[mod_rewrite] maximum number of internal redirects reached

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Terence Hersbach

Terence Hersbach

11/11/2008 21:51:00
Quote Anchor link
Op een webserver draai ik met succes het volgende htacces bestand, maar als ik het lokaal draai, krijg ik ondergenoemde foutmelding.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
RewriteEngine           On

# variabelen per
RewriteRule             ^.*$    -    [C,E=SITES_ROOT:/Developer/www]

# voorwaarde: alle aanvragen (inclusief _GET's)
RewriteCond        %{REQUEST_URI}                ^(/.*)

# voorwaarde: welke geen bestaande -file of -directory zijn
RewriteCond        %{ENV:SITES_ROOT}/%{SERVER_NAME}%1     !-d
RewriteCond        %{ENV:SITES_ROOT}/%{SERVER_NAME}%1     !-f

RewriteCond        %{ENV:SITES_ROOT}/www.%{SERVER_NAME}%1     !-d
RewriteCond        %{ENV:SITES_ROOT}/www.%{SERVER_NAME}%1     !-f

# herschrijven naar framework
RewriteRule        .*                     %{ENV:SITES_ROOT}/CMS_MAP%1         [L]

Geeft bij mij de volgende melding in m'n acces log:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 0/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 1/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 2/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 3/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 4/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 5/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 6/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 7/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 8/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 9/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [debug] mod_rewrite.c(1788): [client 127.0.0.1] mod_rewrite's internal redirect status: 10/10., referer: http://domein.local/
[Tue Nov 11 21:47:57 2008] [error] [client 127.0.0.1] mod_rewrite: maximum number of internal redirects reached. Assuming configuration error. Use 'RewriteOptions MaxRedirects' to increase the limit if neccessary., referer: http://domein.local/


Weet iemand of dit toevallig met een instelling te maken kan hebben van je webserver oid? Ik kan er weinig over terug vinden hoe ik dit op kan lossen..

edit: het probleem zit hem in de laaste rewriterule in m'n htaccess-bestand, want als ik die escape, krijg ik geen internal error
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 08:47:51
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/11/2008 21:53:00
Quote Anchor link
In je log staat dit:
Quote:
Use 'RewriteOptions MaxRedirects' to increase the limit if neccessary.
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

11/11/2008 21:56:00
Quote Anchor link
Deze heb ik al een keer op 100 gezet, maar dat helpt ook niet, want dan krijg ik 100 keer de debug regel. Het lijkt erop dat hij niet de cms_map 'haalt', maar gewoon wilt blijven linken naar de map waar hij nu in zit.

mappen structuur ziet er zo uit trouwens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
- Developer
  - www
    - CMS_MAP
    - domein.local
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.