MSN adres toevoegen in website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bernardo

Bernardo

16/02/2006 19:34:00
Quote Anchor link
Msn adressen toevoegen met een link in een website.

Ik heb het hele internet afgezocht naar een werkend script. Uiteindelijk geen 1, de één had errors en de andere deed gewoon niks.

Hebben jullie een oplossing?

Alvast bedankt,
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:19:31
 
Han eev

Han eev

16/02/2006 19:36:00
Quote Anchor link
Het kan dus gewoon niet ;)
 
Bernardo

Bernardo

16/02/2006 19:54:00
Quote Anchor link
Nee, ik denk het dan. Ik vind wel een andere oplossing.
 
Harmen

Harmen

16/02/2006 19:55:00
Quote Anchor link
Ik denk dat dat niet met php alleen gaat én ik denk dat het niet kan.. misschien moet je nog wat andere forums bij langs gaan?
 
Bernardo

Bernardo

16/02/2006 21:29:00
Quote Anchor link
Nou, het is goed.... ben er nu al zolang mee bezig geweest. Ik heb het nu zo gemaakt dat ze een privé bericht krijgen en naar hun inbox verstuurd worden als ze klikken op het msn icoontje.
 
Niels Beckers

Niels Beckers

16/02/2006 21:41:00
Quote Anchor link
en wat is net je bedoeling?
 
Bernardo

Bernardo

16/02/2006 21:47:00
Quote Anchor link
Nou ik wou een link maken, en als mensen erop klikken voegen ze dat MSN adres toe.. (aan MSN zelf dus) :D
 
Huh bla

Huh bla

16/02/2006 22:00:00
Quote Anchor link
is mogelijk, heb nl msn 8.0 en daar heb ik een optie met de naam:

"mensen mogen aan mijn contactpersonenlijst worden toegevoegd door een link op het internet"

ik weet alleen niet hoe

Post hier het script is wat je gevonden had maar errors gaf
 
Bernardo

Bernardo

16/02/2006 22:19:00
Quote Anchor link
Quote:
<OBJECT
classid="clsid:FB7199AB-79BF-11d2-8D94-0000F875C541"
codeType=application/x-oleobject
id=toevoegen
width=0
height=0>
</OBJECT>
<script language="JavaScript">
function msntoevoegen(msnadres)
{
toevoegen.LaunchAddContactUI(msnadres);
}
</script>
<a href="javascript:msntoevoegen('[email protected]')">Voeg me
toe!</a>
 
Hipska BE

Hipska BE

16/02/2006 23:15:00
Quote Anchor link
werkt dit?
 
Bernardo

Bernardo

17/02/2006 00:09:00
Quote Anchor link
Nee, het geeft een error Vooraf compileren is uitgeschakeld. En een verwachte error.

Tis maar net hoe ik het erin zette.
 
Rolf Flikker op

Rolf Flikker op

17/02/2006 11:03:00
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

17/02/2006 11:09:00
Quote Anchor link
Het werkt wel, maar niet in FireFox...
Daar zal dan vast wel weer een extensie/plugin voor te downloaden zijn... Maar niet de makkelijkste oplossing :P
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

17/02/2006 11:14:00
Quote Anchor link
Schrikbarend.... ):

Wat als die link geopend wordt in een 'popupvenster', of 'geinclude' wordt als (i)frame.. dé nieuwe manier om emailadressen te achterhalen ):

Ik hoop dat MSN Messenger wel zodanig beveiligd is dat je de toevoeg-actie moet bevestigen ofzo..
 
Rolf Flikker op

Rolf Flikker op

17/02/2006 11:25:00
Quote Anchor link
idd die moet je ook bevestigen, krijgt een schermpje met iets van "Weet je zeker dat [email protected] wil toevoegen aan msn?
let op: geef nooit persoonlijke blablabla"

en voor dat probleem met geen firefox support: laat het dan gewoon helemaal weg, zobijvoorbeeld (alleen internet explorer snapt de links)

<script type="text/javascript">
if ( navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer" ) {
document.write('<a href="msnim:[email protected]">Toevoegeh</a><br />');
document.write('<a href="msnim:[email protected]">Chatteh</a><br />');
document.write('<a href="msnim:[email protected]">Prateh</a><br />');
document.write('<a href="msnim:[email protected]">Kijkeh</a><br />');
}
</script>


edit: ow je bedoelt natuurlijk bevestigen door de eigenaar van het adres,, ff teste,,
Gewijzigd op 17/02/2006 11:27:00 door Rolf Flikker op
 
Bernardo

Bernardo

17/02/2006 15:58:00
Quote Anchor link
@ Rolf, deze werkt?? :D Of mist er nog wat van de code ?
 
Bernardo

Bernardo

17/02/2006 16:23:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt! Hij werkt super!!! :D
 

17/02/2006 16:55:00
Quote Anchor link
Ja maar werkt hij ook bij mensen die geen MSN Messenger maar b.v. Mirande IM+ gebruiken?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

17/02/2006 17:51:00
Quote Anchor link
dan kijk je toch bij msn bij je hotmail emails daaro staat toch ook zoiets van:

voeg deze persoon toe aan je lijst?

als je mischien in de bron kijkt mischien zie je dan wat?


en anders pech:p


groetjes mebus!
 
Rolf Flikker op

Rolf Flikker op

17/02/2006 23:49:00
Quote Anchor link
@ Bernardo Wanneer iemand op die link klikt moet msn messenger aan hebben staan en hij moet msn >= 7.5 hebben, verder werken de links alleen in IE, maar implementaties voor firefox enzo kunne niet lang duren
Gewijzigd op 18/02/2006 00:20:00 door Rolf Flikker op
 
Bernardo

Bernardo

18/02/2006 00:44:00
Quote Anchor link
Ja, dat heb ik ongeveer wel opgelost . :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.