Methode=post faken met php?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Killerpuppy

Killerpuppy

03/06/2006 00:23:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig om een systeempje te schrijven wat er voor zorgt dat ik maar 1 keer in hoef te loggen om bij al mijn mail te kunnen.

Op de meeste van die websites kan je door je wachtwoord en gebruikersnaam in de url te zetten er in komen.

Maar bij een aantal werkt dat niet.
Die gebruiken waarschijnlijk netjes $_POST ipv $_REQUEST.

Nouw vraag ik me af of je het indrukken van de verzend knop kan faken met php.

Zodat je dus je gebruikersnaam en wachtwoord verstuurd via de POST methode.

Weet iemand dit???
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 16:53:49
 
- SanThe -

- SanThe -

03/06/2006 00:43:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan. Ik zou zo even niet weten hoe, maar dat gebruiken veel spambots. En dat is niet leuk.
 
Killerpuppy

Killerpuppy

03/06/2006 00:46:00
Quote Anchor link
nee drm dacht ik inderdaad al dat het moest kunnen.

Maar de vraag is even of dat comleet met php kan.
en zo ja hoe
 
Jelmer -

Jelmer -

03/06/2006 00:52:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/368/
In die tutorial staat hoe je aanvragen met post-data moet uitvoeren. Hun je dan verder wil weet ik niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.