mobile site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/11/2010 20:44:03
Quote Anchor link
jullie kennen het wel
je gaat bijv met je ipod naar google.nl

dan word je doorgelinkt naar deze url:

www.google.nl/m

maar hoe doen ze dit?

ik ben al een lange tijd aan het zoeken naar zo'n scriptje die dit automatisch doet
die de identiteid herkent en ziet dat het een mobiel is
zoja doorlinken naar /m zoniet ga verder met het script
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 20:20:46
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

18/11/2010 20:48:16
Quote Anchor link
1 minuut Google.
KLIK.

Gewoon FF google en dan iets van 'if mobile phone go to ...' ofzo.

Mvg,
Jurrian
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/11/2010 21:00:32
Quote Anchor link
bedankt t is een nu wel gelukt

maar wat het probleem is:
wat typ je in voor die zoekresultat

:)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/11/2010 22:04:20
Quote Anchor link
Jurrian Nijland op 18/11/2010 20:48:16:
iets van 'if mobile phone go to ...' ofzo.
 
Max van den Bosch

Max van den Bosch

18/11/2010 22:13:10
Quote Anchor link
Hoe maak je een mobiele site?
(dus dat alles presies op je schermpje staat)
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/11/2010 22:21:57
Quote Anchor link
dan zou je met js de lengte en breedte van het scermpje moeten opmeten en dan die gebruiken (tutje)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/11/2010 00:36:15
Quote Anchor link
Waarom zo moeilijk doen?

Gewoon een breedtte van 100% geven....
Oh ja, en ik gebruik deze functie:
http://detectmobilebrowsers.mobi/
 
PHP WDH

PHP WDH

14/12/2010 18:55:50
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/12/2010 19:00:31
Quote Anchor link
dit script is van 1 maand geleden
dit is allang opgelost
en ik heb vroeger ook 000webhost.com gebruikt waar ik helemaal niet tevreden over ben

reden:
admin review
er stond dat mijn website niet bereikbaar was wegens admin review dit kan maximaal 24 uur duren

ik stond al 2 weken op die stand
1 mailtje gestuurd en het was er meteen vanaf

nu heb ik een betaalde host
0,0 problemen mee
 
Maiky Kuipers

Maiky Kuipers

11/10/2011 11:39:41
Quote Anchor link
je maakt een subdomein aan en die geef je de naam "m"
het adres van je mobiele website is nu: m.jedoemeinnaam.nl
Het voordeel is dat dit in de meeste gevallen gratis is. Een .mobi adres moet je claimen en dus kopen.

Mobile apparaten doorsturen:
ga naar de website: http://detectmobilebrowsers.mobi/
en download de code.
Deze zet je op je server waar ook je index.php komt te staan.

In de index/php zet je helemaal bovenaan!!! dus ook boven de head...
een script dat je gegenereerd hebt.
Dat er ongeveer zo uit ziet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
require_once('mobile_device_detect.php');
mobile_device_detect(true,false,true,true,true,true,true,'http://m.linkaanpassen.nl',false);

?>


klaar!
Gewijzigd op 11/10/2011 11:40:42 door Maiky Kuipers
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/10/2011 14:17:40
Quote Anchor link
beetje laat hé
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.