meta refresh

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:21:07
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een Wallie api, nu stuit ik op een probleem.

Ik heb een header tag er in staan:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());


Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo"<meta http-equiv='refresh' content='0'; url=' . $wallie->getWallieUrl();'> ";


Wie weet waaraan dat ligt?
Alvast bedankt

Mvg
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:01:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:41:18
Quote Anchor link
Waarom zou je een meta-refresh gebruiken als een location prima voldoet?

Quote:
Die wou ik veranderen naar een meta refresh, alleen hij doet het niet:

De server staat uit? Ja, op zo'n vraag zijn zat antwoorden mogelijk. Dus wees a.u.b. eens gewoon gedetailleerder met wat er gebeurt en wat je verwacht etc....

Hint, je mist de double-quotes om je variabele heen?

maar goed, het beste advies is gewoon om header() te gebruiken
Gewijzigd op 27/08/2011 11:45:22 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:42:54
Quote Anchor link
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:45:53
Quote Anchor link
Kevin Blokzijl op 27/08/2011 11:42:54:
Wat maakt dat uit?

Ik vraag toch hoe dat mogelijk is.

Anyway, ik krijg een header error, daarom wil ik refresh

Deels je kop in het zand steken. Kan je die header-error niet oplossen.
Oplossing: Gewoon geen HTML bovenaan je header plaatsen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:49:10
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
require_once "../../global.php";
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>

<PHP BETAALSYSTEEM>


Dit is mijn pagina
hoe verander ik dat dan?
Gewijzigd op 27/08/2011 11:52:59 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 11:54:37
Quote Anchor link
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 11:59:02
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 11:54:37:
De header bovenin plaatsen. En pas uitvoeren op een bepaalde moment.
M.a.w: Er is vast een voorwaarde waneer die header uitgevoerd dient te worden. Een controle in de database bijvoorbeeld...?

Die hele controle verhuis je dus ook naar boven.

PS: <center> is ook depricated, dus dat mag je ook wel schrappen.


Snap er niks van, ga de refresh wel gebruiken. Wie kan me daar mee helpen?
Gewijzigd op 27/08/2011 12:01:04 door Kevin Blokzijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:00:55
Quote Anchor link
Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)

Kom eens met wat meer relevante code op de proppen rond die header(). Dan kunnen we vast kijken hoe wel dit op de juiste manier kunnen implementeren.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:04:10 door - Ariën -
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:04:15
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:00:55:
Zie eens je eerste post?

Does there ring a bell ;-)?

Toevoeging op 27/08/2011 12:03:02:

Wat snap je niet?

Die meta-refresh is NIET de juiste oplossing. ;-)


Help me dan eens! Snap niks van die header bovenaan zetten etc, ik include global omdat op die pagina de instellingen van mijn site staan en een session start.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:08:53
Quote Anchor link
Zie mijn vorige post, ik help je toch?

Ik heb helaas geen glazen bol, dus ik kan niet echt veel nuttigs zeggen over je code die voor jouw bruikbaar zal zijn. Daarvoor moet je zelf toch even wat meer inzet in doen.

M.a.w: Kom eens met meer relevante code aan rond die header().....
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:13:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
require_once "../../global.php";
require_once 'Mollie/Wallie.php';
?>

<head>
<title>Betalen</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../style.css" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
</head>
<body>
<img src="../images/logo.png" id="update_bar" alt="" align="top" border="0" style="overflow:hidden;position:absolute;left:16px;top:13px;z-index:6;">
<div id="container">
<center><div id="notice" align="left"><div id="title">Payments</div>
<?php
                        if (!LOGGED_IN)
{

echo'Om iets te kopen hoor je ingelogd te zijn.';
}
else {
echo 'Je betaalt nu voor: <b>10 Stars</b><br />
<br />Stap 3: Betalen.<br /><br />'
;

$molliePartnerID = 555277; // Fill in your own Mollie Partner ID!

// Get an instance of the Mollie_Wallie class

$wallie = new Mollie_Wallie($molliePartnerID);

if (!isset($_GET['transaction_id']) and !isset($_GET['amount'])) {

  // Create the payment, true on succes, false otherwise
  // $amount = the total money amount that the user has to pay (in cents!)
  // $siteReportUrl = the url where Mollie reports to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add payment_type=wallie&transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!
  // $siteReturnUrl = the url where Mollie returns to when the payment is complete.
  //                  Mollie will add transaction_id=<transactionId>&amount=<amount> to this url!

