mouseover stop slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 08:55:21
Quote Anchor link
Ik heb een navigatie met knoppen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
var initList = setInterval(function() {
                currentSlide += 1;
                currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                juisteslide = currentSlide + 1;
                var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
            }, 5000);
            
            $('.kc-item').mouseover(function() {
                clearInterval(initList);
            }).mouseout(function() {
                initList = setInterval(function() {
                    currentSlide += 1;
                    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                    juisteslide = currentSlide + 1;
                    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
                }, 5000);
            })


Om de 5 seconden triggert hij de click en gaat naar de volgende slide.
Als ik een mouseover die, dan blijft hij de click triggeren.

Als ik de $(".kc-nav-wrap div").off("click"); gebruik bij mouseover, dan kan stop de slider wel , maar kan deze niet meer terugzetten.

Weet iemand hoe dit op te lossen is?

MVG

Daniel
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:03:16
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 09:13:28
Quote Anchor link
Ik zie sowieso al een paar gekke dingen, maar zonder de HTML erbij wordt het wel erg lastig om je hier tips over te geven.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 10:54:29
Quote Anchor link
Hier de html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<div class="kc-wrap" style="perspective: 1e+10px;">
   <div class="kc-horizon" style="position: absolute; top: 50%; width: 800px; perspective: 1500px; transform-style: preserve-3d; perspective-origin: 50% 0px; left: 180px; transform: scaleX(1.4355) scaleY(1.4355); visibility: visible;"><div class="kc-item" data-cc-item-key="8" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(6.83761px) rotateY(-20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg" alt="WIJN 29-03 TM 05-09" fid="351" title="WIJN" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="1" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(143.536px) rotateY(-10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg" alt="508 SW 25-01 TM 05-09" fid="415" title="508 SW" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item kc-front-item" data-cc-item-key="2" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 500; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(0px) translateX(311px) rotateY(0deg) rotateX(0deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg" alt="Rifter 25-01 TM 05-09" fid="414" title="Rifter" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="3" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(478.464px) rotateY(10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg" alt="508 Berline 25-01 TM 05-09" fid="410" title="508 Berline" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="4" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(615.162px) rotateY(20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg" alt="Menu 13-01 TM 05-09" fid="356" title="Menu" linkurl="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="812" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="5" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(695.982px) rotateY(30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg" alt="Foodmaster Menu 17-03 TM 05-09" fid="354" title="Foodmaster Menu" linkurl="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="712" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="6" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: -51; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-550px) translateX(706.075px) rotateY(41.25deg) rotateX(-18.3333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg" alt="BBQ \u0026 Terras 29-03 TM 05-09" fid="353" title="BBQ \u0026 Terras" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="7" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(-73.9821px) rotateY(-30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg" alt="Non Food 29-03 TM 05-09" fid="352" title="Non Food" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div></div><div class="kc-nav-wrap" style="right: 15px; bottom: 15px;"><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="0"></div><div class="kc-nav-button active" data-kc-but-num="1"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="2"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="3"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="4"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="5"></div>
        </div>
Gewijzigd op 20/05/2023 11:11:04 door Daniel van Seggelen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 17:20:16
Quote Anchor link
Ok. Ik heb je JavaScript iets aangepast, zodat de timer weer begint te lopen op het mouseout event. Ik heb de naamgeving van je variabelen niet aangepast, maar raad je aan om dat wel te doen. Bijvoorbeeld "initList" is een beetje raar. De functie setInterval in JavaScript geeft een timer id terug, dus iets als "timerIdList" zou beter zijn. Anyhow, hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
let currentSlide = 0;

const handleList = () => {
    currentSlide += 1;
    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
    juisteslide = currentSlide + 1;
    console.debug('initList', currentSlide, juisteslide);
    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
    console.debug($list);
    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
};

var initList = setInterval(handleList, 5000);

$('.kc-item').mouseover(function() {
    console.debug('mouseover');
    clearInterval(initList);
}).mouseout(function() {
    console.debug('mouseout');
    initList = setInterval(handleList, 5000);
})
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2023 12:28:19
Quote Anchor link
Welnee joh, ben je gek, niks te danken hoor ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/05/2023 14:22:26
Quote Anchor link
Goed bezig Koehoorn! ;-)

(Helaas heeft niet iedereen het fatsoen om nog even iets te laten horen nadat 'de buit' binnen is.)
 
Pauline Lacorde

Pauline Lacorde

18/07/2023 10:00:25
Quote Anchor link
Zur Ergänzung ;)

Het lijkt erop dat je de setinterval functie wilt stoppen wanneer de muis over het element zweeft, en hervat als de muis niet langer over het element zweeft. Dit wordt meestal gedaan door de clearInterval functie te gebruiken wanneer de muis over het element zweeft, en setInterval opnieuw te instellen wanneer de muis eruit zweeft.

Het ziet er naar uit dat je code al vrijwel het juiste doet - maar het kan zijn dat er iets misgaat met de scope van de initList variabele, of met de logica van de muisevenementen.

In plaats van de setInterval functie te herhalen in je mouseout functie, kun je misschien een aparte functie maken die de interval instelt, en deze aanroepen wanneer nodig.

function startSlideShow() {
return setInterval(function() {
currentSlide += 1;
currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
juisteslide = currentSlide + 1;
var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
$('#text-description').text($list.attr('alt'));
$(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
}, 5000);
}

var initList = startSlideShow();

$('.kc-item').hover(function() {
// stop slideshow on mouse over
clearInterval(initList);
}, function() {
// start slideshow on mouse out
initList = startSlideShow();
});
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2023 10:57:35
Quote Anchor link
Code door Google Translate halen is niet slim. CurrentSlide v.s. juisteslide.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/07/2023 03:47:38
Quote Anchor link
uhmm, niets is door google translate gehaald hoor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2023 06:26:36
Quote Anchor link
Je hebt gelijk...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.