Mollie betaaldienst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:03:27
Quote Anchor link
Ik wil Mollie gaan gebruiken en de mollie-feedback, factuur, etc opslaan in mySQL database.
Ik weet dat dit zichtbaar is in het Mollie dashboard, maar de betaler krijgt via mySQl meer rechten en functionaliteiten.
Ik ben op zoek naar wat PHP voorbeeldcode en/of best practice hoe Mollie betalingen te regelen.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:04:52
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:07:31
Quote Anchor link
Heb je al de README.md gezien van hun Github repositories?

https://github.com/mollie/mollie-api-php
Gewijzigd op 11/05/2021 12:07:48 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:11:19
Quote Anchor link
Ja, en ook de voorbeelden toegepast, maar ik wil graag eerst wat meer/betere toepassingen zien/proberen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:19:39
Quote Anchor link
De vraag is meer waar je op vast loopt?

Want het betaalproces, en het ophalen van de betaling zijn twee belangrijke onderdelen bij het doen van een betaling. En die kan je gewoon in die manual vinden.

Daarnaast is er ook een mooie flowchart van het betaalproces.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:19:52 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:24:06
Quote Anchor link
Nou, dit bv. Kies een bank en klik op OK:
https://www.codobyte.com/pim_mollietest/
Niet bang zijn, je gaat niets betalen. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:26:10
Quote Anchor link
Ja, die error kan je makkelijk verklaren.
De waarde (amount) klopt niet in je code. Mogelijk omdat er een komma staat, in plaats van een punt.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:26:39 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:33:00
Quote Anchor link
Nee, er staat een punt en zoals aangegeven moet je values als String posten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$payment
= $mollie->payments->create([
    "amount" => [
      "currency" => "EUR",
      "value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings
    ],
    "method" => \Mollie\Api\Types\PaymentMethod::IDEAL,
    "description" => "Een Test betaling met Mollie in PHP Order #{$orderId}",
    "redirectUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/return.php?order_id={$orderId}",
    "webhookUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/webhook.php",
    "metadata" => [
      "order_id" => $orderId,
    ],

    "issuer" => !empty($_POST["issuer"]) ? $_POST["issuer"] : null,
  ]);

?>
Gewijzigd op 11/05/2021 12:52:26 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/05/2021 12:48:43
Quote Anchor link
"value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings

Haal voor de zekerheid die komma en wat erachter staat eens weg

"value" => "00.01"
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:49:17
Quote Anchor link
OK, blijkt dat "00.01" de fout is, want "0.01" werkt.

Toevoeging op 11/05/2021 12:59:06:

Dank voor jullie support!

Ik blijf openstaan voor goede voorbeelden/best practices...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:08:40
Quote Anchor link
Ik vraag me af wat je nog meer zoekt?
De links naar uitleg heb ik al genoemd. ;-)

Of gaat het meer om de UI/UX?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 13:13:37
Quote Anchor link
Ik ben altijd geinteresseerd in andermans aanpak/ervaring/etc.
Ook OAuth is voor mij een groot raadsel en heb geen idee hoe dit werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:18:18
Quote Anchor link
Hoe het in de theorie werkt wordt hier uitgelegd. Het werkt met tokens die voor korte duur geldig zijn.

En hoe je het moet implementeren kan je vinden in de documentatie van de programmeur.
Gewijzigd op 11/05/2021 13:19:14 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:05:55
Quote Anchor link
@Ariën: Of gaat het meer om de UI/UX?
Ik heb een first payment aangemaakt voor maandelijkse recurring payments, maar in de UI wordt niet automatisch duidelijk voor de klant dat hij hiermee een automatische incasso afgeeft.
Ik werk op dit moment alleen nog in testmode, dus weet niet of er verschil is met een volledig account?
Maar de vraag is: hoe pas ik de formulieren aan die een gebruiker gepresenteerd krijgt vanuit Mollie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 10:29:13
Quote Anchor link
Welk formulier? Zegt de manual daar niks daarover?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:36:11
Quote Anchor link
Het formulier dat zich opent vanuit Mollie nadat de klant zijn bank gekozen heeft.
Natuurlijk kan ik voordat hij iets kiest verklarende tekst tonen maar is het mogelijk de Mollie popup te wijzigen anders dan alleen een eigen logo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:28:34
Quote Anchor link
- Ariën - op 13/05/2021 10:29:13:
Zegt de manual daar niks daarover?


Ik denk dat dit specifieke vragen voor de helpdesk zijn?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 11:39:11
Quote Anchor link
@Zegt de manual daar niks daarover?
heb ik niet kunnen vinden.
Wederom bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:41:07
Quote Anchor link
Volgens mij heb je in de testmode een aparte Mollie-pagina voor debugging. Maar verder is het bij productie als het goed is volledig 'white-label'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.