missing ) after argument list

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Antonov tonova

Antonov tonova

09/01/2012 16:43:16
Quote Anchor link
ik krijg de melding:

missing ) after argument list

$(fuction(){

create-cat.js (line 1, col 11)

iemand een idee?
zelf heb ik geen kennis van java scripts.
dus niet vragen van waarom doe je dat zo, ik heb dit over genomen van het internet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
$(fuction(){

    $('#categorycreate').live("keypress",function(e){
        if(e.which == 13)
        {
            var categoryname = $(this).val();
            
            if(window.XMLHttpRequest)
            {
                xmlhttp = new window.XMLHttpRequest();
            }
            else
            {
                xmlhttp = new ActiveXObject('Microsoft.XMLHTTP');
            }
            
            xmlhttp.onreadystatechange = function(){
                if(xmlhttp.readyState == '4' && xmlhttp.status == '200')
                {
                
                }
            }
                parameters = 'categoryname=' + categoryname;
                
                xmlhttp.open('POST','scripts/create-cat.php', true);
                xmlhttp.setRequestHeader('Content-type','application/x-www-form-urlencoded');
                xml.send(parameters);
        }
    });
    
});
Gewijzigd op 09/01/2012 16:45:27 door Antonov tonova
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:28:23
 
Gerhard l

gerhard l

09/01/2012 16:46:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(fuction(){


word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(fuction()){


toch?
 
Antonov tonova

Antonov tonova

09/01/2012 16:48:22
Quote Anchor link
firebug geeft een pijltje op "{"

en ik heb de extra ")" toegevoegd maar het help niet
Gewijzigd op 09/01/2012 16:48:39 door Antonov tonova
 
Wouter J

Wouter J

09/01/2012 16:49:09
Quote Anchor link
@gerhard, nee $(function() klopt. Jou code klopt juist niet...

@TS, het is javascripts niet java scripts JAVA en JavaScript zijn 2 totaal andere dingen.
De code klopt, kun je ons een linkje geven naar een online pagina?
 
Jelle -

Jelle -

09/01/2012 16:49:25
Quote Anchor link
Misschien heb je jquery niet geinclude?
 
Gerhard l

gerhard l

09/01/2012 16:50:05
Quote Anchor link
.

Graag in het vervolg niet je post meer leeghalen.[/modedit]
Gewijzigd op 09/01/2012 18:31:29 door Bas IJzelendoorn
 
Antonov tonova

Antonov tonova

09/01/2012 17:06:02
Quote Anchor link
dit is de online link
-knip- niet meer nodig

wat het moet is is aan de rechterkant category toevoegen zonder de hele pagina te reloaden.

Edit:

iemand had de zelfde code staan deze gekopieerd en geplakt hij doet nou zonder errors allen nou verstuurd hij geen data mee.



Edit: heb het probleem opgelost:

probleem was

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(fuction(){
moet zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$(function(){

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
xml.send(parameters);
moest zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
xmlhttp.send(parameters);
Gewijzigd op 09/01/2012 17:22:17 door Antonov tonova
 
Bram Boos

Bram Boos

09/01/2012 17:21:38
Quote Anchor link
Oplossing:

fuction moet zijn: fuNction (n vergeten)
 
Antonov tonova

Antonov tonova

09/01/2012 17:28:14
Quote Anchor link
heb nog een andere vraag.

Het javascript werkt alleen nou stuurt hij 2x de data door, ook komt alles nu 2 keer in de database terecht!

iemand die de fout ziet, of hoe ik dit kan oplossen?
Gewijzigd op 09/01/2012 18:18:35 door Antonov tonova
 
Bram Boos

Bram Boos

09/01/2012 21:46:17
Quote Anchor link
Zet eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
console.log(123);


In het stukje code wat de request doet en kijk dan hoevaak er '123' in je console wordt gedumpt.

Is dit 1: Dan gaat het bij de verwerking mis.
Is het > 1: Dan klopt er iets niet in de code.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 21:48:48
Quote Anchor link
Even zomaar een vraag:

Waarom gebruik je niet $.ajax() om je AJAX-afhandeling mee te doen? Je gebruikt al jQuery, dus waarom ga je de AJAX-functie weer zelf helemaal opbouwen?
 
Bram Boos

Bram Boos

09/01/2012 22:04:35
Quote Anchor link
@Aar: In de beginpost staat dat hij het niet zelf heeft gemaakt dus dat zal de reden zijn:

Antonov tonova op 09/01/2012 16:43:16:
[..]
iemand een idee?
zelf heb ik geen kennis van java scripts.
dus niet vragen van waarom doe je dat zo, ik heb dit over genomen van het internet.
[..]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.