mijn data wordt niet in mysql ingevoegd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gedion Kopra

Gedion Kopra

05/12/2015 00:27:13
Quote Anchor link
halo webdesigners,

ik zit met een probleem ik moet een poll maken voor school en heb al wat ervaring met web designen maar er gaat steeds iets mis waardoor de data dat ingevoerd wordt niet aankomt bij mysql dus mijn vraag is kunnen jullie even met me meekijken

WAT MOET JE WETEN

deze poll(3 keuze vragen site is een bootstrap design)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">

    <head>

        <meta charset="utf-8">
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
        <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
        <title>BYOD</title>

        <!-- CSS -->
        <link rel="stylesheet" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto:400,100,300,500">
        <link rel="stylesheet" href="assets/bootstrap/css/bootstrap.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="assets/font-awesome/css/font-awesome.min.css">
        <link rel="stylesheet" href="assets/css/form-elements.css">
        <link rel="stylesheet" href="assets/css/style.css">

        <!-- HTML5 Shim and Respond.js IE8 support of HTML5 elements and media queries -->
        <!-- WARNING: Respond.js doesn't work if you view the page via file:// -->
        <!--[if lt IE 9]>
            <script src="https://oss.maxcdn.com/libs/html5shiv/3.7.0/html5shiv.js"></script>
            <script src="https://oss.maxcdn.com/libs/respond.js/1.4.2/respond.min.js"></script>
        <![endif]-->

        <!-- Favicon and touch icons -->
        <link rel="shortcut icon" href="assets/ico/favicon.jpg">
        <link rel="apple-touch-icon-precomposed" sizes="144x144" href="assets/ico/11-pure-css-icon-macbook-laptop.jpg">
        <link rel="apple-touch-icon-precomposed" sizes="114x114" href="assets/ico/11-pure-css-icon-macbook-laptop.jpg">
        <link rel="apple-touch-icon-precomposed" sizes="72x72" href="assets/ico/11-pure-css-icon-macbook-laptop.jpg">
        <link rel="apple-touch-icon-precomposed" href="assets/ico/11-pure-css-icon-macbook-laptop.jpg">

    </head>

    <body>

        <!-- Top menu -->
        <nav class="navbar navbar-inverse navbar-no-bg" role="navigation">
            <div class="container">
                <div class="navbar-header">
                    <button type="button" class="navbar-toggle collapsed" data-toggle="collapse" data-target="#top-navbar-1">
                        <span class="sr-only">Toggle navigation</span>
                        <span class="icon-bar"></span>
                        <span class="icon-bar"></span>
                        <span class="icon-bar"></span>
                    </button>
                    <a class="navbar-brand" href="index.html">Bring your ouwn device</a>
                </div>
                <!-- Collect the nav links, forms, and other content for toggling -->
                <div class="collapse navbar-collapse" id="top-navbar-1">
                    <ul class="nav navbar-nav navbar-right">
                        <li>
                            <span class="li-text">
                                <i class="fa fa-chevron-right"></i> <a href="#"><strong><b>Bring your own device</b> voor docenten</strong></a> <i class="fa fa-chevron-left"></i>
                            </span>
                            
                            
                        </li>
                    </ul>
                </div>
            </div>
        </nav>

        <!-- Top content -->
        <div class="top-content">
            
            <div class="inner-bg">
                <div class="container">
                    <div class="row">
                        <div class="col-sm-8 col-sm-offset-2 text">
                            <h1><strong>Bring your own device</strong> vragenlijst</h1>
                            <div class="description">
                                <p>
                                    We willen je mening horen over of het makkerlijker en/of leuker is om je eigen laptop naar school<br>
                                    mee te nemen, maar ook willen we weten of je vindt dat de school dat moet vergoeden<br>nog veel meer vragen
                                </p>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                    <div class="row">
                        <div class="col-sm-6 col-sm-offset-3 form-box">
                            
                            <form role="form" action="" method="post" class="registration-form">
                            <fieldset>
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3><br></h3>
                                            <p>iets over ons en over bring your own device</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-book"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                          <p>Beste leerlingen van het roc MBO College Airport,<br><br>wij zijn 5  eerstejaars leerlingen van de opleiding Facilitair leidinggevende.<br><br>
                                          wij hebben de opdracht gekregen om te onderzoeken wat leerlingen en leraren op deze school vinden van het systeem Bring Your Own Device (BYOD).<br>
                                          BYOD is een concept waarbij leerlingen en leraren hun eigen laptops/tablets/telefoons enz meenemen naar school en via dit lessen volgen en geven.</p>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">verder</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                
                                <fieldset>

