Mijn Persoonlijke website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »
Jasper v R

Jasper v R

29/01/2005 17:44:00
Quote Anchor link
Ik heb sinds kort mijn eigen site af.
Helemaal gemaakt in PhotoShop.
Alle content moet ik nog afmaken, de pagina's zijn nog erg kort.
Het contact formulier moet alleen nog een kleine metamorfose ondergaan en dan is deze ook klaar.
Ben nu bezig met het nieuwssysteem.
Het gastenboek past nog niet lekker in het frame, alle problemen mbt het gb weet ik al.

check it out http://www.javara.tk
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 05:34:00
 
DaeDaluz

DaeDaluz

29/01/2005 17:51:00
Quote Anchor link
- Ik moet scrollen voor 1 milimeter ofsow
- die draadjes zijn best vaag/onduidelijk
- ik zou waar je de content in weergeeft wat groter maken want dit is erg klein

Verder ziet het er goed uit :)
 
Marien xD

Marien xD

29/01/2005 18:25:00
Quote Anchor link
ziet er zkr wel leuk uit. Alleen je site laad wat langzaam en de tekst is idd wat klein (in de plaatjes dan he)
 
Jasper v R

Jasper v R

29/01/2005 18:44:00
Quote Anchor link
- Dat langzaam laden komt door .TK domein, helaas.
- Die milimeter scrollen zou ik neit weten hoe dat komt. Ik heb in zowel FF als IE geen problemen en de hoogte wordt met % bepaald dus kan niet groter dan je beeld zijn.
- Die draadjes zijn al vele aanpassingen aan gedaan. Had ze eerst minder vaag, maar dan ging daar teveel aandacht naar uit. Had al rond gevraagd, men vond dit het beste :)
- Content vak wordt idd groter zodat ook meteen de tekst beter tot z'n recht komt!
 
DaeDaluz

DaeDaluz

29/01/2005 19:23:00
Quote Anchor link
Ik moet echt scrollen.. en dan kan je wel zeggen dat dat bij jouw niet zo is maar dat lost het probleem niet op ;)
 
Jasper v R

Jasper v R

29/01/2005 20:29:00
Quote Anchor link
Post dan ff screenshot ofso :)
 
Legolas

Legolas

29/01/2005 21:10:00
Quote Anchor link
ik hoef ook niet te scrollen, welke browser?
 
Alfred -

Alfred -

29/01/2005 21:14:00
Quote Anchor link
Hier is een scrollbalk, een klein stukje kan ik scrollen, maar is onnodig en zinloos. Dus ik zie hier het probleem niet van ;)

Browser: Firefox 1.0 -> Windows XP :)
 
Legolas

Legolas

29/01/2005 21:27:00
Quote Anchor link
ow die scrollbalk :P, nou zie ik hem ook ^^ trouwens wist je dat als je met ctrl ingedrukt op een vakje in een table klikt er een blauw lijntje omkomt in ff? ^^
 
Alfred -

Alfred -

29/01/2005 21:29:00
Quote Anchor link
Nu weet ik dat wel :P
 
Jasper v R

Jasper v R

29/01/2005 22:16:00
Quote Anchor link
Verrek, uitgaande van FF dan he.
Wat is daar dan toch het nut van dat blauwe randje :S

En ik zal dan de hoogte van de tabel maar 95% maken ofso, dan is die scroll ook meteen weg :P
Gewijzigd op 29/01/2005 22:17:00 door Jasper v R
 
Alfred -

Alfred -

29/01/2005 22:19:00
Quote Anchor link
Handig als designer om te bekijken hoe de website opgebouwd is? ;) Er zijn wel veel dingen in browsers die niet bepaald een nut hebben :)

Anyway, ik ga er niet verder meer over uitwijken, is niet bepaald ontopic ;)
 
DaeDaluz

DaeDaluz

29/01/2005 23:33:00
Quote Anchor link
Dat scrollen vind ik niet netjes staan thats all.. ik houw zelf of altijd par pix extra ruimte over of ik heb een grote scroll balk ;)
 
Jasper v R

Jasper v R

30/01/2005 09:12:00
Quote Anchor link
Die scrollbar is afhankelijk van de browser, alleen in FF zit dat mini stukje. Bij mij is het nu opgelost :)
 
DaeDaluz

DaeDaluz

30/01/2005 10:04:00
Quote Anchor link
Bij mij nu ook :) staat toch iets netter ;)
 
Baken

Baken

30/01/2005 12:41:00
Quote Anchor link
Heb aan alle kanten scrollbars http://www.bakenonline.nl/javara.JPG

P.s. beetje doelloze post...
 
Eris -

Eris -

30/01/2005 13:30:00
Quote Anchor link
We houden hier geen discussie over je OS, browser of iets anders dan de site check.

Posts worden verwijderd die offtopic zijn
 
Jasper v R

Jasper v R

30/01/2005 18:39:00
Quote Anchor link
Jelmer:
Heb aan alle kanten scrollbars http://www.bakenonline.nl/javara.JPG

P.s. beetje doelloze post...


Stel je tekengroote in op normaal [CTRL+0 [nul]]

Dan ziet het er normaal uit!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.