Multi dimension Array uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

18/02/2016 13:11:47
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben echt slecht met Array's.
Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik onderstaande array het beste uitlees?

Heb momenteel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
echo '<table>';
  foreach($response as $keys):
    if(!is_array($keys)):
      foreach($keys as $key => $value):
        echo '<tr>';
          echo '<td>'.$key.'</td>';
          echo '<td>'.$value.'</td>';
        echo '</tr>';
      endforeach;
    endif;

  endforeach;
echo '</table>';
?>


Array zelf is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
SimpleXMLElement Object
(
    [Consignment] => SimpleXMLElement Object
        (
            [ConsignmentNumber] => 880618471
            [OriginDepotName] => Zwolle
            [CustomerReference] => RETURN 20160035
            [CollectionDate] => 4 Feb 2016
            [DeliveryTown] => ALMERE
            [DeliveryDate] => 5 Feb 2016
            [DeliveryTime] => 16:19
            [Signatory] => michel
            [SummaryCode] => Delivered
            [Cou-Id-Dest] => Netherlands
            [Cou-Id-Orig] => Netherlands
            [SearchType] => C
            [SearchKey] => 880618471
            [TOPaccountNo] => 245500
            [TOPaccountCouID] => Netherlands
            [SenderaccountNo] => 245500
            [SenderCouID] => Netherlands
            [StatusData] => Array
                (
                    [0] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT DELIVERED IN GOOD CONDITION.
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 16:19
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [1] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => OUT FOR DELIVERY.
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 10:23
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [2] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TNT LOCATION
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 04:42
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [3] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 22:08
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [4] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TRANSIT POINT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 21:53
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [5] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TNT LOCATION
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 21:44
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [6] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 19:59
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [7] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 17:32
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [8] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT ORIGIN DEPOT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 17:31
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [9] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT COLLECTED FROM CUSTOMER
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 13:54
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                )

        )

)


Ik wil dus zodra hij bij StatusData aankomt, deze ook weer in keys en values uitspuugt.

Iemand enig idee?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 18/02/2016 13:13:47 door Joni Fleischer
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:36:17
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2016 13:14:20
Quote Anchor link
Dit gaat niet goed lijkt mij:

if(!is_array($keys)):
foreach($keys as $key => $value):

Als het GEEN array is ga jij het doorlopen.
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

18/02/2016 13:16:52
Quote Anchor link
Heb if(is_array) weggehaald..

Maar moet er niet nog een foreach loop in??

Website: http://mijnpompen.nl/BETA/tnt/ECtracker.php

Toevoeging op 18/02/2016 13:17:41:

Wil dus ook dat hij bij statusdata niet 10 keer statusdata weergeeft, maar statusdata als aparte loop opnieuw uitspuugt.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2016 13:21:57
Quote Anchor link
Joni Fleischer op 18/02/2016 13:16:52:
Heb if(is_array) weggehaald..


Je moet dat niet weghalen, alleen de NOT (!).
 
Randy vsf

Randy vsf

18/02/2016 14:24:46
Quote Anchor link
Array zelf is:
SimpleXMLElement Object
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.