                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3><br></h3>
                                            <p>Wie ben jij?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-user"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-name">Naam</label>
                                            <input type="text" name="name" placeholder="Jouw naam..." class="form-name form-control" id="form-name">
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-class-name">klas</label>
                                            <input type="text" name="klas" placeholder="Naam van je klas..." class="form-class form-control" id="form-class">
                                        </div>
                        
                                        <button type="button" class="btn btn-next">verder</button>
                                    </div>
                                  
                                </fieldset>
                              
                                <fieldset>
                                    
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 1 / 9</h3>
                                            <p>Ben je al bekend met "Bring your own device"?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord1">antwoord1</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord1" value="Ja" class="antwoord1" id="antwoord1"> Ja
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord1">antwoord1</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord1" value="Nee, niet echt"  class="antwoord1" id="antwoord1"> Nee, niet echt
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord1">antwoord1</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord1" value="Ja, ik heb er wel wat van gehoord" class="antwoord1" id="antwoord1"> Ja, ik heb er wel wat van gehoord
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-previous">Vorige</button>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                  
                                </fieldset>
                                
                                <fieldset>
                                
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 2 / 9</h3>
                                            <p>Wil jij dat de school hier eerst meer over inlicht? </p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord2">antwoord2</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord2" value="Ja, want ik weet er weining over" class="antwoord2" id="antwoord2"> Ja, want ik weet er weining over
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord2">antwoord2</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord2" value="Nee, het is beter als het aan het begin van het school jaar"  class="antwoord2" id="antwoord2"> Nee, het is beter als het aan het begin van het school jaar
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord2">antwoord2</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord2" value="Ja, maar het moet ook ingelicht worden aan het begin van het school jaar voor de nieuwe leerlingen" class="antwoord2" id="antwoord2"> Ja, maar het moet ook ingelicht worden aan het begin van het school jaar voor de nieuwe leerlingen
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                
                                </fieldset>
                                <fieldset>
                                  
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 3 / 9</h3>
                                            <p>Vindt jij dat de school dit moet vergoeden?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord3">antwoord3</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord3" value="Ja" class="antwoord3" id="antwoord3"> Ja
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord3">antwoord3</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord3" value="Nee"  class="antwoord3" id="antwoord3"> Nee
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord3">antwoord3</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord3" value="Ja, maar een deel daarvan de andere deel moet de leering zelf betalen" class="antwoord3" id="antwoord3"> Ja, maar een deel daarvan de andere deel moet de leering zelf betalen
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                <fieldset>
                                  
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 4 / 9</h3>
                                            <p>Vindt jij dat alle lessen digitaal moet zijn?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord4">antwoord4</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord4" value="Ja, want dat is handiger" class="antwoord4" id="antwoord4"> Ja, want dat is handiger
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord4">antwoord4</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord4" value="Nee, want dat is niet handig"  class="antwoord4" id="antwoord4"> Nee, want dat is niet handig
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord4">antwoord4</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord4" value="Nee, alleen bij vakken/lessen waar het mogelijk is" class="antwoord4" id="antwoord4"> Nee, alleen bij vakken/lessen waar het mogelijk is
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                <fieldset>
                                
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 5 / 9</h3>
                                            <p>hoeveel jaar heeft het denk je nodig om dit succesvol te laten werken?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord5">antwoord5</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord5" value="0,5 Jaar" class="antwoord5" id="antwoord5"> 0,5 Jaar
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord5">antwoord5</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord5" value="1 Jaar" class="antwoord5" id="antwoord5"> 1 Jaar
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord5">antwoord5</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord5" value="1,5 Jaar"  class="antwoord5" id="antwoord5"> 1,5 Jaar
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord5">antwoord5</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord5" value="Meer dan 2 Jaar" class="antwoord5" id="antwoord5"> Meer dan 2 Jaar
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                <fieldset>
                                
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 6 / 9</h3>
                                            <p>Maakt dit project de schoon iets meer milieuvriendelijker?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord6">antwoord6</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord6" value="Ja, want je verbruikt minder stroom"  class="antwoord6" id="antwoord6"> Ja, want je verbruikt minder stroom
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord6">antwoord6</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord6" value="Nee, want je verbruikt meer stoorm" class="antwoord6" id="antwoord6"> Nee, want je verbruikt meer stoorm
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                <fieldset>
                              