  
  $amount        = 250;
  $siteReportUrl = 'wallie10stars.php';
  $siteReturnUrl = 'wallie10stars.php';
  
  if ($wallie->createPayment($amount, $siteReportUrl, $siteReturnUrl)) {
    // Payment created, You could(/should) save the payment information in your database
    
    // Get the url of the chosen bank to redirect the user to,
    // to complete the payment  

 
    header('location: ' . $wallie->getWallieUrl());
  }

  else {
    // show message that the payment could not be created
    // the function $wallie->getStatus() returns the status
    // message that Mollie returns

  }
}


// (Background) report from Mollie
elseif (isset($_GET['payment_type']) and $_GET['payment_type'] == 'wallie' and isset($_GET['transaction_id']) and isset($_GET['amount'])) {
  // Check if payment is OK.
  $checkPayment = $wallie->checkPayment($_GET['transaction_id'], $_GET['amount']);
  // Mollie makes sure a transaction can only
  // be used one time!

  
  if ($checkPayment == true) {
    // Get the amount of money the user has payed
    $paymentAmount = $wallie->getAmount();
    
    // Set in your database the paymentstatus to OK.    
  }  
  else {
    // Payment failed
  }
}


// Return of customer
else {
  // Check in your database if the customer has payed using $_GET['transaction_id'] parameter
  // and show customer a 'thank you'-page or a 'your order will be processed'-page.

 
echo '<b>Gelukt</b>';
  
}

}

echo'<a href="javascript:history.go(-1)">Ga Terug</a>'; ?>

</div></center></div>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:20:44
Quote Anchor link
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:26:35
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:20:44:
Zet die heel HTML gewoon eens onderaan je PHP-script?


Tuurlijk niet, dat bovenste stuk is de header, en de php hoort er midden in, dat is het betaalsysteem. die zet jij toch ook niet helemaal bovenaan en dan pas de layout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:28:35
Quote Anchor link
Probeer eens, dan kijken we wel verder waar 't schip strand.

Headers horen nou bovenaan, zoals ik eerder heb gezegd.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:34:08
Quote Anchor link
Zoals ik al zei: Het betaalsysteem hoort midden op de pagina.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:36:30
Quote Anchor link
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:38:00
Quote Anchor link
- Aar - op 27/08/2011 12:36:30:
Niet luisteren? Dan kap ik met helpen....

Op zo'n manier heb ik er geen zin meer in, als je graag geholpen wilt worden, en nog bijdehand en wijsneuzerig doet.


Sorry hoor, maar ik wist niet dat jij geen verstand hebt van html.

Ik heb een boven layout een midden en onder, en ik wil mijn betaalsysteem in het midden hebben, dus ga ik hem niet bovenaan zetten..

Ik ben nu hier met de refresh, alleen hij refresht niet de goeie pagina, hij refresht deze pagina.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="0"; url="'. $wallie->getWallieUrl(); .'">  
Gewijzigd op 27/08/2011 12:38:17 door Kevin Blokzijl
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

27/08/2011 12:39:02
Quote Anchor link
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

27/08/2011 12:39:08
Quote Anchor link
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

27/08/2011 12:40:59
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
Nee, layout hoort helemaal onderaan je script, afhandeling van formulieren erboven.

(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)


Hoi Jacco,

Bedankt. Maar bij het mollie script? of waar ik de global en class include?

Mvg



Toevoeging op 27/08/2011 12:41:16:

Vincent Huisman op 27/08/2011 12:39:02:
het blijkt wel dat jij geen verstand van php hebt


Zit ook niet voor niks op dit forum iets te vragen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2011 12:41:42
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 27/08/2011 12:39:08:
(Een andere oplossing is om ob_start() helemaal bovenaan je script te zetten)

Dat is het zelfde als een knipperend olie-bijvul lampje af te plakken, omdat het toch meer vervelend is.

ob's horen niet in PHP, maar in een vrouw, zeg ik altijd maar. ;-)

Gewoon ob_start() lekker doen vergeten.
Gewijzigd op 27/08/2011 12:42:14 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.