Mscripting - CMS systeem BETA

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Etienne martens

etienne martens

21/11/2011 19:03:55
Quote Anchor link
Wie kan mij helpen om dit werkzaam tekrijgen.

als ik pagina's toevoeg en op actief zet krijg ik deze pagina's niet te zien

plaese help

http://etienne.lgnas.com/

gebruiker en wachtwoord is demo
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:00:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2011 19:10:05
Quote Anchor link
Can't reproduce?
 
Etienne martens

etienne martens

21/11/2011 19:10:45
Quote Anchor link
???????


Toevoeging op 21/11/2011 19:12:40:

wat bedoel je precies aar mijn engels is niet zo best
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2011 19:14:17
Quote Anchor link
Ik kan het niet reproduceren, het werkt hier dus gewoon?

Wel erg lastig dat je als relatief pad voor je layout naar je eigen netwerk verwijst die wij niet kunnen zien (192.168.2.5 = LAN IP)).
Pssst. translate.google is je vriend ;)
Gewijzigd op 21/11/2011 19:15:51 door - Ariën -
 
Etienne martens

etienne martens

21/11/2011 19:17:26
Quote Anchor link
kun je mij helpen dat het voor mij ook werkt,want ik zie wat jij hebt toegevoegd maar als ik er op klik kan hij de pagina niet vinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2011 19:18:05
Quote Anchor link
Kan je niet even je relatieve pad aanpassen? 192.168.2.5 is uiteraard voor ons niet beschikbaar. Waarscijnlijkd us ook niet voor jouw.

Ik weet niet wat er bij jouw gebeurt als je op die link klikt.
Gewijzigd op 21/11/2011 19:18:47 door - Ariën -
 
Etienne martens

etienne martens

21/11/2011 19:22:08
Quote Anchor link
ik krijg gewoon mijn site tezien als ik op http://etienne.lgnas.com klik en als ik dan op jou toegevoegde link klik

http://etienne.lgnas.com/pagina/3/kattekattekattekattekat/

krijg ik kan pagina niet vinden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2011 19:26:07
Quote Anchor link
Blijkbaar mist er nog een .htaccess file vanwege de mod_rewrite? Of het zou kunnen dat deze via pagina.php werkt?
 
Etienne martens

etienne martens

21/11/2011 19:32:30
Quote Anchor link
hier heb ik de bestanden gedownload

http://www.phphulp.nl/php/script/php-algemeen/mscripting-cms-systeem/1582/

Toevoeging op 21/11/2011 19:39:28:

ik heb een leesmij bestand maar daar snap ik niet echt van wat ik moet doen


********************* MarPHP - CMS systeem *********************
----------------------------------------------------------------


Bedankt voor het downloaden van Mscripting - CMS systeem. In dit
bestand staat uitgelegd in stappen hoe je het systeem makkelijk
kan installeren en zo ook op
je website kan laten weergeven.

Stap 1: Upload alle bestanden naar je website.


Stap 2: Nu je alles geupload hebt ga je naar admin/mysql.php en
wijzig je het bestand naar je eigen database gegevens.


Stap 3: Nu je de database gegevens hebt ingevuld, ga je naar
/instellingen.php en vul het in naar eigen keus.


Stap 4: Nu is het mogelijk de installatie te starten waarbij de
Mysql tabellen naar de database geimporteerd worden.
Ga dus naar
install.php en verloop alle stappen daar verder.

We hopen dat uw veel plezier heeft met het CMS systeem waardoor
uw website makkelijk
onderhouden kan worden.

EXTRA:

Wilt u bijvoorbeeld een PHP pagina op uw site erbij? Dit
kan u niet maken via de 'pagina maken' in de admin van het CMS.

Dit zal in latere versies van het systeem komen. Indien je toch
een PHP pagina wilt hebben, maak dan een bestand in de content
genaamd
bijvoorbeeld pag.php en doe dan dit:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("include/header.php");
?>


<h1>Pagina</h1>

Hier je script!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include("include/footer.php");
?>


Ga daarna naar include/menu.php en voeg dit erbij:
<a href="pag.php">Pagina</a><br />

JE EIGEN LAYOUT:

Wil je je eigen layout in het systeem hebben? Dat kan als volgt:

Alles wat boven de content tekst staat zet je in de header.php,
alles wat onder de content tekst staat zet je in de footer.php
bestand.

Op de plek waar je je website titel wilt hebben doe je:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $websitenaam; ?>


Indien u nog vragen heeft over het systeem, iets niet lukt of
bijvoorbeeld ideeën heeft, kom dan gerust langs op marnixpeters.nl
en mail via het contact formulier.

Met vriendelijke groet,

Marnix Peters


kun je mij meschien helpen hiermee
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2011 19:41:44
Quote Anchor link
kan Marnix dat dan niet ;-)?

Ik vermoed dat je geen .htaccess in je directory hebt staan?
Welke webserver gebruik je?
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

21/11/2011 19:43:59
Quote Anchor link
ps. je weet dat het script al meer dan 3 jaar oud is en toen was hij ook al niet goed/veilig verklaard dus ik neem aan dat het na die jaren er niet echt beter op geworden is...

Ik zou proberen om een wat meer recente versie te vinden of er zelf 1tje te maken.
 
Bram Boos

Bram Boos

21/11/2011 21:49:32
Quote Anchor link
In het geval van de TS raad ik aan om Joomla of Wordpress te installeren. Deze paketten hebben meer functies dan je zelf kunt verzinnen en helemaal niet moeilijk om layouts toe te voegen.

Mocht je toch door willen gaan met het huidige CMS systeem dan raad ik aan om een beveiligingsexpert in te schakelen wie het script helemaal veilig kan maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2011 21:57:57
Quote Anchor link
Van waar vernemen jullie dat dit script niet veilig is?
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

21/11/2011 22:12:49
Quote Anchor link
beste Aar

lees is wat comments van bijvoorbeeld: Klaasjan Boven, kees Schepers, Geert en iets wat meer dan 3 jaar oud is kan je er eigenlijk een beetje vanuit gaan als het goed geschreven is dat sommige zaken nu toch verbeterd zijn dan wel verouderd zijn...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2011 22:21:09
Quote Anchor link
En leven jullie soms al in 2013 ;-)?

De laatste update was in: 03-03-2010... Valt nog best wel mee.
Gewijzigd op 21/11/2011 22:21:46 door - Ariën -
 
Kees Schepers

kees Schepers

21/11/2011 22:29:45
Quote Anchor link
Marco PHPJunkie op 21/11/2011 22:12:49:
beste Aar

lees is wat comments van bijvoorbeeld: Klaasjan Boven, kees Schepers, Geert en iets wat meer dan 3 jaar oud is kan je er eigenlijk een beetje vanuit gaan als het goed geschreven is dat sommige zaken nu toch verbeterd zijn dan wel verouderd zijn...


Waar is mijn reactie? :p

Sorry misvatting! Had mijn reactie niet gezien op de script pagina.
Gewijzigd op 21/11/2011 22:30:36 door kees Schepers
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

21/11/2011 22:40:17
Quote Anchor link
ja oke als het echt 2010 is valt het nog wel mee maar die heb ik nog niet zien staan...

en heb nu net even naar de code gekeken en er zijn nog wel een aantal dingen die 'beter/anders' kunnen:
onnodige vars aanmaken
overbodig include...
select * from .....
geen checks op $_post['id']....
"mysql"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.