Mijn modulair CMS

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 01:29:04
Anchor link
nn
Gewijzigd op 07/07/2011 12:33:24 door Dennis Sluijk
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:36:17
 
The Force

The Force

07/07/2011 11:07:48
Anchor link
Waar zal ik beginnen? Bij http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.allelanden.co.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 ? Of bij

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (42000/1203): User a7180469_lol already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a7180469/public_html/admin/lib/classes/Database.class.php on line 10


Of over het overmatig gebruik van id's? Of bij hoe onlogisch het administratiepaneel ingedeeld is? Pagina's toevoegen/bewerken/verwijderen is toch wel de belangrijkste feature, dat verstop je toch niet bij de components? Laat ik het maar niet hebben over de layout want dat wist je zelf al. Goed dan de workflow. Als je een pagina aanmaakt dan moet je vervolgens een menu item maken die daar naar linkt en vervolgens alle modules die je voor andere pagina's hebt toegevoegd bewerken zodat ze ook op de nieuwe pagina komen? Krijg je zo ook niet dat je allerlei verschillende indelingen van pagina's krijgt terwijl je juist zou willen dat de website volgens een vast stramien is? In ieder geval, je zou eens beter moeten kijken naar usability oftewel gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiker wil helemaal geen modules, heeft ook helemaal geen idee wat ze inhouden. De gemiddelde gebruiker zal de pagina "Nieuwe module" niet snappen. "Weergeef titel"? Welke titel? En je moet bij "Nieuwe module" een bestaande module selecteren? Welke voorstelling zou een gebruiker hebben bij "nav"? Wat is het verschil tussen een module en een component? Lever je een gebruikershandleiding erbij?

Enzovoorts.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 11:23:19
Anchor link
De login werkt niet meer?
 
B a s
Beheerder

B a s

07/07/2011 11:26:54
Anchor link
Werkt inderdaad niet meer and thank god for the anti bump want in zijn start post is dus te lezen dat hij het opgelost had, voor de eerste reply.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:11:05
Anchor link
iemand heeft vast het wachtwoord veranderd heheh XDD

Toevoeging op 07/07/2011 12:12:11:

The Force op 07/07/2011 11:07:48:
Waar zal ik beginnen? Bij http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.allelanden.co.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 ? Of bij

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (42000/1203): User a7180469_lol already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a7180469/public_html/admin/lib/classes/Database.class.php on line 10


Of over het overmatig gebruik van id's? Of bij hoe onlogisch het administratiepaneel ingedeeld is? Pagina's toevoegen/bewerken/verwijderen is toch wel de belangrijkste feature, dat verstop je toch niet bij de components? Laat ik het maar niet hebben over de layout want dat wist je zelf al. Goed dan de workflow. Als je een pagina aanmaakt dan moet je vervolgens een menu item maken die daar naar linkt en vervolgens alle modules die je voor andere pagina's hebt toegevoegd bewerken zodat ze ook op de nieuwe pagina komen? Krijg je zo ook niet dat je allerlei verschillende indelingen van pagina's krijgt terwijl je juist zou willen dat de website volgens een vast stramien is? In ieder geval, je zou eens beter moeten kijken naar usability oftewel gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiker wil helemaal geen modules, heeft ook helemaal geen idee wat ze inhouden. De gemiddelde gebruiker zal de pagina "Nieuwe module" niet snappen. "Weergeef titel"? Welke titel? En je moet bij "Nieuwe module" een bestaande module selecteren? Welke voorstelling zou een gebruiker hebben bij "nav"? Wat is het verschil tussen een module en een component? Lever je een gebruikershandleiding erbij?

Enzovoorts.


Klopt met de w3c dat heb ik al gefixt maar dit is zeg maar nog een oudere versie XD en ik gebruik dit systeem alleen dus dat is geen probleem :P

Toevoeging op 07/07/2011 12:19:05:

oplossing gevonden voor de error gewoon ff database sluiten maar geen zin in om een kudwebsite te fixen en dan vooral niet m'n oude systeem :S

Toevoeging op 07/07/2011 12:19:49:

Zet deze topic op gesloten ofso?:P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 12:27:24
Anchor link
Ik wil die Admin-backend ook wel zien...
 
Maikel  B

Maikel B

07/07/2011 12:31:35
Anchor link
je wilt je cms laten reviewen en dan zeg je ineens dat het een kutwebsite is en een oud systeem? En je wilt ineens het topic gesloten hebben?
Beetje raar
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:32:43
Anchor link
hahaha XD jaah na 1 iemand die reageert weet ik het wel....
 
Maikel  B

Maikel B

07/07/2011 12:34:44
Anchor link
je kan ook die punten verbeteren ipv van gelijk zeggen dat je zelf een kutwebsite hebt gemaakt en dat ie oud is.

Je vraagt om een review en dan moet je wel tegen kritiek kunnen.
En niet gelijk denken dat wij hem slecht vinden dus dat jij maar alles moet gaan verwijderen en opnieuw moet gaan beginnen.

Je moet hem nu juist wat gaan aanpassen en verbeteren want de opzet is leuk.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

07/07/2011 12:35:05
Anchor link
ik wil hem ook wel zien eigenlijk...
altijd leuk om een modulair cms systeem te bekijken van anderen...
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:36:08
Anchor link
Moet ik ff de admin wachtwoord weer wijzigen

Bas:
Graag niet meer je startpost verwijderen. Nu weet niemand meer waar het in eerste instantie om gaat.


Toevoeging op 07/07/2011 12:39:21:

Je kan weer inloggen als je wilt...

Toevoeging op 07/07/2011 12:45:51:

Over die modules... Als je de module aanmaakt moet je instellen op weke pagina's je hem wilt laten zien als je ze allemaal selecteerd zal hij de volgende keer dat je een pagina toevoegd die paginaid er automatisch bij toevoegen
Gewijzigd op 07/07/2011 12:39:17 door B a s
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

07/07/2011 12:47:04
Anchor link
oke..
zitten leuke mogelijkheden in en ziet er opzich leuk uit :D
er zijn waarscheinlijk nog wel wat aanpassingen nodig maar wel leuk


bedankt dat je het admin wachtwoord weer goed gezet hebt.
Gewijzigd op 07/07/2011 12:48:48 door Marco PHPJunky
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:49:08
Anchor link
Je kan heel makkelijk componenenten maken bijvoorbeeld een webshop dat was het doel van dit systeem. 1 dag insteken voor een webshop systeem en je hebt de backend al heel erg uitgebreid systeem. Nieuwe systeem gaat het nog makkelijker.

Toevoeging op 07/07/2011 12:49:52:

met het nieuwe systeem* (mijn Nederlands niet goed XD)
 
The Force

The Force

07/07/2011 13:06:05
Anchor link
Mijn Nederlands IS niet goed ;).
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 13:07:06
Anchor link
Ik faal XD
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 13:11:06
Anchor link
je faalt behoorlijk als je je startpost verwijderd.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 13:12:07
Anchor link
Ik heb al gezegd dat ik deze topic wilt sluiten maar dan kan ik niet zelf XD dus ik verwijder gewoon de startpost.
 
B a s
Beheerder

B a s

07/07/2011 13:18:55
Anchor link
Slotje.
Gewijzigd op 07/07/2011 13:19:22 door B a s
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.