Mijn modulair CMS

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 01:29:04
Anchor link
nn
Gewijzigd op 07/07/2011 12:33:24 door Dennis Sluijk
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:53:07
 
The Force

The Force

07/07/2011 11:07:48
Anchor link
Waar zal ik beginnen? Bij http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.allelanden.co.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 ? Of bij

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (42000/1203): User a7180469_lol already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a7180469/public_html/admin/lib/classes/Database.class.php on line 10


Of over het overmatig gebruik van id's? Of bij hoe onlogisch het administratiepaneel ingedeeld is? Pagina's toevoegen/bewerken/verwijderen is toch wel de belangrijkste feature, dat verstop je toch niet bij de components? Laat ik het maar niet hebben over de layout want dat wist je zelf al. Goed dan de workflow. Als je een pagina aanmaakt dan moet je vervolgens een menu item maken die daar naar linkt en vervolgens alle modules die je voor andere pagina's hebt toegevoegd bewerken zodat ze ook op de nieuwe pagina komen? Krijg je zo ook niet dat je allerlei verschillende indelingen van pagina's krijgt terwijl je juist zou willen dat de website volgens een vast stramien is? In ieder geval, je zou eens beter moeten kijken naar usability oftewel gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiker wil helemaal geen modules, heeft ook helemaal geen idee wat ze inhouden. De gemiddelde gebruiker zal de pagina "Nieuwe module" niet snappen. "Weergeef titel"? Welke titel? En je moet bij "Nieuwe module" een bestaande module selecteren? Welke voorstelling zou een gebruiker hebben bij "nav"? Wat is het verschil tussen een module en een component? Lever je een gebruikershandleiding erbij?

Enzovoorts.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 11:23:19
Anchor link
De login werkt niet meer?
 
B a s
Beheerder

B a s

07/07/2011 11:26:54
Anchor link
Werkt inderdaad niet meer and thank god for the anti bump want in zijn start post is dus te lezen dat hij het opgelost had, voor de eerste reply.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:11:05
Anchor link
iemand heeft vast het wachtwoord veranderd heheh XDD

Toevoeging op 07/07/2011 12:12:11:

The Force op 07/07/2011 11:07:48:
Waar zal ik beginnen? Bij http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.allelanden.co.cc%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0 ? Of bij

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysqli::mysqli() [mysqli.mysqli]: (42000/1203): User a7180469_lol already has more than 'max_user_connections' active connections in /home/a7180469/public_html/admin/lib/classes/Database.class.php on line 10


Of over het overmatig gebruik van id's? Of bij hoe onlogisch het administratiepaneel ingedeeld is? Pagina's toevoegen/bewerken/verwijderen is toch wel de belangrijkste feature, dat verstop je toch niet bij de components? Laat ik het maar niet hebben over de layout want dat wist je zelf al. Goed dan de workflow. Als je een pagina aanmaakt dan moet je vervolgens een menu item maken die daar naar linkt en vervolgens alle modules die je voor andere pagina's hebt toegevoegd bewerken zodat ze ook op de nieuwe pagina komen? Krijg je zo ook niet dat je allerlei verschillende indelingen van pagina's krijgt terwijl je juist zou willen dat de website volgens een vast stramien is? In ieder geval, je zou eens beter moeten kijken naar usability oftewel gebruikersvriendelijkheid. Een gebruiker wil helemaal geen modules, heeft ook helemaal geen idee wat ze inhouden. De gemiddelde gebruiker zal de pagina "Nieuwe module" niet snappen. "Weergeef titel"? Welke titel? En je moet bij "Nieuwe module" een bestaande module selecteren? Welke voorstelling zou een gebruiker hebben bij "nav"? Wat is het verschil tussen een module en een component? Lever je een gebruikershandleiding erbij?

Enzovoorts.


Klopt met de w3c dat heb ik al gefixt maar dit is zeg maar nog een oudere versie XD en ik gebruik dit systeem alleen dus dat is geen probleem :P

Toevoeging op 07/07/2011 12:19:05:

oplossing gevonden voor de error gewoon ff database sluiten maar geen zin in om een kudwebsite te fixen en dan vooral niet m'n oude systeem :S

Toevoeging op 07/07/2011 12:19:49:

Zet deze topic op gesloten ofso?:P
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 12:27:24
Anchor link
Ik wil die Admin-backend ook wel zien...
 
Maikel  B

Maikel B

07/07/2011 12:31:35
Anchor link
je wilt je cms laten reviewen en dan zeg je ineens dat het een kutwebsite is en een oud systeem? En je wilt ineens het topic gesloten hebben?
Beetje raar
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:32:43
Anchor link
hahaha XD jaah na 1 iemand die reageert weet ik het wel....
 
Maikel  B

Maikel B

07/07/2011 12:34:44
Anchor link
je kan ook die punten verbeteren ipv van gelijk zeggen dat je zelf een kutwebsite hebt gemaakt en dat ie oud is.

Je vraagt om een review en dan moet je wel tegen kritiek kunnen.
En niet gelijk denken dat wij hem slecht vinden dus dat jij maar alles moet gaan verwijderen en opnieuw moet gaan beginnen.

Je moet hem nu juist wat gaan aanpassen en verbeteren want de opzet is leuk.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

07/07/2011 12:35:05
Anchor link
ik wil hem ook wel zien eigenlijk...
altijd leuk om een modulair cms systeem te bekijken van anderen...
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:36:08
Anchor link
Moet ik ff de admin wachtwoord weer wijzigen

Bas:
Graag niet meer je startpost verwijderen. Nu weet niemand meer waar het in eerste instantie om gaat.


Toevoeging op 07/07/2011 12:39:21:

Je kan weer inloggen als je wilt...

Toevoeging op 07/07/2011 12:45:51:

Over die modules... Als je de module aanmaakt moet je instellen op weke pagina's je hem wilt laten zien als je ze allemaal selecteerd zal hij de volgende keer dat je een pagina toevoegd die paginaid er automatisch bij toevoegen
Gewijzigd op 07/07/2011 12:39:17 door B a s
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

07/07/2011 12:47:04
Anchor link
oke..
zitten leuke mogelijkheden in en ziet er opzich leuk uit :D
er zijn waarscheinlijk nog wel wat aanpassingen nodig maar wel leuk


bedankt dat je het admin wachtwoord weer goed gezet hebt.
Gewijzigd op 07/07/2011 12:48:48 door Marco PHPJunky
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 12:49:08
Anchor link
Je kan heel makkelijk componenenten maken bijvoorbeeld een webshop dat was het doel van dit systeem. 1 dag insteken voor een webshop systeem en je hebt de backend al heel erg uitgebreid systeem. Nieuwe systeem gaat het nog makkelijker.

Toevoeging op 07/07/2011 12:49:52:

met het nieuwe systeem* (mijn Nederlands niet goed XD)
 
The Force

The Force

07/07/2011 13:06:05
Anchor link
Mijn Nederlands IS niet goed ;).
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 13:07:06
Anchor link
Ik faal XD
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/07/2011 13:11:06
Anchor link
je faalt behoorlijk als je je startpost verwijderd.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 13:12:07
Anchor link
Ik heb al gezegd dat ik deze topic wilt sluiten maar dan kan ik niet zelf XD dus ik verwijder gewoon de startpost.
 
B a s
Beheerder

B a s

07/07/2011 13:18:55
Anchor link
Slotje.
Gewijzigd op 07/07/2011 13:19:22 door B a s
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.