Met for alleen de even getallen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick Akkers

Patrick Akkers

31/08/2012 00:22:33
Quote Anchor link
Hallo leden,

ik laad een dropdown menu met een for-loop, op deze manier:

for($aantal = 2; $aantal <= $voorraad; $aantal++){

Nu wil ik dat hij vanaf de 2 alleen maar met stapjes van 2 de even getallen laad, dus:

2
4
6
8
10
12
14
etc.
etc.

Maar hoe krijg ik dat gedaan?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:06:43
 
John Berg

John Berg

31/08/2012 00:37:01
Quote Anchor link
Ipv aantal++ aantal +=2 ?

Er bestaat zoiets als een handleiding php ...
 
Write Down

Write Down

31/08/2012 00:47:18
Quote Anchor link
John Berg op 31/08/2012 00:37:01:
Ipv aantal++ aantal +=2 ?

Er bestaat zoiets als een handleiding php ...


Altijd handig om even de link te geven: for handleiding (manual)
Gewijzigd op 31/08/2012 00:47:32 door Write Down
 
Stefan WM

Stefan WM

31/08/2012 08:51:01
Quote Anchor link
Wil je dat er wel onevengetallen tussen zitten maar dat hij deze niet laat zien of wil je alleen even getallen gebruiken?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.