Mollie betaling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »
Willem R

Willem R

24/06/2015 11:27:18
Quote Anchor link
Ik heb hier een stuk code van de mollie api (werkend), het enige probleem is dat maakt niet uit welke status de betaling heeft hij altijd op de pagina terecht komt waarop op staat dat degene betaald heeft, dit wil ik tegenhouden, maar ik kom niet echt uit de uitleg van Mollie op hun website uit.. Misschien weet iemand het hier meteen en zou hij/zij dat uit kunnen leggen?



<code>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
<?php
session_start();
/*
 * Example 1 - How to prepare a new payment with the Mollie API.
 */

setcookie("TestCookie", $_POST['naam']);
 $_SESSION['post-data']=$_POST['naam'];
 $gegevens = $_SESSION['post-data'];
$str = explode("/", $gegevens);
setcookie("aantal", $_POST['aantaltickets']);
$aantal = $_POST['aantaltickets'];
setcookie("email", $_POST['email']);
setcookie("mailadres", $_POST['mailadres']);
setcookie("onderwerp", $_POST['onderwerp']);
setcookie("inhoud", $_POST['inhoud']);
setcookie("username", $_POST['username']);
setcookie("adres", $_POST['adres']);
setcookie("email", $_POST['email']);

 
try
{
    /*
     * Initialize the Mollie API library with your API key.
     *
     * See: https://www.mollie.com/beheer/account/profielen/
     */

require "mollie/src/Mollie/API/Autoloader.php";

/*
 * Initialize the Mollie API library with your API key.
 *
 * See: https://www.mollie.com/beheer/account/profielen/
 */

$mollie = new Mollie_API_Client;
$mollie->setApiKey("test_AVYz3uwjppq9XCuKbecdAHtQ7hTw2C");

    /*
     * Generate a unique order id for this example. It is important to include this unique attribute
     * in the redirectUrl (below) so a proper return page can be shown to the customer.
     */

    $order_id = time();

    /*
     * Determine the url parts to these example files.
     */

    $protocol = isset($_SERVER['HTTPS']) && strcasecmp('off', $_SERVER['HTTPS']) !== 0 ? "https" : "http";
    $hostname = $_SERVER['HTTP_HOST'];
    $path     = dirname(isset($_SERVER['REQUEST_URI']) ? $_SERVER['REQUEST_URI'] : $_SERVER['PHP_SELF']);

    /*
     * Payment parameters:
     *   amount        Amount in EUROs. This example creates a € 10,- payment.
     *   description   Description of the payment.
     *   redirectUrl   Redirect location. The customer will be redirected there after the payment.
     *   metadata      Custom metadata that is stored with the payment.
     */

    $payment = $mollie->payments->create(array(
        "amount"       => $str[count($str)-5]*$aantal + $str[count($str)-11]*$aantal,
        "description"  => "Your ticket(s) payment",
        "redirectUrl"  => "{$protocol}://{$hostname}{$path}/index2.php?order_id={$order_id}",
        "metadata"     => array(
            "order_id" => $order_id,
        ),
    ));


    /*
     * In this example we store the order with its payment status in a database.
     */

    database_write($order_id, $payment->status);

    /*
     * Send the customer off to complete the payment.
     */

    header("Location: " . $payment->getPaymentUrl());
}

catch (Mollie_API_Exception $e)
{

    echo "API call failed: " . htmlspecialchars($e->getMessage());
}



/*
 * NOTE: This example uses a text file as a database. Please use a real database like MySQL in production code.
 */

function database_write ($order_id, $status)
{

    $order_id = intval($order_id);
    $database = dirname(__FILE__) . "/orders/order-{$order_id}.txt";

    file_put_contents($database, $status);
} <
/code>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 01:18:11
 
Daan Slagter

Daan Slagter

24/06/2015 11:43:35
Quote Anchor link
Je moet controleren wat de status is en op basis daarvan stuur je iemand door naar een bepaalde pagina zo heb ik het gedaan.
 
Willem R

Willem R

24/06/2015 11:50:11
Quote Anchor link
Oke dat begrijp ik zoals dit eigenlijk :
<code>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php if ($payment->isPaid())
{
  
}

elseif (! $payment->isOpen())
{
    
}

?>

</code>

maar waar moet ik dat in mn bestaande code neerzetten? Want de redirect url die ik daar heb staan is de redirect van wanneer het gelukt is. Thanks btw
Gewijzigd op 24/06/2015 12:00:30 door Willem R
 
Daan Slagter

Daan Slagter

24/06/2015 13:14:26
Quote Anchor link
Ik controleer het op de volgende manier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($payment->status == "paid"){
//Update met als status betaald.
}
elseif($payment->status == "open"){
//Update met als status open.
}
elseif($payment->status == "expired"){
//Update met als status expired.
}
?>


Deze code heb ik in mijn return/redirect page staan, de return wordt altijd aangeroepen ook als een betaling verloopt of mislukt.
Gewijzigd op 24/06/2015 13:27:18 door Daan Slagter
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/06/2015 13:35:28
Quote Anchor link
redirectUrl Redirect location. The customer will be redirected there after the payment.

Op die pagina zul je het payment object (opnieuw) moeten creeren en dan de status controleren, lijkt mij?

Er zijn ongetwijfeld voorbeelden van hoe deze hele flow er in de praktijk uitziet?

EDIT: wellicht wil je of een moderator je API key verwijderen uit je post...
Gewijzigd op 24/06/2015 13:37:01 door Thomas van den Heuvel
 
Daan Slagter

Daan Slagter

24/06/2015 13:53:06
Quote Anchor link
Ja idd Thomas zo werkt het je moet dan opnieuw het payment object creeren en dan de status controleren, die api key is een test key waar je toch niks mee kunt.
 

24/06/2015 14:37:48
Quote Anchor link
Zelf ook bezig met Mollie en een shop.
Ik zou $order_id = time(); niet gebruiken maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$order_id
= time() . '-' . mt_rand();
?>


En die API key maakt niet heel veel uit, het is maar een test API key waar je niets mee kan eigenlijk.

Als de payment niet juist is gegaan toon ik een andere file.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$viewfile
= 'thankyou';

if (false === $payment->isPaid()) {
     $viewfile = 'wentwrong';
}


$this->display($this->load->view(
    'order/' . $viewfile,
    $data, true)
);

?>


Ik gebruik een framework maar de gedachte blijft hetzelfde.
 
Willem R

Willem R

24/06/2015 15:42:28
Quote Anchor link
Thanks allen, ik ga kijken of ik eruit kom en hou jullie op de hoogte!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.