mp3 tracker

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »
Mark D

Mark D

01/05/2007 09:18:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben bezig met een layout voor een online shop voor mp3 spelers. Ik heb alles al gemaakt, maar voor het menu heb ik geen inspiratie meer.
Ik wil daar een beetje de kleuren in laten terug komen van de header, maar ik weet niet hoe ik dat in de huidige stijl kan houden. Heeft iemand hier een goed idee daarvoor?

Afbeelding

Oja, ook wil ik wel eens wat meningen horen over wat ik nu heb.

Alvast bedankt,
Mark
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:37:03
 
- wes  -

- wes -

01/05/2007 09:26:00
Quote Anchor link
erg mooi, lekker luchtig!
 
Thijs X

Thijs X

01/05/2007 10:02:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit!
Kleuren van de header komen naar mijn mening genoeg terug in de rest van het design.
Alleen dat de text "Gezocht Op" 2 verschillende kleuren zijn stoord me een beetje.
 
Mark D

Mark D

01/05/2007 10:05:00
Quote Anchor link
Stoort die text je alleen daar, of ook bij beste koop e.d.

Ik ben een beetje bang dat het te saai wordt als ik het menu hetzelfde doe als content vakjes. Dan krijg je zo'n saai geheel denk ik. Hoe kan ik dat voorkomen?
 
- -

- -

01/05/2007 10:08:00
Quote Anchor link
Wow, een IPod Nano van 30GB, die wil ik ook wel :P

Ziet er goed uit. Het menu moet je gewoon met dezelfde borders doen (duh :P), en dan nog een aanbieding erin, net als bovenin, en je winkelmandje eventueel. Verder gewoon dezelfde stijl aanhouden.

Trouwens, het is "2 resultaten" of "2 producten gevonden", en niet "2 resultaten gevonden" :P Klein detail...

Keep up the good work verder! (Y)
 
Mark D

Mark D

01/05/2007 10:14:00
Quote Anchor link
Ik zal eens wat gaan proberen met het menu, resultaat post ik zometeen wel.
 
Thijs X

Thijs X

01/05/2007 10:18:00
Quote Anchor link
Mark schreef op 01.05.2007 10:05:
Stoort die text je alleen daar, of ook bij beste koop e.d.

Ik ben een beetje bang dat het te saai wordt als ik het menu hetzelfde doe als content vakjes. Dan krijg je zo'n saai geheel denk ik. Hoe kan ik dat voorkomen?


Alleen daar imo, bij "Beste Koop" etc staat het mooi.
 

01/05/2007 10:26:00
Quote Anchor link
Ik vind het menu met header goed zo.
Ziet er leuk, strak uit.
Dan komt rechts dat enorm grote zoek ding in beeld (vind ik al erg storrend).
Dan staat iets verder naar onder weer zo'n grijsvlak, die nog meer aandacht op eist, nog storrender. De bovenkant is één druk stuk in mijn ogen en aangezien ik net ben op gestaan irriteerd mij dat mate loos.

Dan staat er [red]gezocht[/red][yellow]op[/yellow] waarbij ik die op dezelfde kleur zal geven als gezocht.

Dan zie ik weer allemaal blokken, vind ik vrij onoverzichtelijk.
 
Thijs X

Thijs X

01/05/2007 10:28:00
Quote Anchor link
Webmakerij schreef op 01.05.2007 10:26:
Ik vind het menu met header goed zo.
Ziet er leuk, strak uit.
Dan komt rechts dat enorm grote zoek ding in beeld (vind ik al erg storrend).
Dan staat iets verder naar onder weer zo'n grijsvlak, die nog meer aandacht op eist, nog storrender.


Ik neem aan dat het de bedoeling is dat het aandacht op eist! Omdat je wilt dat mensen naar die MP3 spelers kijken ;)


* Typo *
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/05/2007 10:38:00
Quote Anchor link
Tip van een design noob :

Onmouseover de kleur van je menutekst gelijk maken aan je header kleur en verder zo laten?
 
Mark D

Mark D

01/05/2007 10:43:00
Quote Anchor link
@Webmakerij
Je vindt dus de vakken vlak bij de header het meest storend? Zouden deze rustiger worden als ik deze dezelfde achtergrondkleur geef als de content?

Edit:
Layout incl menu ook klaar:
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 
Thijs X

Thijs X

01/05/2007 11:02:00
Quote Anchor link
Zou voor de footer dezelfde kleuren gebruiken als het menu.

Edit:
Ja je hebt gelijk, lijkt net of bovenkant donkerder is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Thijs X
 
Mark D

Mark D

01/05/2007 11:04:00
Quote Anchor link
Dat is het toch ook?
 

01/05/2007 11:11:00
Quote Anchor link
Ja die vind ik het meest storrend daarnaast vind ik de hoeveelheid vlakken te veel -> te druk.
 
Ponzi

Ponzi

01/05/2007 11:22:00
Quote Anchor link
Leuk en luchtig ! Het menu vind ik wel een beetje 'saai'. Misschien de footer in het klein er terug laten komen bij de kopjes? Of een lijntje in kleur onder de kopjes ofzo?
 
Mark D

Mark D

01/05/2007 11:35:00
Quote Anchor link
@ponzi
Die lijntjes heb ik al eens geprobeerd, maar omdat ik alleen dat rood in het menu heb stond oranje er niet. Maar als ik dat rode deed voegde het niet echt iets toe.

Edit:
Vakken in en net onder de header hebben nu dezelfde stijl als het menu en content:
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.