meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:21:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Wallie api, nu stuit ik op een probleem.

Ik heb een header tag er in staan:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());


Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo"<meta http-equiv='refresh' content='0'; url=' . $wallie->getWallieUrl();'> ";


Wie weet waaraan dat ligt?
Alvast bedankt

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:32:17
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:41:18
Quote Anchor link
Waarom zou je een meta-refresh gebruiken als een location prima voldoet?

Quote:
Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

De server staat uit? Ja, op zo'n vraag zijn zat antwoorden mogelijk. Dus wees a.u.b. eens gewoon gedetailleerder met wat er gebeurt en wat je verwacht etc....

Hint, je mist de double-quotes om je variabele heen?

maar goed, het beste advies is gewoon om header() te gebruiken
Gewijzigd op 27/08/2011 11:45:22 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:42:54
Quote Anchor link
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:45:53
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 27/08/2011 11:42:54:
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh

Deels je kop in het zand steken. Kan je die header-error niet oplossen.
Oplossing: Gewoon geen HTML bovenaan je header plaatsen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:49:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
require_once "../../global.php";
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>

<PHP BETAALSYSTEEM>


Dit is mijn pagina
hoe verander ik dat dan?
Gewijzigd op 27/08/2011 11:52:59 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:54:37
Quote Anchor link
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:59:02
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 11:54:37:
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.


Snap er niks van, ga de refresh wel gebruiken. Wie kan me daar mee helpen?
Gewijzigd op 27/08/2011 12:01:04 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:00:55
Quote Anchor link
Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)

Kom eens met wat meer relevante code op de proppen rond die header(). Dan kunnen we vast kijken hoe wel dit op de juiste manier kunnen implementeren.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:04:10 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:04:15
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:00:55:
Zie eens je eerste post?

Does there ring a bell ;-)?

Toevoeging op 27/08/2011 12:03:02:

Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)


Help me dan eens! Snap niks van die header bovenaan zetten etc, ik include global omdat op die pagina de instellingen van mijn site staan en een session start.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:08:53
Quote Anchor link
Zie mijn vorige post, ik help je toch?

Ik heb helaas geen glazen bol, dus ik kan niet echt veel nuttigs zeggen over je code die voor jouw bruikbaar zal zijn. Daarvoor moet je zelf toch even wat meer inzet in doen.

M.a.w: Kom eens met meer relevante code aan rond die header().....
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:13:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
require_once "../../global.php";
require_once 'Mollie/Wallie.php';
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>
<?php
                        if (!LOGGED_IN)
{

echo'Om iets te kopen hoor je ingelogd te zijn.';
}
else {
echo 'Je betaalt nu voor: <b>10 Stars</b><br />
<br />Stap 3: Betalen.<br /><br />'
;

$molliePartnerID = 555277; // Fill in your own Mollie Partner ID!

// Get an instance of the Mollie_Wallie class

$wallie = new Mollie_Wallie($molliePartnerID);

if (!isset($_GET['transaction_id']) and !isset($_GET['amount'])) {

  // Create the payment, true on succes, false otherwise
  // $amount = the total money amount that the user has to pay (in cents!)
  // $siteReportUrl = the url where Mollie reports to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add payment_type=wallie&transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!
  // $siteReturnUrl = the url where Mollie returns to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!

  
  $amount        = 250;
  $siteReportUrl = 'wallie10stars.php';
  $siteReturnUrl = 'wallie10stars.php';
  
  if ($wallie->createPayment($amount, $siteReportUrl, $siteReturnUrl)) {
    // Payment created, You could(/should) save the payment information in your database
    
    // Get the url of the chosen bank to redirect the user to,
    // to complete the payment  

 
    header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());
  }

  else {
    // show message that the payment could not be created
    // the function $wallie->getStatus() returns the status
    // message that Mollie returns

  }
}


// (Background) report from Mollie
elseif (isset($_GET['payment_type']) and $_GET['payment_type'] == 'wallie' and isset($_GET['transaction_id']) and isset($_GET['amount'])) {
  // Check if payment is OK.
  $checkPayment = $wallie->checkPayment($_GET['transaction_id'], $_GET['amount']);
  // Mollie makes sure a transaction can only
  // be used one time!

  
  if ($checkPayment == true) {
    // Get the amount of money the user has payed
    $paymentAmount = $wallie->getAmount();
    
    // Set in your database the paymentstatus to OK.    
  }  
  else {
    // Payment failed
  }
}


// Return of customer
else {
  // Check in your database if the customer has payed using $_GET['transaction_id'] parameter
  // and show customer a 'thank you'-page or a 'your order will be processed'-page.

 
echo '<b>Gelukt</b>';
  
}

}

echo'<a href="javascript:history.go(-1)">Ga Terug</a>'; ?>

</div></center></div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:20:44
Quote Anchor link
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:26:35
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:20:44:
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?


Tuurlijk niet, dat bovenste stuk is de header, en de php hoort er midden in, dat is het betaalsysteem. die zet jij toch ook niet helemaal bovenaan en dan pas de layout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:28:35
Quote Anchor link
Probeer eens, dan kijken we wel verder waar 't schip strand.

Headers horen nou bovenaan, zoals ik eerder heb gezegd.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:34:08
Quote Anchor link
Zoals ik al zei: Het betaalsysteem hoort midden op de pagina.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:36:30
Quote Anchor link
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:38:00
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:36:30:
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.


Sorry hoor, maar ik wist niet dat jij geen verstand hebt van html.

Ik heb een boven layout een midden en onder, en ik wil mijn betaalsysteem in het midden hebben, dus ga ik hem niet bovenaan zetten..

Ik ben nu hier met de refresh, alleen hij refresht niet de goeie pagina, hij refresht deze pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="0"; url="'. $wallie->getWallieUrl(); .'">  
Gewijzigd op 27/08/2011 12:38:17 door Kevin Blokzijl
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/08/2011 12:39:02
Quote Anchor link
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

27/08/2011 12:39:08
Quote Anchor link
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:40:59
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)


Hoi Jacco,

Bedankt. Maar bij het mollie script? of waar ik de global en class include?

Mvg



Toevoeging op 27/08/2011 12:41:16:

Vincent Huisman op 27/08/2011 12:39:02:
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt


Zit ook niet voor niks op dit forum iets te vragen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:41:42
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)

Dat is het zelfde als een knipperend olie-bijvul lampje af te plakken, omdat het toch meer vervelend is.

ob's horen niet in PHP, maar in een vrouw, zeg ik altijd maar. ;-)

Gewoon ob_start() lekker doen vergeten.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:42:14 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.