MIME mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »
Gert-Jan

Gert-Jan

21/03/2006 22:51:00
Quote Anchor link
Hallo, ik wil graag een mail-script maken dat bijlagen kan versturen.

Ik heb de volgende websites geraadpleegt:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/262/
http://www.zend.com/zend/spotlight/sendmimeemailpart1.php
http://www.sitepoint.com/article/advanced-email-php/5

Zodoende ben ik tot het volgende voorbeeldje gekomen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php
if(isset($_POST['submit'])){
    //scheidingsteken voor het e-mailtje (boundary)
    $bound = "web123456789core";
    
    //tekst uit het formulier
    $eigenaar = "Gert-Jan Bierkens";
    $mail_eigenaar = "[email protected]";
    $bezoeker = "John Johnson";
    $mail_bezoeker = "[email protected]";
    $titel = "titel";
    $bericht = "test";
    
    //het ge-uploade bestand
    $upload      = $_FILES['upload']['tmp_name'];
    $bestandstype = $_FILES['upload']['type'];
    $bestandsnaam = $_FILES['upload']['name'];
    
    //het bestand openen (read binary)
    if (is_uploaded_file($upload)) {
         $bestand = fopen($upload,'rb');
         $inhoud = fread($bestand,filesize($upload));
         fclose($bestand);
    }

    
    //headers voor mixed content
       $headers = "From: " . $eigenaar . " <" . $mail_eigenaar . ">\r\n";
    $headers .= "To: " . $bezoeker . " <" . $mail_bezoeker . ">\r\n";
    $headers .= "Subject: " . $titel . "\r\n";
    $headers .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\r\n";
       $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
       $headers .= "Content-Type: multipart/mixed;";
    $headers .= "boundary=\"" . $bound . "\";";
    $headers .= "Content-Disposition:  attachment\r\n";

    $body = "--" . $bound;
    $body .= "Content-Type: text/html; charset=\"iso-8859-1\"\r\n";
    $body .= "Content-Transfer-Encoding: 7bit\r\n";
    $body .= $bericht;
            
    $body .= "--" . $bound;
       
    $body .= "Content-Type: application/octet-stream; name=" . $bestandsnaam . "\r\n";
    $body .= "Content-Transfer-Encoding: base64\r\n";
    $body .= "Content-disposition: attachment\r\n";
    $body .= chunk_split(base64_encode($inhoud)) . "\r\n";

    $body .= "--" . $bound; "--";
    
    mail($mail_eigenaar, $titel, $body, $headers);
}

?>

<form enctype="multipart/form-data" method="post" action="">
    <input type="file" name="upload" />
    <input type="submit" value="Verzenden" name="submit" />
</form>

</body>
</html>


De mail wordt verzonden, maar op 1 of andere manier pakt ie die headers niet :D Ik heb hier al vaker mee gestoeid... en op 1 of andere manier doe ik altijd iets fout met de headers (althans... dat denk ik) kan iemand me helpen?
Gewijzigd op 21/03/2006 22:51:00 door Gert-Jan
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:19:10
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/03/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar de phpmailer, dat is veel makkelijker in gebruik... hier vind je wat voorbeelden.
 
Kalle P

Kalle P

21/03/2006 22:57:00
Quote Anchor link
net allemaal paste en copy werk, krijgt ie te horen dat ie wat anders moeten kiezen. Altijd fijn die hulp van Arjan. ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/03/2006 23:00:00
Quote Anchor link
• Download de phpmailer class.
• Zet het bestand class.phpmailer.php in dezelfde map als die waarin je script wordt uitgevoerd.
• Include class.phpmailer.php in je script.
Gebruik onderdstaande code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
    $mail
= new PHPMailer ();
    $mail->AddAddress ('[email protected]');
    $mail->AddAttachment ('bestandsnaam');
    $mail->From    = '';
    $mail->FromName = '';
    $mail->AddReplyTo ('');
    $mail->Subject = '';
    $mail->Body = '';

    if ($mail->Send ()) {
        $msg = '<p>De mail is verzonden!</p>';
    }

        
    $mail->ClearAllRecipients ();
    $mail->ClearAttachments ();
}

?>
Gewijzigd op 21/03/2006 23:01:00 door Jan Koehoorn
 
Kalle P

Kalle P

21/03/2006 23:02:00
Quote Anchor link
2 fanatieken phpmailer fans.
 
Gert-Jan

Gert-Jan

21/03/2006 23:03:00
Quote Anchor link
Ik zal ff naar die phpmailer kijken! Thnx!

Maar inderdaad Kalle, dan is dit waarschijnlijk allemaal voor niets geweest. En ik ben al heel de avond bezig om te lezen over mime-types, headers ed. :-D
Gewijzigd op 21/03/2006 23:05:00 door Gert-Jan
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/03/2006 23:09:00
Quote Anchor link
Niks is voor niks geweest. Je weet nu in ieder geval hoe het niet moet ;). Daar komt nog eens bij, stel dat het je wel was gelukt dan had je je hele leven lopen kutten met die mail(), nu weet je teminsten hoe het je voortaan een paar uur werk kan gaan besparen ;).

En waarschijnlijk zal je tijdens het 'inlezen' ook weer andere dingen geleerd hebben.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/03/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Kalle:
2 fanatieken phpmailer fans.


Oh, er zijn er véél meer. En terecht :-)
 
Kalle P

Kalle P

21/03/2006 23:14:00
Quote Anchor link
Handig ding daar ben ik het mee eens.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

21/03/2006 23:14:00
Quote Anchor link
Ik ken phpmailer via Jan, dus Jan... mijn eeuwig respect :).
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/03/2006 23:17:00
Quote Anchor link
Ook handig: er zit ook een SMTP class bij. Dus als je een grote groepsmail wilt verzenden met veel BCC's en je host pikt het niet, dan kun je een andere SMTP server opgeven.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

21/03/2006 23:20:00
Quote Anchor link
Arjan:
Ik ken phpmailer via Jan, dus Jan... mijn eeuwig respect :).


Zoals je weet is het respect geheel wederzijds ;-)
 
Kalle P

Kalle P

21/03/2006 23:24:00
Quote Anchor link
Ja das handig en al voor je gemaakt.
 
Gert-Jan

Gert-Jan

22/03/2006 09:49:00
Quote Anchor link
Het is idd een heel bruikbaar script en ik weet zeker dat dit me in de toekomst veel tijd gaat schelen.

Mochten mensen ooit zoeken op dit topic, hier nog een link over de php mailer die ik bruikbaar vond:
http://designhulp.nl/artikelen/server-side/php-mysql/emails-versturen-met-php-phpmailer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.