mouse over berichtje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 18:16:00
Quote Anchor link
hallo,

ik ben al ff opzoek naar een mouse over systeem.

dat als je met de muis over een plaatje(of link) gaat dat er dan een popup bij je muis staat. en als je ervan af gaat dan verdwijnd die popup.

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:45:38
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

07/04/2008 18:23:00
Quote Anchor link
beetje googlen help ook.
 
Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 19:06:00
Quote Anchor link
dat werkt niet bij mij:S

ik gebruik nu deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<html>
<head>
...
<script type="text/javascript">
var txt1 = "This is the text of the first tooltip";

function TooltipTxt(n)
{
    return "This is the text of the " + n + " tooltip";
}
</script>
</head>
<body>
<script type="text/javascript" src="wz_tooltip.js"></script>
...
<a href="a.htm" onmouseover="Tip(txt1)" onmouseout="UnTip()">Link 1</a>
...
<a href="b.htm" onmouseover="Tip(TooltipTxt('second'))" onmouseout="UnTip()">Link 2</a>
...
<a href="c.htm" onmouseover="Tip(TooltipTxt('third'))" onmouseout="UnTip()">Link 3</a>
...
</body>
</html>


wat is hier fout aan?
 
Wouter K

Wouter K

07/04/2008 19:16:00
Quote Anchor link
Heb je wz_tooltip.js zelf ook ?
 
Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 19:17:00
Quote Anchor link
ja die heb ik toegevoegd. staat in de zelfde map.
 
Wouter K

Wouter K

07/04/2008 19:19:00
Quote Anchor link
Werkt dan nu toch wel ?
Dus je moet ook nog de ... weghalen ?
 
Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 19:22:00
Quote Anchor link
kijk hier maar, hij doet het namelijk niet:
http://ccb1c.cc.funpic.org/fout.php
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

07/04/2008 19:32:00
Quote Anchor link
Ik gebruik hem zelf ook, bij mij werkt hij perfect.
 
Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 19:33:00
Quote Anchor link
maar doet die pagina die ik postte het wel bij jullie\jouw?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

07/04/2008 19:38:00
 
Superwauwie

superwauwie

07/04/2008 19:39:00
Quote Anchor link
hij doet het al.. ik had een oude zag ik:S ik moest 3 bestandjes hebben ik had een oudere versie;)
 
- SanThe -

- SanThe -

07/04/2008 19:43:00
Quote Anchor link
superwauwie schreef op 07.04.2008 19:22:
kijk hier maar, hij doet het namelijk niet:
http://ccb1c.cc.funpic.org/fout.php

Dit werkt bij mij gewoon.
 
Wouter K

Wouter K

07/04/2008 20:04:00
Quote Anchor link
Werkt hier ook !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.