meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:21:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Wallie api, nu stuit ik op een probleem.

Ik heb een header tag er in staan:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());


Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo"<meta http-equiv='refresh' content='0'; url=' . $wallie->getWallieUrl();'> ";


Wie weet waaraan dat ligt?
Alvast bedankt

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 13:00:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:41:18
Quote Anchor link
Waarom zou je een meta-refresh gebruiken als een location prima voldoet?

Quote:
Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

De server staat uit? Ja, op zo'n vraag zijn zat antwoorden mogelijk. Dus wees a.u.b. eens gewoon gedetailleerder met wat er gebeurt en wat je verwacht etc....

Hint, je mist de double-quotes om je variabele heen?

maar goed, het beste advies is gewoon om header() te gebruiken
Gewijzigd op 27/08/2011 11:45:22 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:42:54
Quote Anchor link
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:45:53
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 27/08/2011 11:42:54:
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh

Deels je kop in het zand steken. Kan je die header-error niet oplossen.
Oplossing: Gewoon geen HTML bovenaan je header plaatsen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:49:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
require_once "../../global.php";
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>

<PHP BETAALSYSTEEM>


Dit is mijn pagina
hoe verander ik dat dan?
Gewijzigd op 27/08/2011 11:52:59 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:54:37
Quote Anchor link
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:59:02
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 11:54:37:
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.


Snap er niks van, ga de refresh wel gebruiken. Wie kan me daar mee helpen?
Gewijzigd op 27/08/2011 12:01:04 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:00:55
Quote Anchor link
Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)

Kom eens met wat meer relevante code op de proppen rond die header(). Dan kunnen we vast kijken hoe wel dit op de juiste manier kunnen implementeren.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:04:10 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:04:15
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:00:55:
Zie eens je eerste post?

Does there ring a bell ;-)?

Toevoeging op 27/08/2011 12:03:02:

Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)


Help me dan eens! Snap niks van die header bovenaan zetten etc, ik include global omdat op die pagina de instellingen van mijn site staan en een session start.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:08:53
Quote Anchor link
Zie mijn vorige post, ik help je toch?

Ik heb helaas geen glazen bol, dus ik kan niet echt veel nuttigs zeggen over je code die voor jouw bruikbaar zal zijn. Daarvoor moet je zelf toch even wat meer inzet in doen.

M.a.w: Kom eens met meer relevante code aan rond die header().....
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:13:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
require_once "../../global.php";
require_once 'Mollie/Wallie.php';
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>
<?php
                        if (!LOGGED_IN)
{

echo'Om iets te kopen hoor je ingelogd te zijn.';
}
else {
echo 'Je betaalt nu voor: <b>10 Stars</b><br />
<br />Stap 3: Betalen.<br /><br />'
;

$molliePartnerID = 555277; // Fill in your own Mollie Partner ID!

// Get an instance of the Mollie_Wallie class

$wallie = new Mollie_Wallie($molliePartnerID);

if (!isset($_GET['transaction_id']) and !isset($_GET['amount'])) {

  // Create the payment, true on succes, false otherwise
  // $amount = the total money amount that the user has to pay (in cents!)
  // $siteReportUrl = the url where Mollie reports to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add payment_type=wallie&transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!
  // $siteReturnUrl = the url where Mollie returns to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!

  
  $amount        = 250;
  $siteReportUrl = 'wallie10stars.php';
  $siteReturnUrl = 'wallie10stars.php';
  
  if ($wallie->createPayment($amount, $siteReportUrl, $siteReturnUrl)) {
    // Payment created, You could(/should) save the payment information in your database
    
    // Get the url of the chosen bank to redirect the user to,
    // to complete the payment  

 
    header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());
  }

  else {
    // show message that the payment could not be created
    // the function $wallie->getStatus() returns the status
    // message that Mollie returns

  }
}


// (Background) report from Mollie
elseif (isset($_GET['payment_type']) and $_GET['payment_type'] == 'wallie' and isset($_GET['transaction_id']) and isset($_GET['amount'])) {
  // Check if payment is OK.
  $checkPayment = $wallie->checkPayment($_GET['transaction_id'], $_GET['amount']);
  // Mollie makes sure a transaction can only
  // be used one time!

  
  if ($checkPayment == true) {
    // Get the amount of money the user has payed
    $paymentAmount = $wallie->getAmount();
    
    // Set in your database the paymentstatus to OK.    
  }  
  else {
    // Payment failed
  }
}


// Return of customer
else {
  // Check in your database if the customer has payed using $_GET['transaction_id'] parameter
  // and show customer a 'thank you'-page or a 'your order will be processed'-page.

 
echo '<b>Gelukt</b>';
  
}

}

echo'<a href="javascript:history.go(-1)">Ga Terug</a>'; ?>

</div></center></div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:20:44
Quote Anchor link
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:26:35
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:20:44:
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?


Tuurlijk niet, dat bovenste stuk is de header, en de php hoort er midden in, dat is het betaalsysteem. die zet jij toch ook niet helemaal bovenaan en dan pas de layout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:28:35
Quote Anchor link
Probeer eens, dan kijken we wel verder waar 't schip strand.

Headers horen nou bovenaan, zoals ik eerder heb gezegd.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:34:08
Quote Anchor link
Zoals ik al zei: Het betaalsysteem hoort midden op de pagina.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:36:30
Quote Anchor link
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:38:00
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:36:30:
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.


Sorry hoor, maar ik wist niet dat jij geen verstand hebt van html.

Ik heb een boven layout een midden en onder, en ik wil mijn betaalsysteem in het midden hebben, dus ga ik hem niet bovenaan zetten..

Ik ben nu hier met de refresh, alleen hij refresht niet de goeie pagina, hij refresht deze pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="0"; url="'. $wallie->getWallieUrl(); .'">  
Gewijzigd op 27/08/2011 12:38:17 door Kevin Blokzijl
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/08/2011 12:39:02
Quote Anchor link
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

27/08/2011 12:39:08
Quote Anchor link
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:40:59
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)


Hoi Jacco,

Bedankt. Maar bij het mollie script? of waar ik de global en class include?

Mvg



Toevoeging op 27/08/2011 12:41:16:

Vincent Huisman op 27/08/2011 12:39:02:
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt


Zit ook niet voor niks op dit forum iets te vragen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:41:42
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)

Dat is het zelfde als een knipperend olie-bijvul lampje af te plakken, omdat het toch meer vervelend is.

ob's horen niet in PHP, maar in een vrouw, zeg ik altijd maar. ;-)

Gewoon ob_start() lekker doen vergeten.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:42:14 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.