[MooTools Ajax] Alléén in FireFox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

JunkieXP

JunkieXP

21/04/2008 11:00:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende stukje code geschreven en dat werkt tot dusver vlekkeloos....in FireFox, zowel in IE6 als IE7 als Opera 8 wordt er geen moment Code weggeschreven, het load icoontje wordt simpelweg nooit vervangen door de daadwerkelijke request terwijl dit in FF2 wel degelijk gebeurt. Iemand enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    var divContent = $('showPrice').empty().addClass('loadingAjax');
    
    var requestedAjax = new Ajax(url, {method: 'get',
            onComplete: function(responseXML){throwToDivs(responseXML), divContent.removeClass('loadingAjax')}})
    .request();
 
PHP hulp

PHP hulp

17/04/2024 00:28:23
 
Harmen

Harmen

21/04/2008 12:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
var divContent = $('showPrice').empty().addClass('loadingAjax');
    
    var requestedAjax = new Ajax(url, {
            method: 'get',
            onComplete: function(responseXML){
                throwToDivs(responseXML);
                divContent.removeClass('loadingAjax');
            }
    })
    .request();
 
JunkieXP

JunkieXP

21/04/2008 13:36:00
Quote Anchor link
Humm het lijkt erop dat ik helemaal vergeten ben dat de XML Parser in IE niet naar behoren werkt en dus is hij nooit Complete.

Iemand die wel een Valid XML parser
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door JunkieXP
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.