Mollie betaaldienst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:03:27
Quote Anchor link
Ik wil Mollie gaan gebruiken en de mollie-feedback, factuur, etc opslaan in mySQL database.
Ik weet dat dit zichtbaar is in het Mollie dashboard, maar de betaler krijgt via mySQl meer rechten en functionaliteiten.
Ik ben op zoek naar wat PHP voorbeeldcode en/of best practice hoe Mollie betalingen te regelen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 19:36:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:07:31
Quote Anchor link
Heb je al de README.md gezien van hun Github repositories?

https://github.com/mollie/mollie-api-php
Gewijzigd op 11/05/2021 12:07:48 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:11:19
Quote Anchor link
Ja, en ook de voorbeelden toegepast, maar ik wil graag eerst wat meer/betere toepassingen zien/proberen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:19:39
Quote Anchor link
De vraag is meer waar je op vast loopt?

Want het betaalproces, en het ophalen van de betaling zijn twee belangrijke onderdelen bij het doen van een betaling. En die kan je gewoon in die manual vinden.

Daarnaast is er ook een mooie flowchart van het betaalproces.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:19:52 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:24:06
Quote Anchor link
Nou, dit bv. Kies een bank en klik op OK:
https://www.codobyte.com/pim_mollietest/
Niet bang zijn, je gaat niets betalen. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:26:10
Quote Anchor link
Ja, die error kan je makkelijk verklaren.
De waarde (amount) klopt niet in je code. Mogelijk omdat er een komma staat, in plaats van een punt.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:26:39 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:33:00
Quote Anchor link
Nee, er staat een punt en zoals aangegeven moet je values als String posten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$payment
= $mollie->payments->create([
    "amount" => [
      "currency" => "EUR",
      "value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings
    ],
    "method" => \Mollie\Api\Types\PaymentMethod::IDEAL,
    "description" => "Een Test betaling met Mollie in PHP Order #{$orderId}",
    "redirectUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/return.php?order_id={$orderId}",
    "webhookUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/webhook.php",
    "metadata" => [
      "order_id" => $orderId,
    ],

    "issuer" => !empty($_POST["issuer"]) ? $_POST["issuer"] : null,
  ]);

?>
Gewijzigd op 11/05/2021 12:52:26 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/05/2021 12:48:43
Quote Anchor link
"value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings

Haal voor de zekerheid die komma en wat erachter staat eens weg

"value" => "00.01"
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:49:17
Quote Anchor link
OK, blijkt dat "00.01" de fout is, want "0.01" werkt.

Toevoeging op 11/05/2021 12:59:06:

Dank voor jullie support!

Ik blijf openstaan voor goede voorbeelden/best practices...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:08:40
Quote Anchor link
Ik vraag me af wat je nog meer zoekt?
De links naar uitleg heb ik al genoemd. ;-)

Of gaat het meer om de UI/UX?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 13:13:37
Quote Anchor link
Ik ben altijd geinteresseerd in andermans aanpak/ervaring/etc.
Ook OAuth is voor mij een groot raadsel en heb geen idee hoe dit werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:18:18
Quote Anchor link
Hoe het in de theorie werkt wordt hier uitgelegd. Het werkt met tokens die voor korte duur geldig zijn.

En hoe je het moet implementeren kan je vinden in de documentatie van de programmeur.
Gewijzigd op 11/05/2021 13:19:14 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:05:55
Quote Anchor link
@Ariën: Of gaat het meer om de UI/UX?
Ik heb een first payment aangemaakt voor maandelijkse recurring payments, maar in de UI wordt niet automatisch duidelijk voor de klant dat hij hiermee een automatische incasso afgeeft.
Ik werk op dit moment alleen nog in testmode, dus weet niet of er verschil is met een volledig account?
Maar de vraag is: hoe pas ik de formulieren aan die een gebruiker gepresenteerd krijgt vanuit Mollie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 10:29:13
Quote Anchor link
Welk formulier? Zegt de manual daar niks daarover?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:36:11
Quote Anchor link
Het formulier dat zich opent vanuit Mollie nadat de klant zijn bank gekozen heeft.
Natuurlijk kan ik voordat hij iets kiest verklarende tekst tonen maar is het mogelijk de Mollie popup te wijzigen anders dan alleen een eigen logo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:28:34
Quote Anchor link
- Ariën - op 13/05/2021 10:29:13:
Zegt de manual daar niks daarover?


Ik denk dat dit specifieke vragen voor de helpdesk zijn?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 11:39:11
Quote Anchor link
@Zegt de manual daar niks daarover?
heb ik niet kunnen vinden.
Wederom bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:41:07
Quote Anchor link
Volgens mij heb je in de testmode een aparte Mollie-pagina voor debugging. Maar verder is het bij productie als het goed is volledig 'white-label'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.