Mijnenveger

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »
Michael

Michael

15/10/2006 23:44:00
Quote Anchor link
hallo allemaal.

Ik ben bezig met een mijnenveger spelletje.
Deze bestata uit 100 vakjes (10 x 10).

Nu wil ik 18 mijnen in het veld, die via een rand worden gekozen.
Alleen om deze allemaal 1 voor 1 uit te zoeken is te ingewikkeld en kan leiden tot fouten (2x het zelfde getal bijvoorbeeld).

Weet iemand hoe ik dit in een keer eruit kan halen?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 17:21:06
 

15/10/2006 23:47:00
Quote Anchor link
for
Dan 18 keer random laten bepalen, en per keer controlleren of al bezet, indien bezet nog een keer door laten lopen $i -1
 
Michael

Michael

16/10/2006 00:07:00
Quote Anchor link
Kan je een voorbeeldje posten? Snap niet precies hoe je het bedoeld, en de site kom ik ook niet 100% aan uit. Bedankt!
 
Kalle P

Kalle P

16/10/2006 00:15:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je hier wel een eind mee komt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
// een array 1-100 in random volgorde zetten
$array = range(1,100);
shuffle($array);
// eerste 18 selecteren
$array_slice = array_slice($array, 0, 18);

echo '<table><tr><td></td>';
for($i = 1;$i < 101;$i++){
   //zit $i in $array_slice
   if(in_array($i, $array_slice)){
       echo '<td style="color:f00;">1</td>'; //1 is mijn
   }
   else{
       echo '<td id="vak">0</td>'; //0 is geen mijn
   }

   if($i%10 == 0){
      echo '</tr><td>';
   }
}

echo '</tr></table>';
?>


edit: ff de foutjes eruit gehaald


edit2: fixed
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
Michael

Michael

16/10/2006 11:43:00
Quote Anchor link
Bedankt!

Helaas werkt hij nog niet hij gaf als eerste hier een fout aan:

if($i%10 = 0){

wat ik veranded heb in: if($i%10 == 0){

Nu deed hij het alleen krijg ik deze foutmelding nog 18x: "fout in lijn 32".

if(in_array($i, $array_slice)){ (32).

Verder zie ik ook Dat je een mijn zo aangeeftL:

echo '<td id="mijn">1</td>'; //1 is mijn

Kan ik ze ook laten weg schrijven naar mijn mysql?

Bijvoorbeeld 1 tm 18 hebben allemaal mijnen,

Nu wil ik dat ze zo weg geschreven worden:

1.2.3.4.5.6.7.8 etc.

Met punt ertussen zodat ik ze kan exploden.

Alvast bedankt,
Michael.
 
Michael

Michael

16/10/2006 11:49:00
Quote Anchor link
Exacte foutmelding:

Warning: array_slice(): The first argument should be an array in /home/virtual/site50/fst/var/www/html/spel.php on line 27

Warning: in_array(): Wrong datatype for second argument in /home/virtual/site50/fst/var/www/html/spel.php on line 32
 
Kalle P

Kalle P

16/10/2006 15:14:00
Quote Anchor link
Hmm ik heb de 2 foutjes geedit, de = die ik vergeten was had jij al gezien. Ik gooide de shuffle in een var, dat mag niet.

Waarom zou je het in een database willen doen?

Ik heb het wel ff gemaakt, maar ik zou me eerst afvragen waarom?
Ohja het is niet de efficienste manier, maar zo zie je beter hoe het werkt, anders moet je de query er in de if(in_array($i, $array_slice)) zetten.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
// een array 1-100 in random volgorde zetten
$array = range(1,100);
shuffle($array);
// eerste 18 selecteren
$array_slice = array_slice($array, 0, 18);

$a = array();

echo '<table><tr><td></td>';
for($i = 1;$i < 101;$i++){
   //zit $i in $array_slice
   if(in_array($i, $array_slice)){
       $a[] = $i;
       echo '<td style="color:f00;">1</td>'; //1 is mijn
   }
   else{
       echo '<td id="vak">0</td>'; //0 is geen mijn
   }

   if($i%10 == 0){
      echo '</tr><td>';
   }
}

echo '</tr></table>';

//database
foreach($a as $key => $waarde){
   $key++;
   //wel eerst database connectie make
   $query = "INSERT INTO mijnenveger (key, waarde) VALUES ('".$key."', '".$waarde."')";
   mysql_query($query) or die("Fout bij uitvoeren query");
  
}

?>

Wat misschien ook kan dat weet ik niet is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
//database
$query = array();
foreach($a as $key => $waarde){
   $key++;
   //wel eerst database connectie maken
   $query[] = "INSERT INTO mijnenveger (key, waarde) VALUES ('".$key."', '".$waarde."')";  
}

mysql_query($query) or die("Fout bij uitvoeren query");

?>
 

16/10/2006 19:10:00
Quote Anchor link
Ik ben hier pas nieuw maar mag ik wat vragen aan Micheal kan je de script aub helemaal (als het doet) hier posten of ff met de PM alvast bedankt
 

19/10/2006 17:26:00
Quote Anchor link
Ik ben hier pas nieuw maar mag ik wat vragen aan Micheal kan je de script aub helemaal (als het doet) hier posten of ff met de PM alvast bedankt
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

19/10/2006 18:12:00
Quote Anchor link
ja.. dat is te zien.. (je post dubbel) :P
Edit:
niet onaardig bedoelt hoor!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.