Multi dimension Array uitlezen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

18/02/2016 13:11:47
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben echt slecht met Array's.
Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik onderstaande array het beste uitlees?

Heb momenteel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
echo '<table>';
  foreach($response as $keys):
    if(!is_array($keys)):
      foreach($keys as $key => $value):
        echo '<tr>';
          echo '<td>'.$key.'</td>';
          echo '<td>'.$value.'</td>';
        echo '</tr>';
      endforeach;
    endif;

  endforeach;
echo '</table>';
?>


Array zelf is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
SimpleXMLElement Object
(
    [Consignment] => SimpleXMLElement Object
        (
            [ConsignmentNumber] => 880618471
            [OriginDepotName] => Zwolle
            [CustomerReference] => RETURN 20160035
            [CollectionDate] => 4 Feb 2016
            [DeliveryTown] => ALMERE
            [DeliveryDate] => 5 Feb 2016
            [DeliveryTime] => 16:19
            [Signatory] => michel
            [SummaryCode] => Delivered
            [Cou-Id-Dest] => Netherlands
            [Cou-Id-Orig] => Netherlands
            [SearchType] => C
            [SearchKey] => 880618471
            [TOPaccountNo] => 245500
            [TOPaccountCouID] => Netherlands
            [SenderaccountNo] => 245500
            [SenderCouID] => Netherlands
            [StatusData] => Array
                (
                    [0] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT DELIVERED IN GOOD CONDITION.
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 16:19
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [1] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => OUT FOR DELIVERY.
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 10:23
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [2] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TNT LOCATION
                            [LocalEventDate] => 5 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 04:42
                            [Depot] => Amsterdam Depot
                        )

                    [3] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 22:08
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [4] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TRANSIT POINT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 21:53
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [5] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT TNT LOCATION
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 21:44
                            [Depot] => Arnhem Hub
                        )

                    [6] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 19:59
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [7] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT IN TRANSIT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 17:32
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [8] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT RECEIVED AT ORIGIN DEPOT.
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 17:31
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                    [9] => SimpleXMLElement Object
                        (
                            [Status] => SHIPMENT COLLECTED FROM CUSTOMER
                            [LocalEventDate] => 4 Feb 2016
                            [LocalEventTime] => 13:54
                            [Depot] => Zwolle
                        )

                )

        )

)


Ik wil dus zodra hij bij StatusData aankomt, deze ook weer in keys en values uitspuugt.

Iemand enig idee?

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 18/02/2016 13:13:47 door Joni Fleischer
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:34:41
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2016 13:14:20
Quote Anchor link
Dit gaat niet goed lijkt mij:

if(!is_array($keys)):
foreach($keys as $key => $value):

Als het GEEN array is ga jij het doorlopen.
 
Joni Fleischer
Moderator

Joni Fleischer

18/02/2016 13:16:52
Quote Anchor link
Heb if(is_array) weggehaald..

Maar moet er niet nog een foreach loop in??

Website: http://mijnpompen.nl/BETA/tnt/ECtracker.php

Toevoeging op 18/02/2016 13:17:41:

Wil dus ook dat hij bij statusdata niet 10 keer statusdata weergeeft, maar statusdata als aparte loop opnieuw uitspuugt.
 
- SanThe -

- SanThe -

18/02/2016 13:21:57
Quote Anchor link
Joni Fleischer op 18/02/2016 13:16:52:
Heb if(is_array) weggehaald..


Je moet dat niet weghalen, alleen de NOT (!).
 
Randy vsf

Randy vsf

18/02/2016 14:24:46
Quote Anchor link
Array zelf is:
SimpleXMLElement Object
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.