Menu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:21:31
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben juist begonnen met javascript en bots op een probleem.
Als iemand het venster van mijn website zeer klein maakt kan die de helft van m'n menu niet zien.
Ik heb zoveel links in m'n menu staan dat je er een groot beeldscherm voor nodig hebt. Ik ben dus gaan kijken naar een javascript code.
Ik heb dit, maar het lettertype van het menu wil zich niet aanpassen. Hieronder mijn CSS en JS code.

JS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
var sw, menu;
function screenWidth(){
    sw = screen.width;
    menu = document.getElementById('menu-item')
    if(sw < 1600) {
        menu.style.fontSize = "10px";
    }
}


CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
.menu-item a:link, #menu-item, .menu-item a:visited {
    display: block;
    width: 160px;
    height: 50px;
    font-weight: bold;
    color: #FFFFFF;
    background-color: #98bf21;
    text-align: center;
    padding: 4px;
    text-decoration: none;
    text-transform: uppercase;
    background: #004A95;
    font-size: 18px;
}


Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:01:30
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:24:07
Quote Anchor link
Voor dit soort dingen aan te passen zou ik jQuery gebruiken, dit werkt veel makkelijker met CSS toevoegen aan een element.
Maar wat je beter zou kunnen doen is gebruik maken van CSS3 Media Queries, hiermee kan je ook styling van elementen aanpassen bijvoorbeeld als het venster minder is dan 1600px breedt.
Gewijzigd op 02/05/2015 11:24:42 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:28:15
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie!
Maar ik zou niet weten hoe ik het moet aanpakken met jQuery of met CSS3 Media Queries.
Wat doe ik fout met JS?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:34:13
Quote Anchor link
jQuery Includen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script src="https://code.jquery.com/jquery.min.js" type="text/javascript"></script>


En nu de code die dan de tekstgroote moet aanpassen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script type="text/javascript">
var sw = $(window).width();

if(sw < 1600) {
    $('#menu-item').css('font-size', '10px');
}

$(window).resize(function() {
    var sw = $(window).width();

    if(sw < 1600) {
        $('#menu-item').css('font-size', '10px');
    }
});
</script>


Ik denk zoiets.. (code niet getest)

Edit: code aangepast, anders gaat ie niet werken als je het venster breeder of smaller maakt.
Gewijzigd op 02/05/2015 11:38:10 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:38:30
Quote Anchor link
Nogmaals bedankt!
De code werkt spijtig genoeg niet...
Ik weet helemaal niet meer wat te doen...
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:40:32
Quote Anchor link
Wat als je op F12 drukt? Dan opent je browser als het goed is een console waar ook een eventuele error zou moeten staan.

Edit: Ik weet het al, in je CSS in je post staat .menu-item terwijl je in je JS #menu-item wilt gebruiken.

Dit zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<script type="text/javascript">
var sw = $(window).width();

if(sw < 1600) {
    $('.menu-item').css('font-size', '10px');
}

$(window).resize(function() {
    var sw = $(window).width();

    if(sw < 1600) {
        $('.menu-item').css('font-size', '10px');
    }
});
</script>
Gewijzigd op 02/05/2015 11:42:43 door Marthijn Buijs
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:48:26
Quote Anchor link
Nu staat het script lager in de code en werkt het.
Ik moet m'n pagina wel steeds herladen voordat het werkt. Is hier een oplossing voor?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

02/05/2015 11:58:23
Quote Anchor link
Dat zou die automatisch moeten doen met regel 8 maar als je op F12 drukt, komen er dan errors bij Console?
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 11:59:02
Quote Anchor link
Nee geen errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2015 12:39:36
Quote Anchor link
Je mist de .ready() functie waarinje jQuery-javascript geladen wordt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$(document).ready(function(){
// hier je code
});
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 19:01:18
Quote Anchor link
Dit maakt geen verschil:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
            <script type="text/javascript">
var sw = $(window).width() .ready(function();
if(sw < 600) {
    $('.menu-item a:link').css('font-size', '10px');
    $('.menu-item a:link').css('width', '100px');
})
</script>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2015 19:10:44
Quote Anchor link
Je neemt mijn code verkeerd over.
 
John De Zon

John De Zon

02/05/2015 19:11:35
Quote Anchor link
Wat doe ik fout?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2015 19:15:52
Quote Anchor link
De code hoort op de plek van de comment op lijn 2.
 
Eddy E

Eddy E

02/05/2015 19:50:14
Quote Anchor link
Dit kan toch gewoon met responsive design?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
@media screen AND (max-width: 1600px)
{
.menu-item a { font-size: 10px; width: 100px; }
 }


Werkt gelijk, geen jQuery nodig, geen fouten mogelijk, blijft mogelijk, veroorzaakt geen conflicten én... minder code.



Toevoeging op 02/05/2015 20:07:57:

O, en mocht iemand zijn venster weer groter maken, dan wordt het vanzelf weer 'groot'.
Gewijzigd op 02/05/2015 19:50:41 door Eddy E
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.