16:32:05 door ScrapZz nl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/09/2012 16:31:05
Quote Anchor link
Je kan alle HTML met je menu toch in menu.php zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<ul>
  <li><a href="index.php">Home</a></li>
  <li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>
</ul>


Vervolgens kan je op je andere pagina's deze met de include()-functie weer includeren (lees: invoegen):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "menu.php";
?>


@ScrapZz nl: Waarom kom je aan met een heel pagina script, terwijl hij alleen maar zijn menu op één plek beheerbaar wilt maken?
Gewijzigd op 03/09/2012 16:32:08 door - Ariën -
 
Robert r

robert r

03/09/2012 16:34:16
Quote Anchor link
moet ik dan de


<link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/css.css">

in elke pagina zetten wel weer ? Of in die menu.php
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

03/09/2012 16:34:52
Quote Anchor link
- Aar - op 03/09/2012 16:31:05:
Je kan alle HTML met je menu toch in menu.php zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<ul>
  <li><a href="index.php">Home</a></li>
  <li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>
</ul>


Vervolgens kan je op je andere pagina's deze met de include()-functie weer includeren (lees: invoegen):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include "menu.php";
?>


@ScrapZz nl: Waarom kom je aan met een heel pagina script, terwijl hij alleen maar zijn menu op één plek beheerbaar wilt maken?


Miss dat hij alleen met html werkt en in dit geval werk je ook alleen maar met een bestand.
(waar je ook nog is de menu.php kan include)
 
Robert r

robert r

03/09/2012 16:37:54
Quote Anchor link
Zoals - Aar - het zegt, maar moet ik dan gewoon dat

<div class="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>

</ul>
</div>

in menu.php zetten zonder verdere tags e.d. ?
 
ScrapZz nl

ScrapZz nl

03/09/2012 16:40:43
Quote Anchor link
Robert r op 03/09/2012 16:37:54:
Zoals - Aar - het zegt, maar moet ik dan gewoon dat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<div class="menu">
<ul>
<li><a href="index.php">Home</a></li>
<li><a href="spellen/spellen.php">Spellen</a></li>

</ul>
</div>    

in menu.php zetten zonder verdere tags e.d. ?


ja en dan include en de css bestand natuurlijk ook boven in je <head> zetten ;)
(ik zal de div wel laten staan waar hij nu staat alleen de items beheren)
Gewijzigd op 03/09/2012 16:42:36 door ScrapZz nl
 
Robert r

robert r

03/09/2012 16:41:42
Quote Anchor link
ff proberen

Toevoeging op 03/09/2012 16:47:01:

In me test werkt ie, nu ga ik hem in mn andere bestanden zetten bedankt iedereen xx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.