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 7 / 9</h3>
                                            <p>Denk je dat leeringen zich bezig gaan houden met andere dingen tijdens de digitale lessen?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord7">antwoord7</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord7" value="Ja, want dat is heel verleidelijk" class="antwoord7" id="antwoord7"> Ja, want dat is heel verleidelijk
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord7">antwoord7</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord7" value="Nee, want er moet worden gecontroleerd op de werk die je af hebt" class="antwoord7" id="antwoord7"> Nee, want er moet worden gecontroleerd op de werk die je af hebt
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord7">antwoord7</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord7" value="Weet ik niet" class="antwoord7" id="antwoord7"> Weet ik niet
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                 <fieldset>
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 8 / 9</h3>
                                            <p>Vind je dat we deze project ook op het HBO moet toepassen?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord8">antwoord8</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord8" value="Ja, want het zal een hele grote stap terug zijn als je weer op het HBO in boeken moet gaan leren" class="antwoord8" id="antwoord8"> Ja, want het zal een hele grote stap terug zijn als je weer op het HBO in boeken moet gaan leren
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord8">antwoord8</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord8" value="Nee, want op het HBO leer je zowieso anders" class="antwoord8" id="antwoord8"> Nee, want op het HBO leer je zowieso anders
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord8">antwoord8</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord8" value="weet ik niet" class="antwoord8" id="antwoord8"> weet ik niet
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                <fieldset>
                                
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3>Vraag 9 / 9</h3>
                                            <p>Vind jij dat je korter dagen naar school hoeft te gaan dankzij dit project omdat je de opdrachten online maakt?</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-question"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord9">antwoord9</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord9" value="Ja, ik vind dan wel dat ik later mag beginnen met school of eerder naar huis mag" class="antwoord9" id="antwoord9"> Ja, ik vind dan wel dat ik later mag beginnen met school of eerder naar huis mag
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord9">antwoord9</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord9" value="Nee, want de docent wilt soms wat uitleggen of vragen beantwoorden" class="antwoord9" id="antwoord9"> Nee, want de docent wilt soms wat uitleggen of vragen beantwoorden
                                        </div>
                                        <div class="form-group">
                                            <label class="sr-only" for="form-antwoord9">antwoord9</label>
                                            <input type="radio" name="antwoord9" value="Af en toe, wanneer niemand vragen heeft en als de opdrachten duidelijk zijn" class="antwoord9" id="antwoord9"> Af en toe, wanneer niemand vragen heeft en als de opdrachten duidelijk zijn
                                        </div>
                                        <button type="button" class="btn btn-next">Volgende</button>
                                    </div>
                                </fieldset>
                                <fieldset>
                                  
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3><br></h3>
                                            <p>KLAAR!</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-thumbs-up"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                       <h3>Bedankt dat je tijd hebt gemaakt om je mening met ons te delen</h3>
                                    </div>
                                </fieldset>

                            
                            </form>
                          
                        </div>
                    </div>
                </div>
            </div>
            
        </div>


        <!-- Javascript -->
        <script src="assets/js/jquery-1.11.1.min.js"></script>
        <script src="assets/bootstrap/js/bootstrap.min.js"></script>
        <script src="assets/js/jquery.backstretch.min.js"></script>
        <script src="assets/js/retina-1.1.0.min.js"></script>
        <script src="assets/js/scripts.js"></script>
        
        <!--[if lt IE 10]>
            <script src="assets/js/placeholder.js"></script>
        <![endif]-->

    </body>

</html>


ik heb al heel veel dingen geprobeerd maar ik kom er niet uit heeft iemand een idee
of kunnen jullie een code voor me maken

help me out!!!!
Gewijzigd op 05/12/2015 01:19:07 door Gedion Kopra
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 20:08:34
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

05/12/2015 00:39:20
Quote Anchor link
Ik heb misschien een ontzettend domme vraag, maar waar is de PHP code die het formulier moet gaan verwerken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 00:39:47
Quote Anchor link
Kan je je bericht beperken tot relevante code tot +/- 20 regels maximaal, en deze voor de leesbaarheid tussen code-tags plaatsen, zoals beschreven staat in de Meest Gestelde Vragen?
Alvast bedankt.
Gewijzigd op 05/12/2015 00:40:25 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

05/12/2015 00:59:56
Quote Anchor link
Gedion Kopra op 05/12/2015 00:27:13:
voor school

Dus plak je hier alles maar. L.O.L.
 
Gedion Kopra

Gedion Kopra

05/12/2015 01:03:18
Quote Anchor link
Ben van Velzen op 05/12/2015 00:39:20:
Ik heb misschien een ontzettend domme vraag, maar waar is de PHP code die het formulier moet gaan verwerken?


die heb ik weg gehaald anders is de tekst te lang
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

05/12/2015 01:04:14
Quote Anchor link
En dus moeten wij er vanuit gaan dat de code klopt? Bijzonder.
De relevante code is PHP, de HTML en MySQL structuren zijn vaak minder interessant.
Gewijzigd op 05/12/2015 01:05:10 door Ben van Velzen
 
Gedion Kopra

Gedion Kopra

05/12/2015 01:05:16
Quote Anchor link
dit is mijn php code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
session_start();
if ( ! empty( $_POST ) ) {

