Mollie betaaldienst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:03:27
Quote Anchor link
Ik wil Mollie gaan gebruiken en de mollie-feedback, factuur, etc opslaan in mySQL database.
Ik weet dat dit zichtbaar is in het Mollie dashboard, maar de betaler krijgt via mySQl meer rechten en functionaliteiten.
Ik ben op zoek naar wat PHP voorbeeldcode en/of best practice hoe Mollie betalingen te regelen.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 05:35:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:07:31
Quote Anchor link
Heb je al de README.md gezien van hun Github repositories?

https://github.com/mollie/mollie-api-php
Gewijzigd op 11/05/2021 12:07:48 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:11:19
Quote Anchor link
Ja, en ook de voorbeelden toegepast, maar ik wil graag eerst wat meer/betere toepassingen zien/proberen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:19:39
Quote Anchor link
De vraag is meer waar je op vast loopt?

Want het betaalproces, en het ophalen van de betaling zijn twee belangrijke onderdelen bij het doen van een betaling. En die kan je gewoon in die manual vinden.

Daarnaast is er ook een mooie flowchart van het betaalproces.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:19:52 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:24:06
Quote Anchor link
Nou, dit bv. Kies een bank en klik op OK:
https://www.codobyte.com/pim_mollietest/
Niet bang zijn, je gaat niets betalen. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 12:26:10
Quote Anchor link
Ja, die error kan je makkelijk verklaren.
De waarde (amount) klopt niet in je code. Mogelijk omdat er een komma staat, in plaats van een punt.
Gewijzigd op 11/05/2021 12:26:39 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:33:00
Quote Anchor link
Nee, er staat een punt en zoals aangegeven moet je values als String posten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$payment
= $mollie->payments->create([
    "amount" => [
      "currency" => "EUR",
      "value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings
    ],
    "method" => \Mollie\Api\Types\PaymentMethod::IDEAL,
    "description" => "Een Test betaling met Mollie in PHP Order #{$orderId}",
    "redirectUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/return.php?order_id={$orderId}",
    "webhookUrl" => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/webhook.php",
    "metadata" => [
      "order_id" => $orderId,
    ],

    "issuer" => !empty($_POST["issuer"]) ? $_POST["issuer"] : null,
  ]);

?>
Gewijzigd op 11/05/2021 12:52:26 door - Ariën -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

11/05/2021 12:48:43
Quote Anchor link
"value" => "00.01", // You must send the correct number of decimals, thus we enforce the use of strings

Haal voor de zekerheid die komma en wat erachter staat eens weg

"value" => "00.01"
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 12:49:17
Quote Anchor link
OK, blijkt dat "00.01" de fout is, want "0.01" werkt.

Toevoeging op 11/05/2021 12:59:06:

Dank voor jullie support!

Ik blijf openstaan voor goede voorbeelden/best practices...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:08:40
Quote Anchor link
Ik vraag me af wat je nog meer zoekt?
De links naar uitleg heb ik al genoemd. ;-)

Of gaat het meer om de UI/UX?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

11/05/2021 13:13:37
Quote Anchor link
Ik ben altijd geinteresseerd in andermans aanpak/ervaring/etc.
Ook OAuth is voor mij een groot raadsel en heb geen idee hoe dit werkt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/05/2021 13:18:18
Quote Anchor link
Hoe het in de theorie werkt wordt hier uitgelegd. Het werkt met tokens die voor korte duur geldig zijn.

En hoe je het moet implementeren kan je vinden in de documentatie van de programmeur.
Gewijzigd op 11/05/2021 13:19:14 door - Ariën -
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:05:55
Quote Anchor link
@Ariën: Of gaat het meer om de UI/UX?
Ik heb een first payment aangemaakt voor maandelijkse recurring payments, maar in de UI wordt niet automatisch duidelijk voor de klant dat hij hiermee een automatische incasso afgeeft.
Ik werk op dit moment alleen nog in testmode, dus weet niet of er verschil is met een volledig account?
Maar de vraag is: hoe pas ik de formulieren aan die een gebruiker gepresenteerd krijgt vanuit Mollie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 10:29:13
Quote Anchor link
Welk formulier? Zegt de manual daar niks daarover?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 10:36:11
Quote Anchor link
Het formulier dat zich opent vanuit Mollie nadat de klant zijn bank gekozen heeft.
Natuurlijk kan ik voordat hij iets kiest verklarende tekst tonen maar is het mogelijk de Mollie popup te wijzigen anders dan alleen een eigen logo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:28:34
Quote Anchor link
- Ariën - op 13/05/2021 10:29:13:
Zegt de manual daar niks daarover?


Ik denk dat dit specifieke vragen voor de helpdesk zijn?
 
Cor Zelf

Cor Zelf

13/05/2021 11:39:11
Quote Anchor link
@Zegt de manual daar niks daarover?
heb ik niet kunnen vinden.
Wederom bedankt!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2021 11:41:07
Quote Anchor link
Volgens mij heb je in de testmode een aparte Mollie-pagina voor debugging. Maar verder is het bij productie als het goed is volledig 'white-label'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.