Ming en echo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bjorn Chin Fo Sieeuw

Bjorn Chin Fo Sieeuw

26/02/2016 21:25:28
Quote Anchor link
Hoe kan ik de webpagina zo maken dat je Ming kunt gebruiken om een figuur te tekenen in Flash, en tegelijkertijd een boodschap kan echoen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
// Create movie and set parameters.

$movie = new SWFMovie();
$movie->setBackground(255, 255, 255);
$movie->setDimension(4000, 4000);

// Create a new shape.

$square = new SWFShape();

// Set a line width of 15, and rgb color of gold.

$square->setLine(15, 0xff, 0xcc, 0x33);

// Move the drawing pen toward the middle of the screen.

$square->movePenTo(2000, 2000);

// Draw the square, 'standing' it on a point.

$square->drawLine(500, -500);
$square->drawLine(500, 500);
$square->drawLine(-500, 500);
$square->drawLine(-500, -500);

// Add the square to the canvas.

$addedSquare = $movie->add($square);

// Output the $movie to the canvas.

header('Content-type: application/x-shockwave-flash');
$movie->output();

echo "hello";

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:47:45
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

26/02/2016 22:16:56
Quote Anchor link
Door 2 aparte verzoeken te doen. Het ene verzoek genereert je SWF, en deze roep je apart aan met je object tags e.d.
Ik dacht dat Ming al 10 jaar dood was, bijzonder.
Gewijzigd op 26/02/2016 22:17:22 door Ben van Velzen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.