Mijn Header werkt niet op IE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dennis  van DUin

Dennis van DUin

21/07/2015 19:05:26
Quote Anchor link
Beste mensen,

Allereerst nogmaals mijn complimenten over dit behulpzame forum!

Ik heb op mijn website een header gemaakt en deze werkt op Google Chrome eigenlijk perfect. Maar nu probeer ik mijn site ook te testen op Internet Explorer en daar werkt het niet op. De Header wordt op de volgende manier weergegeven:

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
#topsection{
content: url("../img/design/header3.png") no-repeat top center;
background: #FFF;
max-width:100%;
padding-left: 0px;
padding-right: 10px;
padding-top: 0px;
padding-bottom: 0px;
}


En dan bij de site:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
    <div id="topsection">
     </div>


De link naar de website is: www.dennisvanduin.nl en ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Groetjes,
Dennis
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 00:43:43
 
- SanThe -

- SanThe -

21/07/2015 19:19:46
Quote Anchor link
Firefox laat hem ook niet zien.
Maak er eens dit van:
content: url("img/design/header3.png") no-repeat top center;
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

21/07/2015 19:21:39
Quote Anchor link
Dan werkt Google chrome ook niet meer... Dus dat heb ik weer terug veranderd.
 
- SanThe -

- SanThe -

21/07/2015 19:23:33
Quote Anchor link
Staat dat plaatje dan buiten de webroot?
 
Eddy E

Eddy E

21/07/2015 19:56:05
Quote Anchor link
Waarom content gebruiken en niet gewoon background? Je toont toch maar een plaatje...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
#topsection{
background: #fff url("../img/design/header3.png") no-repeat top center;
max-width:100%;
padding: 0;
padding-right: 10px;
}
 
Daan Slagter

Daan Slagter

21/07/2015 21:18:20
Quote Anchor link
Er klopt ook iets niet in de opbouw van je pagina, zet de <title> en de stylsheets in de <head> en niet in de <body>

Verder moet je van #topsection het volgende maken je pad klopt namenlijk niet naar je afbeelding:

background: url("../../img/design/header3.png") no-repeat top center #fff;
max-width: 100%;
padding-left: 0px;
padding-right: 10px;
padding-top: 0px;
padding-bottom: 0px;
height: 387px;
 
Dennis  van DUin

Dennis van DUin

21/07/2015 23:33:09
Quote Anchor link
Heey ik krijg inderdaad nu een plaatje en op internet werkt het perfect! Alleen als ik het nu op mobiel bekijk dan is de header veel te lang omdat max-width werkt op de background denk ik...

Dit is de code die bij het mobiele gedeeldte van CSS staat: (Hij verkleint hem nu niet naar goed formaat

#topsection{
background: url("../../img/design/header3.png") no-repeat top center #fff;
max-width:100%;
padding-left: 0px;
padding-top: 0px;
padding-bottom: 0px;
}

Ik probeer het met: background-size:100%; dan wordt de breedte wel goed maar de hoogte wordt een deel wit... hij houd de oorsronkelijke hoogte aan in mijn CSS voor de volgende column
Gewijzigd op 21/07/2015 23:37:24 door Dennis van DUin
 
Daan Slagter

Daan Slagter

27/07/2015 21:53:44
Quote Anchor link
Je kunt beter de Afbeelding niet als achtergrond maar gewoon als image in de div toevoegen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.