Modernizr probleem, functie wordt uitgevoerd op alle browsers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Snelle Jaap

Snelle Jaap

19/01/2018 12:52:40
Quote Anchor link
Hallo,

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met modernizr?

Ik heb een fallback moeten maken zodat object-fit ook werkt (maar dan op een andere manier) op IE. Het probleem is alleen dat hij deze functie op alle browsers toepast, dus ook op browsers die wel gewoon netjes object-fit ondersteunen.

Wat doe ik verkeerd?

Mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
if ( ! Modernizr.objectfit ) {
    console.log('object fit wordt niet gesupport');
    tpj('.featuredpost').each(function () {
        var $container = tpj(this),
                imgUrl = $container.find('.img-responsive').prop('src');
        if (imgUrl) {
            $container
                .css('backgroundImage', 'url(' + imgUrl + ')')
                .addClass('compat-object-fit');
        }
    });

    tpj('.big-post').each(function () {
        var $container = tpj(this),
                imgUrl = $container.find('.img-responsive').prop('src');
        if (imgUrl) {
            $container
                .css('backgroundImage', 'url(' + imgUrl + ')')
                .addClass('compat-object-fit');
        }
    });
}else{
    console.log('object fit wordt gesupport');
}


Op alle browsers lees ik nu in de console: 'object fit wordt niet gesupport'. Terwijl dat alleen waar is voor IE.
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 16:48:18
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

22/01/2018 16:19:38
Quote Anchor link
Misschien als alternatieve check met testAllProps:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title></title>
</head>
<body>

    <script type="text/javascript" src="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/modernizr/2.8.3/modernizr.js"></script>
    <script type="text/javascript">
        console.log(Modernizr.testAllProps('objectFit','cover'));
    </script>
</body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.