met een andere naam vanuit hotmail emails verzenden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer met testervaring

Java developer met testervaring Functieomschrijving "De drempel tussen de burger en de Belastingdienst zo laag mogelijk houden: dat is de belangrijke taak van ons team. Dit doen we door het burgerportaal Mijn Belastingdienst continu te verbeteren." René, Java-specialist bij de Belastingdienst. De keten Interactie is een samenwerkingsverband van alle dienstonderdelen binnen de Belastingdienst. Samen zorgen we dat het contact met burgers en bedrijven goed kan plaatsvinden. Onze belangrijkste opgave? Zoveel mogelijk digitaliseren. Dat doen we binnen het onderdeel Informatievoorzieningen (IV), de ICT-organisatie van de Belastingdienst. Denk bij de producten die IV-Interactie ontwikkelt en onderhoudt aan portalen, formulieren en authenticatie- en

Bekijk vacature »

Teun Hesseling

Teun Hesseling

27/03/2012 10:02:00
Quote Anchor link
Ik heb voor een familielid een contact formuliertje gemaakt, werkt prima. hij verstuurt netjes naar de persoon die de vraag stelt een email met als verzend adres info@domein.nl, en naar het familielid een email naar hun hotmail.

dus de gene die een email verzend ziet als afzender info@domein.nl, alleen zodra dus mijn familielid de mail gaat beantwoorden komt er een hotmail adres te staan ipv info@domein.nl.

de vraag is dus: hoe zorg ik ervoor dat daar info@domein.nl komt te staan ipv van een hotmail adres. liefst automatisch natuurlijk.

Toevoeging op 27/03/2012 11:37:08:

ah heb het al gevonden , je kan binnen hotmail zelf een 2de account koppelen aan je normale account zodat je ook namens dat account email's kunt verzenden.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/10/2021 13:07:43
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

27/03/2012 11:47:31
Quote Anchor link
Je zult in hotmail het e-mailadres/-account moeten toevoegen.
Weet alleen niet of dat in hotmail kan.
Maar als je een domein hebt, dan hoort daar doorgaans ook een mooi mailadres bij. Gebruik WLM, thunderbird, outlook of desnoods via webmail van de hosting.
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.