    $mysqli = new mysqli( 'localhost', 'root', '', 'device' );

    if ( $mysqli->connect_error ) {
    die( 'Connect Error: ' . $mysqli->connect_errno . ': ' . $mysqli->connect_error );
}

$sql = "INSERT INTO device ( name, Klas, vraag1, vraag2, vraag3, vraag4, vraag5, vraag6, vraag7, vraag8, vraag9 ) VALUES ( '{$mysqli->real_escape_string($_POST['name'])}', '{$mysqli->real_escape_string($_POST['klas'])}', '{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord1'])}', '{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord2'])}','{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord3'])}','{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord4'])}','{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord5'])}','{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord6'])}','{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord7'])}','{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord8'])}','{$mysqli->real_escape_string($_POST['antwoord9'])}' )";
  $insert = $mysqli->query($sql);

   if ( $insert ) {
    header('Location: index.html');
  }
else {
    die("Error: {$mysqli->errno} : {$mysqli->error}");
  }

  
  // Close our connection
  $mysqli->close();
}

?>




Toevoeging op 05/12/2015 01:19:50:

Ben van Velzen op 05/12/2015 01:04:14:
En dus moeten wij er vanuit gaan dat de code klopt? Bijzonder.
De relevante code is PHP, de HTML en MySQL structuren zijn vaak minder interessant.


ik heb de php code als reactie gezet
Gewijzigd op 05/12/2015 01:14:32 door Gedion Kopra
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 08:09:36
Quote Anchor link
Krijg je een foutmelding te zien?
 
Gedion Kopra

Gedion Kopra

05/12/2015 12:43:03
Quote Anchor link
- Ariën - op 05/12/2015 08:09:36:
Krijg je een foutmelding te zien?


nee, daarom ben ik de waar want ik zie niks in me databank
het is een tijdje geleden dat ik z'n php script heb geschreven maar ik zie het probleem niet
het is wel de eerste keer dat ik het in een bootstrep zet maar de pagina zelf die laad niet alleen de invoer mogelijkheden daarom hoe ik geen _SESSION te maken lijkt mij anders kijk maar ff op mijn site http://www.bringyourowndevice.ga/index.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 12:47:57
Quote Anchor link
Ga eerst eens na of je POST wordt uitgevoerd, en vervang regel 3 door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    echo "De POST-actie wordt uitgevoerd: ";
    echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
Gewijzigd op 05/12/2015 14:47:10 door - Ariën -
 
Gedion Kopra

Gedion Kopra

05/12/2015 13:25:18
Quote Anchor link
- Ariën - op 05/12/2015 12:47:57:
Ga eerst eens na of je POST wordt uitgevoerd, en vervang regel 3 door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
if($_POST['REQUEST_METHOD']=="POST") {
    echo "De POST-actie wordt uitgevoerd: ";
    echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";



dan krijg ik deze fout melding

Notice: Undefined index: REQUEST_METHOD in C:\xampp\htdocs\device\device\index.php on line 419
 
Eddy E

Eddy E

05/12/2015 14:32:02
Quote Anchor link
Volgens mij is het ook $_SERVER['REQUEST_METHOD'] ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 14:47:50
Quote Anchor link
Inderdaad, een typo van mij die ik nu aangepast heb.
 
Gedion Kopra

Gedion Kopra

05/12/2015 15:16:31
Quote Anchor link
- Ariën - op 05/12/2015 14:47:50:
Inderdaad, een typo van mij die ik nu aangepast heb.


ik heb jouw code bij mijn laatste flieldset gezet maar hij geeft niet aan wat er bij de echo staat
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/12/2015 15:26:53
Quote Anchor link
Hoe heb je het ingebouwd?
 
Gedion Kopra

Gedion Kopra

05/12/2015 15:42:50
Quote Anchor link
- Ariën - op 05/12/2015 15:26:53:
Hoe heb je het ingebouwd?


in mijn laatste fieldset

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<fieldset>
                                  
                                    <div class="form-top">
                                        <div class="form-top-left">
                                            <h3><br></h3>
                                            <p>KLAAR!</p>
                                        </div>
                                        <div class="form-top-right">
                                            <i class="fa fa-thumbs-up"></i>
                                        </div>
                                    </div>
                                    <div class="form-bottom">
                                    <?php

                                   if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="POST") {
                                   echo "De POST-actie wordt uitgevoerd: ";
                                   echo "<pre>".print_r($_POST,true)."</pre>";
                                    }

                                    ?>

                                    </div>
                                </fieldset>


dit heb ik gedaan zo dat ik als ik klaar ben met de vragenlijst dat ik bij de laatste fieldset zie de echo dat uitgevoerd moet worden
kijk ik wil dat de echo wordt uitgevoerd waar ik een zwarte rondje heb gemaak
Afbeelding
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.