MsSql Multi Select

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »
Stefan

Stefan

28/07/2009 15:39:00
Quote Anchor link
Oke, ik moet dus 3 tables emt elkaar vergelijken, en dan de data fetchen die ik nodig heb, dus dacht ik INNER JOIN, dat moet ik gebruiken.
Maar nu in de MSSQL Management Studio Express geeft die de volgende fout aan(waneer ik de sql code wil verifieren):
Incorrect syntax near the keyboard 'WHERE'.

Dit is dus mijn query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT     a.CID, a.Name, b.CLID, c.CID, c.CLID
FROM         ClanMember c INNER JOIN Clan b INNER JOIN Character a
ON b.CLID = c.CLID AND a.CID = c.CID WHERE c.CLID = 5
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:00:46
 
Jelmer -

Jelmer -

28/07/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Moet die INNER JOIN Clan b niet direct gevolgd worden door ON b.CLID = c.CLID?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
SELECT
    a.CID,
    a.Name,
    b.CLID,
    c.CID,
    c.CLID
FROM
    ClanMember c
INNER JOIN Clan b ON
    b.CLID = c.CLID
INNER JOIN Character a ON
    a.CID = c.CID
WHERE
    c.CLID = 5


* disclaimer: ik heb alleen ervaring met MySQL :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jelmer -
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Ah dankje, de query is geverifieerd in de client, en werkt dus!
 
Johan

johan

28/07/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Maar dan krijgen de andre de waarden van de tabel ClanMember c
En als je de waarde van tabel ClanMember c lager is danwort het ook aangepast
Waarom heb je in je DB meerdere tabel met de zelfde wardes ?
Want mijn is geleerd alles wat dubbel is is over bodeg?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 16:46:00
Quote Anchor link
Omdat CID een automatisch gegenereerd nummer is die een Character ID voor steld.

De CID komt voor in de ClanMember & Character Table voor.

De Character houd specifieke details over de character, zoals XP, level, equipped items enzo.

De ClanMember table houd informatie over de hele clan, maar deze heeft geen namen in de tabel, alleen CID, & CLID (Clan ID), Clan ID staat weer in Clan Tabel, waar ook de naam staat, wins, losses, draws en andere informatie.

Ik wil juist deze informatie allemaal selecteren zodat ik een ranking page kan maken. Clan based, User based, Top-100's, etc.

Maar nu heb ik nog een vraagje
Als ik deze query in een functie gebruik, komt er helemaal geen values uit de array.

Een soort functie staat ook al eerder door mij gepost op het forum, alleen is deze iets aan gepast.

functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
function membRank(){
$membarray = array();
$query = "
SELECT     a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM         ClanMember AS c INNER JOIN
                      Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
                      Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE     (c.CID = "
.$_SESSION['UPCID'].")
"
;
$query = mssql_query($query) or die('Error, query failed');
while($row = mssql_fetch_row($query)){
$membarray[] = array("Name" => colorname($row[0]),
                            "Level" => $row[1],
                            "XP" => $row[4],
                            "Killcount" => $row[2],
                            "Deathcount" => $row[3],
                            "K/D Ratio" => $row[5],
                            "6" => $row[6],
                            "7" => $row[7],
                            "8" => $row[8],
                            "9" => $row[9]);
}

    return $membarray;
}

?>


dan print_r ik de functie, maar staat er alleen
Array ( )
 
Johan

johan

28/07/2009 16:58:00
Quote Anchor link
ziet er goed uit print is $_SESSION['UPCID'] in de function boven aan ?
"is de waarde geset ?"
en dat met print_r bedoelde ik dat je de $row moest prineten dan wet je ale key's die er beschik baar zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door johan
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 17:50:00
Quote Anchor link
oh ja, dat klopt, was vergeten de session functie te runnen die de UPCID zet xD
Eens kijken als het nu werkt
_
Werkte niet, nog steeds lege arrays
En de $row geprint, nog steeds leeg.

En $_SESSION['UPCID'] komt overeen met wat er in de database staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 18:09:00
Quote Anchor link
is het een int of een str "var_bump"

als het een str is

$query = "
SELECT a.CID, a.Name, a. LEVEL, a.XP, a.Killcount, a.Deathcount, b.CLID, c.CID AS Expr1, c.CLID AS Expr2
FROM ClanMember AS c INNER JOIN
Clan AS b ON b.CLID = c.CLID INNER JOIN
Character AS a ON a.CID = c.CID
WHERE (c.CID = '".$_SESSION['UPCID']."')
";
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 18:16:00
Quote Anchor link
Nog steeds lege array

dom dom dom

Bleekt dat ik het probeerde bij een character die geen clan had. Daarom was ie dus leeg! xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Johan

johan

28/07/2009 20:31:00
Quote Anchor link
Oooooow LOL het werkt duss !?
 
Stefan

Stefan

28/07/2009 20:37:00
Quote Anchor link
Ja het werkt xD
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.