meot het colorbox jquery script code in php bestand plakken of in CSS?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johannes davidian

johannes davidian

18/06/2016 21:17:41
Quote Anchor link
hallo,
nadat ik heb colorbox jquery met succes geinstalleerd op mij wordpress thema ik wil weten waar ik moet precies plakken deze colorbox jquery code!!!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<script>
use strict";
$(document).ready(function(e) {
$('#content a').colorbox({rel:'gal'} );
} ) ;
</script>


in de header.php , index.php of in de CSS bestand
dank u wel
johan
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 08:19:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2016 21:55:56
Quote Anchor link
Ten eerste is het een JavaScript dus CSS valt al af. Verder is de header.php bedoeld voor alle <head>-zaken in je templateset.

Dus ik zou voor header.php gaan.
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/06/2016 22:32:01
Quote Anchor link
dank u wel ,
waar precies ik moet het plakken in deze header.php code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<!DOCTYPE html>
<html <?php language_attributes(); ?>>
<head>
<meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">
<link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">
<script  src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.2/jquery.min.js"></script>

<script src="/wp-content/themes/garage/js/jquery.colorbox-min.js"></script>
    <?php wp_head(); ?>
</head>

<body <?php body_class(); ?>>
<div id="page" class="site">
    <a class="skip-link screen-reader-text" href="#main"><?php esc_html_e( 'Skip to content', 'garage' ); ?></a>

    <?php if ( get_header_image() ) { ?>
    <header id="masthead" class="site-header" style="background-image: url(<?php header_image(); ?>)" role="banner">
            
          <?php } else {?>
            
            <header id="masthead" class="site-header" role="banner">
          <?php } ?>
        <div class="site-branding">
            <?php
            if ( is_front_page() && is_home() ) : ?>

                <h1 class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></h1>
            <?php else : ?>
                <p class="site-title"><a href="<?php echo esc_url( home_url( '/' ) ); ?>" rel="home"><?php bloginfo( 'name' ); ?></a></p>
            <?php
            endif;

            $description = get_bloginfo( 'description', 'display' );
            if ( $description || is_customize_preview() ) : ?>

                <p class="site-description"><?php echo $description; /* WPCS: xss ok. */ ?></p>
            <?php
            endif; ?>

        </div><!-- .site-branding -->

        <nav id="site-navigation" class="main-navigation" role="navigation">
                    
            <button class="menu-toggle" aria-controls="primary-menu" aria-expanded="false"><?php esc_html_e( 'Primary Menu', 'garage' ); ?></button>
            <?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'primary', 'menu_id' => 'primary-menu' ) ); ?>
        </nav><!-- #site-navigation -->
    </header><!-- #masthead -->

    <div id="content" class="site-content">
<script>
use strict";
$(document).ready(function(e) {
$('#content a').colorbox({rel:'gal'} );
} ) ;
</script>

            


onder de <head> of waar ik heb het geplakt is het goed?
johan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2016 22:35:19
Quote Anchor link
Ik zou het in ieder geval inladen nadat je je colorbox.min.js hebt opgehaald. In je head-sectie dus.
Maar wat houd je tegen om het eens te proberen?
Gewijzigd op 18/06/2016 22:35:55 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

18/06/2016 22:58:49
Quote Anchor link
dank u wel ,
ik heb achteraf mij fout gezien ,het moest in de header zijn.
ik had het na de </header> gezet.
bedankt
johan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/06/2016 23:00:29
Quote Anchor link
In de <head>-sectie dus, om geen communicatieverwarring te hebben.
Of nog mooier, embed het in een apart .js bestand.
 
Johannes davidian

johannes davidian

19/06/2016 09:45:01
Quote Anchor link
dank u wel
johan
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

19/06/2016 10:53:25
Quote Anchor link
Als je het in de <head>-sectie gooit, zet het dan onder de regels waar je jquery.min.js en jquery.colorbox-min.js importeert. Dus tussen regel 11 en 12 zal hij wel goed zitten.
 
Johannes davidian

johannes davidian

19/06/2016 11:01:32
Quote Anchor link
dank u wel
johan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.